Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość gość
Whitetime, Lipoxine, Mitoxine, Penivit, HIALURO ULTRA, krem Legrand, Błonnik Beta, Lydie Lashes, kiedyś jeszcze Zielona Kawa a teraz Lipocycle, za tym wszystkim stoi Piotr K. i przykro mi to Wam pisać, ale to ŚCIEMA!!! - proszę to kopiować i wklejać gdzie się da!!!

Gość gość
Jest tu ktoś kto zamówił a nie odebrał za pobraniem??? Jak myślicie będą jakieś problemy z tego tytułu???

Gość skrenka
a ja chciałam znaleźć ich na FB i oczywiście nie maja konta, a juz w ogóle cudem jest ta ilośc komentarzy z fejsa. Nie ma zadnej osoby ,która rzekomo tam komentowała. czy oni naprawde maja nas za durni??

Gość gość
ale na jakiej zasadzie ten produkt działa? że ogranicza łaknienie, czy coś jeszcze?

Gość gość
Jak ktoś nie odbierze za pobraniem to podobno dzwonią i straszą sądem :P

Gość Goszek
Kochane a co z efektem jojo? pewnie jak sie skończy brać to cudo to znowu sie przybiera na wadze?

Gość eeel
przeczytajcie to!!!!! http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo

Gość gość
czesc wszystkim tez zamowilam produkt a tu takie rzeczy piszecie zalamalam sie masakra to co z pozytywnymi opiniami kto je wypisuje

Gość gość
Czy ktoś pytał radcy prawnego albo prawnika co grozi jeśli się nie odbierze paczki?? Przecież oni nie tracą towar wraca z powrotem prawda?? A za pobranie opłata 5zł tyle to mogę im dać!

Gość gość
Synek ma 10 miesięcy.Karmię piersią.Czy mogę sięgnąć po ten środek?

Gość gość
No k***a idiotko wyżej, nie widzisz, że wszyscy piszą, że to ściema?

Gość gość
Pieniędzy już nie zwrócą - obłowili się i na prawnika mają żeby walczyć z sanepidem itp. !!! Także, jeżeli komukolwiek przyjdzie na myśl żeby to kupić - niech wyda lepiej na karnet na siłownię lub basen :)

Gość gość
jezeli by to nie bylz sciema to nic nie mozna zazywac przy karmieniu piersia

Gość gość
czy naprawde dziala

Gość gość
ciekawe czemu wszystkie posty są dodawane tego samego dnia co kilka minut, nie dość że ten preparat jest tak idealny to jeszcze ma super działanie na intuicję:) Wszyscy którzy go stosują postanowili w jednej chwili wejść na forum i go skomentować : )

Gość agafilon
dostałam wczoraj te tabletki, bez żadnych dokumentów, certyfikatu ani nawet ulotki... na opakowaniu opis po angielsku... teraz mam obawy czy to aby nie jakaś lipa... ze wszystkich zachwytów nad obsługą to tylko tyle, że kurier faktycznie szybko przywiózł przesyłkę. wyrażając swoje zdanie to mam obawy...ale spróbuję, może mnie nie zabije :P dam znać

Gość agafilon
ja namierzyłam istniejącą blogerkę, która się wyrażała pozytywnie, Oleksandra Szepczyńska, tyle że nie odpowiada na wiadomości... jest na fb, moze wam sie uda?

Gość Margerita3
Oleksandra Szepczyńska reklamuje akurat dużo środków,m.in.ten,jakieś środki wybielające do zębów itd.Znalazłam jej filmiki na You tube.Wydaje mi się że klientce dobrze zapłacili i mydli ludziom oczy.

Gość gość
WITAJCIE DZIEWCZYNY!!! Naprawde to sciema te tabletki>???? a moze jednak choc troszeczke pomagają czy nie mam co sie łudzić:/ pozdrawiam

Gość gość
WITAJCIE DZIEWCZYNY!!! Naprawde to sciema te tabletki>???? a moze jednak choc troszeczke pomagają czy nie mam co sie łudzić:/ pozdrawiam

Gość perelka24

Gość kawulka
Ja postanowiłam zgłosić sprawę policji, może gdy więcej osób oszukanych się zbierze, to ktoś to w końcu potraktuje poważnie. To dziadostwo kupiłam 26.03, reklama na fejsie, wówczas były dokładnie te same komentarze co teraz, zmieniają tylko datę i czas, robiąc wrażenie, że ktoś to na bieżąco pisze. Nie wiem jak mogłam być taka głupia. Tylko nie wiem, czy najpierw napisać, że produkt nie działa i chcę zwrotu kasy, tak jak gwarantują, wtedy mam już uzasadnione podejrzenie oszustwa. Obawiam, się, że gdy pójdę teraz to policja mnie wyśmieje, bo mam produkt za który zapłaciłam. Pisałam do nich od razu po zakupie, że się wycofuję, i nic, potem pytałam gdzie to odesłać, zgodnie z regulaminem zakupów na odległość, też nic, cholera może wyślę na adres z koperty, z żądaniem zwrotu pieniędzy, odczekam, i wtedy uderzę na policję. Ktoś ma jakieś sugestie????

Gość gość
głupia jesteś czy podstawiona? wszyscy trąbią że ten i inne specyfiki od "złotego dziecka polskiego biznesu" to bezczelne oszustwo, a ty jeszcze się pytasz czy działa?

Gość EdziaEdziae
dziś był kurier i odmówiłam przyjęcia paczki. ciekawe co będzie dalej. Mam nadzieję że spokój :/

Gość Margerita3
Na kopercie był adres firmy-podobno HAMILTONS GROUP LIMITED ul.Podbipięty 27,02-732 Warszawa.Jest tu ktoś z Wawy?Jest wogóle taka ulica?Był też podany nr tel.606 310 403 ale kto wie czy też nie wyssany z palca jak cała reszta.Szczerze-czarno widzę to żeby oddali kasę.Ja wysłałam do nich maila z reklamacją i do dnia dzisiejszego cisza.Dla mnie to firma widmo.Niestety-człowiek uczy się na swoich błędach.Prawda jest taka że jedyny i skuteczny sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów to ograniczyć jedzenie i ****** tu człowiek chciał łatwo i szybko schudnąć (jak piszą) i schudł - ale portfel!Ja straciłam 238zł.A jeśli chodzi o czat to aktywny jest tylko po południu i pani Maria Barska odpowiada tylko na wygodne dla siebie pytania.Jak pytania jej nie pasują to rozłącza czat!

Gość gość
Ja znalazłam więcej osób...inaczej się nazywają, zdjęcia są kradzione. Jak chcecie znaleźć osoby i upewnić się, że foty są kradzione to już Wam mówię jak: 1) Kliknijcie prawym na fotkę 'niby zdjęcie profilowe' -> pokaż obrazek. 2) Adres tego obrazka, który Wam się otworzył skopiujcie.

Gość gość
witam .. Czy naprawde to dziala ? dostałam dzis przesyłke ale boje sie ze przytuje 2 razy wiecej???

Gość gość
3) Wejdźcie w wyszukiwarkę w grafikę i tam w miejscu wpisywania hasła jest taki mały aparacik, kliknijcie go (będziecie wyszukiwać obrazem) 4) Wklejcie link, który wygenerował Wam się w pkt. 2 i wybierzcie Wyszukiwanie obrazem

Gość gość
K***A ILE RAZY TRZEBA PISAĆ ŻE NIE DZIAŁA I ŻE TO ŚCIEMA?! *** Ja znalazłam więcej osób...inaczej się nazywają, zdjęcia są kradzione. Jak chcecie znaleźć osoby i upewnić się, że foty są kradzione to już Wam mówię jak: 1) Kliknijcie prawym na fotkę 'niby zdjęcie profilowe' -> pokaż obrazek. 2) Adres tego obrazka, który Wam się otworzył skopiujcie. 3) Wejdźcie w wyszukiwarkę w grafikę i tam w miejscu wpisywania hasła jest taki mały aparacik, kliknijcie go (będziecie wyszukiwać obrazem) 4) Wklejcie link, który wygenerował Wam się w pkt. 2 i wybierzcie Wyszukiwanie obrazem 5) Czar pryska... :) Ja szukałam tylko dwie osoby i obie znalazłam pod innymi danymi. Katarzyna Malinowska to tak naprawdę Marlena W (na n k) a Anna Oleksiuk nazywa się w rzeczywistości Anna S. B (też ukradzione z n k) innych nie chce mi się nawet już sprawdzać... Nie będę Wam tu wklejać profili prawdziwych tych osób, bo nie wypada, ale same do tego dojdziecie...