Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam żonę a kocham moją byłą

Polecane posty

Gość gość
Jasne, a ona będzie czekać aż się rozwiedziesz. Nie stercz pod jej biurowcem bo na czuba wyjdziesz tylko poukładaj swoje życie, zakończ co masz zakończyć i w tedy. Ale w twoim przypadku ratowałbym małżeństwo.

Gość gość
Jak mam ratować małżeństwo z kobietą której nigdy nie kochałem. To nievma sensu. Zona wyprowadza się w sobotę i powoli wszystko zacznie wracać DP normy.

Gość gość
Z tym wracaniem do normy to bym się trochę wstrzymała , może jeszcze tego nie czujesz , ale właśnie wywróciłeś swój świat do góry nogami . I przestańcie ludzie namawiać faceta , żeby wrócił do żony . Z jednej strony jej żałujecie , a z drugiej życzycie , żeby była z kimś kto jej nie kocha ?

Gość gość
Z żoną już wszystko ustaliliśmy. Ina jutro wraca do swojego mieszkania, rozwód i każde idzie w swoją stronę. Tak na prawdę dopiero jutro dowiem się na czym tak na prawdę stoję, ponieważ jutro zamierzam pojechać do mojej ex i porozmawiać o nas.

Gość gość
To jakaś ściema, facet tak pisze jak by to pisała jakaś kobieta fantastka. Są takie sytuacje, ale coś mi tu śmierdzi. To nie pisze facet. Tak jak by kobieta pisała. Faceci inaczej piszą.

Gość rezygnuje556
Witam,nie osądzam Cie,bo nikt,kto nie znalazł się w takiej sytuacji nie wie o co chodzi.ja jestem 15 lat po ślubie a ostatnio spotkałam mężczyznę ,który zawrócił mi w głowie tak mocno ,że nie wiem co robić .nie zdradziłam męża nigdy w życiu i gardziłam ludźmi ,którzy to robią.teraz jestem chyba zakochana w innym i już nie wiem co dalej robić.ten drugi nie jest ani tak przystojny jak mój mąż ,ale rozumiemy się wpół słowa!!! jesteśmy jak dwie połówki jednego jabłka!!! mam nadzieję,że nie zdradzę męża ,ale nie wiem co robić? my mamy dzieci ,wiec to inna sytuacja.walcz o miłość!!! miej wszystko w d....pie,to Twoje życie i masz prawo je przeżyć jak chcesz. Powodzenia!!!

Gość gość
Rezygnuje556. Dziekuję , będę walczył do ostatnich sił, a Tobie równie życzę powodzenia... W wytrwałości czy nowej znajomości? Tak czy inaczej, powodzenia.

Gość gość
ale łykacie jak pelikanice ŻADEN powtarzam ZADEN facet nie odejdzie od żony jesli nie będzie miał już wcześniej pewnosci, ze drugą panienkę ma już zaklepaną i urobioną weź dziewczyno zrób coś pożyteczniejszego ze swoim życiem zamiast wypisywać pierdoły na forum, po co prowokujesz, az tak się naudzisz

Gość gość
z całych sił hahaha facet w zyciu by tak nie napisał widac dziecko ze masz znikome pojecie o facetach, byc moze dlatego ze masz15 lat, ale wex pod uwage ze sa jeszcze kobiety dojrzale, doswiadczone

Gość gość
a nie sorry, było jezszcze bardziej patetycznie 'do ostatnich sił' buahahaha

Gość gość
No to widocznie jestem pierwszym facetem, który tak postąpił. Rozstałem się z zona, bo jej nie kocham i wydaje mi się, że to jest logiczne, no ale cóż jak widać nie dla każdego. A to na prawdę nie jest skomplikowane, więc podejrzewać, że masz dosyć niskie IQ i tak sobie postanowiłaś bądź postanowiłem podpisać na forum. A zajęcie mam. Pracę. Żegnaj i mimo wszystko życzę powodzenia. Autor rodzaju męskiego :-)

Gość gość
kochany jak ty piszesz 'będę walczył do ostatnich sił' to ty rodzaju męskiego nie jesteś, wybacz, moze byś chciał, moze i nawet przypominasz kogoś tego rodzaju, ale nim nie jesteś żaden facet tak nie napisze i się nei zachowa. koniec.kropka

Gość gość 251
Gościu - nie pojmuję tego, jak mogłeś ożenić się w wieku 30 lat z kobietą, której nigdy nie kochałeś ? Byłeś pijany, czy jak ??? I jak zareagowała twoja żona, na wieść o rozstaniu ?/ Może powiedziała; ok, wyprowadzam się, jutro mnie tu nie będzie, a ty mężu składaj papiery do sadu.. ?/

Gość gość 251
To nie jest logiczne, ze ożeniłeś się z kobieta, której nie kochałeś... MAŁO W TYM WSZYSTKIM LOGIKI...

Gość gość
''będę walczył do ostatnich sił'' - stwierdzenie zarezerwowane tylko dla kobiet ??? Jaki bałwan / bałwanica tak uważa. Czasami nie mogę się nadziwić , że ludzie potrafią być ograniczeni umysłowo.

Gość gość
no jasne ż emało logiki jak we wszytskim zmyślonym i juz widze jak żona przyjęła do wiadomosci i juz w sobote sie wyprowadza hahahahahahahah buahahahah buahahaahaha

Gość gość
nie tylko dla kobiet, ale znajdź mi faceta który tak mówi hahahahaa weź juz się nie pogrążaj kretynko pzreciez każdy wie, ze ściemniasz i wymyślasz i jeszcze podajesz sie za faceta..czyżby jakis porblem z orientacją

Gość gość
Logicznym nie był sam fakt ożenku z kimś , kogo się nie kochało , ale takie rzeczy niestety się zdarzają :-(

Gość gość
Hmmm facetem jestem i to' nie ulega wątpliwości. Widocznie trafiłas na takich którzy uważają za nie męskie sformułowania jakich uzłem wcześniej. I to widziś świadczy o twoim młodym wieku, bo owszem żaden MLODY mężczyzna by tak nie napisał, ale ja mam juz swoje lata i wyroslem juz z tego stereotypu.

Gość gość
Powtarzam po raz kolejny, że wtedy wydawało mi się, że kocham moją żonę, dlatego ożeniłem się z nią, z biegiem czasu zdałem sobie sprawę, że tak na prawdę kocham mojąnex. A zona... Była w szoku, oczywiście nie obyło siE bez awantury, płaczu etc, ale w końcu doszliśmy do porozumienia.

Gość gość
jasne... hahahaha

Gość gość
cyt : ''nie tylko dla kobiet, ale znajdź mi faceta który tak mówi'' Widocznie mało facetów w życiu poznałaś . Nie wiem czy to kwestia urody , czy inteligencji , czy też może jednego i drugiego . Skoro nie wierzysz w prawdziwość tego tematu , proponuję wziąć się za robotę , zamiast marnować tu czas :-P

Gość gość 251
Ja też zaczynam wątpić w prawdziwość tego tematu ... Serio ..

Gość gość
No cóż drogie Panie. To sobie wątpijcie, a ja i tak rozwiodę się z żoną, jutro postaram się porozmawiać z moją ex i spróbuje na nowo poukładać sobie życie. Facetowi po 30 juz chyba wypda, czyż nie?

Gość gość
Jasne ze kobieta pisze. Tu już, bach bach, rozmowa, rozwód w trzy minuty i jesteśmy razem...hehe dobre.

Gość gość
Drogie panie...następny tekst

Gość gość
no jasne że to prowokacja a pisać będziemy i marnowac czas tam, gdzie będziemy chciały istoto o niezdefiniowanej płci takich bzdur dawno nie czytałam, twoja inteligencja za to jest wątpliwa gdyż najwyraźniej oceniłeś wszystkich swoja miarką i myslałeś że wszyscy na forum mają tak niskie iq jak twoje. zonk

Gość gość
czyż nie pedziu

Gość gość
Kończ Waść.. wstydu oszczędź :-p