Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam żonę a kocham moją byłą

Polecane posty

Gość gość 251
To ilu dokładnie jest mieszkańców w twoim apartamencie? :-D

Gość gość
nie chce mi się czytać, ale wróć człowieku do zony. Zobaczysz to jest najlepsze rozwiązanie.Popracuj nad tym, wysil ten móżdżek. Była to była. I tyko tyle.

Gość gość 251
Nie !!!! Niech nie wraca !!!! Szkoda żony dla takiego fagasa !!!

Gość gość
Dowcipnisiu... Wiem ze większość tego społeczeństwa wynajmuje mieszkanka w kamieniczkach etc, ale cóż ja mam duże mieszkanie zwane apartamentem. Ale dla to jej wiadomości tylko ja i do soboty zona.

Gość gość 251
Dowcipnisiu ...ja też mam apartament i co z tego ?? :-) Jesteś zadowolony, ze zony już w nim nie będzie? :-o

Gość Bebe b
Zgadzam się, że ty kochasz wspomnienia. Byliście młodymi studentami, to zupełnie inny etap życia. Inaczej o życiu myśli 23-latek a inaczej ktoś 10 lat starszy. Może gdybyś wrócił do ex to okazałoby się w codziennym życiu, po kilkuletniej przerwie, że nie jest już takim ideałem jaki masz teraz w głowie. Dziewczyna pewnie ułożyła sobie życie, a ty chcesz wprowadzić zamieszanie, bo coś ci się po latach odwidziało? Daj spokój.

Gość gość
Ciekawe co zonie powiedziales podczas waszej rozmowy... Miales odwage powiedziec jej, ze chcesz wrocic do bylej?

Gość gość 251
Pewnie nie powiedział... bo to tchórz ... :-o

Gość Bebe b
A co jak tamta cię nie zechce? Będziesz ją prześladował latami "aż się przekona i zachce"? Z biegiem czasu i rozwoju wypadków to może podpadać pod paragraf stalkingu. Nadal bujasz w obłokach.

Gość gość
Żonie powiedziałem, że tak na prawdę nigdy jej nie kochałem tylko moją es do której chce wrócić. To była na prawdę trudna rozmowa, ale pomnie poczulem się szczęśliwy, poczulem ulgę. A teraz chce odzyskać kobietę która kocham.

Gość gość 251
Pewnie będzie nalegał ... Teraz ma cel - Ona albo żadna inna :-D

Gość gość 251
A skad wiesz, że eks ciebie kocha ? Miłość jednej osoby nie wystarczy...

Gość gość
Jeżeli mnie nie zechce to ja i tak się nie poddam. My na prawdę byliśmy szczęśliwi ze sobą. To była jest i będzie prawdziwa miłość. Nigdy to pod paragraf nie podejdzie, bo ja nigdy jej nie skrzywdze. To jest kobieta, która chce się piekowac, dzielić szczęśliwe chwile i smutne, chce dac jej wszystko czego będzie chciała.

Gość gość 251
Jeśli cie nie zechce to ty i tak się nie poddasz? Jednak będzie to podchodzić pod paragraf ;-)

Gość gość
nie sądzę że kobieta z klasa bedzie z facetem który ja kiedyś zdradził,a teraz porzucił zone.Człowieku Ty jestes niedojrzałym gówniarzem a silne kobiety nie lubia takich dupków

Gość gość
Nie wiem, zdaje sobie sprawę z tego, ze to może zabrzmiec absurdalnie, ale kiedy wymusilem na niej ta kawę to cały czas odnosilem wrażenie, ze ona dalej cierpi po mojej zdradzie, może nadal cos do mnie czule tylko jeszcze tej myśli do siebie nie dopuszcza,

Gość gość 251
Tiaaaa. Byliście tacy szczęśliwi, że zdradziłeś ją z inną... :-D

Autorze piszesz o swoje ex: kobieta z sukcesami, z klientami z całego świata, znajaca języki, piękna, inteligentna- to brzmi trochę jakbys był bardzo interesowany. Może chodzi Ci o to, że z ex wiecej osiągniesz w życiu, bo ma kontakty? Ogarnij się człowieku. Skoro Twoja ex do tej pory nie dała Ci drugiej sznasy, to ma Cię gdzieś i tyle. Zostaw ją i żonę w spokoju. Miej godnośc zostawić żonę i pozwolić sobie ułożyć jej z kimś innym życie i wtedy próbuj odyzskać tamtą. Ale Ty jesteś zwykłym facecikiem pytkomyślącym. Wolisz sobie zapewnić bazę, bo jak tamta Cię nie zechce i od zony dejdziesz to bedzie lipa, co> Nie poradzisz sobie.

Gość gość
To była chwila zapomnienia, jedna najgorszA godzina w moim życiu. Żałuje tego do teraz. Chce ja jeszcze troszkę po obserwować, póki co to po pracy nikt do nie nie przyjeżdża, wsiada do swojego samochodu i jedzie, wiec nie wiem czy ma kogoś.

Gość gość
Od zonjy juz odszedlem, jeszcze tylko rozwód, a moja ex bardzo kocham. Nie zależy mi na jej kontaktach, sam mam świetna prace, jestem bardzo dobrze ustawiony finansowo. A moja ex jest po prostu najlepszym co mi się w życiu przytrafiło.

Gość gość
nie wmawiaj sobie ze ona cierpi po tylu latach, pewnie dawno tym zapomniała, człowieku pomyśl nie istniałeś dla niej tyle lat i jako facet dalej nie istniejesz, poza tym jestes nieodpowiedzialnym facetem po 30, po co niezalezniej lasce taki nieudacznik jak moze miec fajnego powaznego faceta. Powiedz jej wprost ze zostawiłes dla niej żone a Cie wysmieje

Gość gość 251
Co to znaczy, że "wymusiłeś na niej kawę" ???

Gość gość
była nie chce Cie widziec a Ty dla niej zone zostawiłes, no smiech na sali, skrzywdziłeś dwie kobiety i teraz bedziesz cierpiał

Gość gość 251
Do czego jeszcze masz zamiar ją "zmusić" ? bo TY tak chcesz i już !! i TAK musi być !!

Gość gość
Wymosiłem tzn kiedy na siebie wpadlismy id spieszyla się na jakieś spotkanie, niestety nie ucieszyła się tak jak ja na nasze spotkanie. Zaproponowałem kawę, ale odmówiła a ja po prostu nalegalem, poprosilem om15 minut rozmowy i w końcu się zgodziła.

Gość gość
Nie chce jej do niczego zmuszać. Kocham ta kobietę i chce być dla niej kimś na kogo może liczyć, chce się nią opiekować, pocieszac jeżeli będzie taka potrzeba, spędzać z nią każda chwile.

Gość gość
tak , autor jest niedojrzałym gówniarzem , fagasem posiadającym apartament , skrzywdził pół ludzkości , i najlepiej niech wstąpi do klasztoru , oczywiście zaraz po tym jak spadną na niego wszystkie nieszczęścia i plagi tego świata. Niektórym z Was wydaje się , że macie w sobie tyle życiowej mądrości , że w związku z tym możecie ferować wyroki i obrażać innych ludzi . Facet zamotał się w życiu , i popełnił kilka błędów , ale kto powiedział że życie jest tylko łatwe i pozbawione problemów ? Już wszyscy wiemy , że skrzywdził kiedyś swoją eks , a teraz swoją żonę , ale on sam też to wie , zresztą osobiście się do tego przyznał . Na miejscu jego żony wolała bym znać prawdę , nawet tę bolesną , niż dowiedzieć się po latach, że spędziłam życie z człowiekiem , który za każdym razem kiedy się do mnie przytulał , całował itd. myslał o swojej byłej .

Gość gość
mozna sie zamotac i wsiąść do złego autobusu ale nie mozna zniszczyc zycia dwóm osobom

Gość gość
Ale ja chce to naprawiec. Che wynagrodzić moijej ex to wszystko co jej zrobilem, a z zona rozstać bsie i nie twic dalej w tym związku.

Gość gość
koles nie bedziesz miał ani ex ani zony