Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jej pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

czesc. nie planowaliśmy jeszcze z dziewczyną współżycia bo jesteśmy ze sobą dosyć krotko, ona nie ma żadnych doświadczeń i nie robiła tego z nikim, ja z poprzednią dziewczyną robiłem to regularnie. kilka dni temu mimo ze mielismy poczekać stało sie :-P podobało jej sie jak ją dotykam i chciala spróbować. trapi mnie jedna rzecz, w pewnym momencie powiedziala ze "wystarczy" i musieliśmy przerwać. przytuliła sie i momentalnie uspokoiła. powiedziala ze na początku troche ją bolało a potem bylo jej cudownie, widzialem tez sam ze odpłynęła. mi daleko bylo do wytrysku, i nie sądzę ze ona doszła tak szybko, po za tym poprzednia dziewczyna gdy dochodziła to czułem to na dole wyraźnie i po jej zachowaniu mogłem to stwierdzić ze ma odlot na maxa. dlatego zastanawiam sie czemu chciala przerwać choć bylo bardzo dobrze? czy dziewczyna może uznać ze wystarczy jej tyle i koniec choć nie miała orgazmu? bo wątpię ze miała. ból byl tylko na początku potem nie. co wy na to? podpowie ktoś?

Gość gość
A ile ona ma lat? Jeśli ma ciasną pochwe to na pewno odczuwała dyskomfort podczas calego stosunku. Bol to nie tylko przerwanie blony, ale tez rozciaganie pochwy

Gość gość
ma 18 lat. ja 23. wiesz mi powiedziala ze bolało tylko na początku a potem bylo dobrze. widzialem to z resztą, kompletnie odpłynęła, głośno wzdychała i szeptała ze jest super. nagle powiedziala "wystarczy" przytuliła sie i w parę minut kompletnie "ostygła"

Gość gość
Miej dla niej troche zrozumienia. To byl jej pierwszy raz. Twoja poprzednia dziewczyna byla doswiadczona i mogla dluzej, a jej najwyrazniej wystarczylo. Wyrobi sie z czasem.

Gość gość
dodam ze jestem delikatny bo sam preferuje na spokojnie. ponad godzinę poświęciłem na to by ją rozgrzać, byla bardzo podniecona gdy wchodziłem pierwszy raz i nie bała sie. byla bardzo mokra i miała szybki oddech, nie spieszyłem sie.

Gość gość
myslisz ze miała orgazm czy chciala przerwać?

Gość gość
Ciezko powiedziec. Kobiety zwykle nie maja orgazmu za 1 razem. Moglo byc jej dobrze, ale mogla miec juz dosc to bylo dla niej nowe doswiadczenie

Gość gość
dzięki wielkie :-) stawiam piwo :-) kiedys bylo odwrotnie, 5 minut i strzelałem a dziewczyna chciala jeszcze. teraz długa gra wstępna, myślę ze około 15 minut seksu w raptem trzech pozycjach i dziewczyna ma dosyć. otworzyłaś mi oczy fakt, dla niej to nowość, a ja przyzwyczajony z byłą przynajmniej pół godziny to trwało zawsze.