Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy ile razy dziennie myjecie zęby a ile razy w tygodniu włosy

Polecane posty

Gość gość
a jeśli chodzi o mnie to zęby po każdym posiłku, przekąsce (wyjdzie z 10 razy), plus 3 razy dziennie płyn listerine, plus nić dentystyczna.

Gość gość
ja zęby myję 10 razy dziennie, a włosy raz na miesiąc ;)

Gość gość
Dziwi mnie, jak można myć włosy co 3-4 dni. ja myję co dwa czasem codziennie, w zasadzie to myję 5 razy w tygodniu. zęby myję zawsze wieczorem, rano zazwyczaj jest dziki szał przed pracą, dziecko do szkoły - używam nici po śniadaniu i jadąc z dzieckiem do szkoły żuję gumę typu orbit. rano zęby myję w dni wolne. przed pracą wolę zrobić szybki makijaż typu "brak makijażu" nic myc zęby.

Gość gość
włosy myje codziennie, bo codziennie trenuję. ale temat chyba jednak dotyczył dzieci?

Gość gość
nie myjesz zębów rano?? ja p*****le... a nie mogłabyś 3 minuty wcześniej wstać...? FUJ

Gość gość
wiesz znam młodą kobietę, która myje zęby dwa razy dziennie nawet i 3, ale bierze prysznic co 2 dni :O nawet latem. to ja wolę umyć całe ciało co wieczór....

Gość gość
a to nie można i tego i tego robić codziennie?? luuudzie, jestem w szoku.

Gość gość
nie rozumiem takich brudasów. myślisz, że nie wali Ci z gęby jak po nocy zębów nie umyjesz? a jeśli chodzi o prysznic, to ja nieco, że oczywiście robię to codziennie wieczorem, to jeszcze zawsze rano myję się w tzw. najważniejszych miejscach (twarz, pachy, dupka ;) i stopy) o dłoniach nawet nie muszę wspominać? mama zawsze mi mówiła - wieczorem myjesz się dla siebie, rano dla ludzi. Tego się trzymam i zawsze jestem czysta i pachnąca.

Gość gość
i posiadanie dziecka nie przeszkadza mi w dbaniu o siebie...

Gość gość
Nie śmierdzi mi z buzi. I tyle w tym temacie. Wy nie rozumiecie jak można nie umyć zębów rano, ja nie rozumiem jak można myc włosy co 3 dni :O flejtuchy :D albo nie golić "szopa" fuuuu

Gość gość
ja myje wszystko codziennie, brudasie. "szopa" też golę. Jestem cała zadbana, a nie tylko w połowie, jak ty.

Gość gość
tak tak i pewnie ważysz 70 kilo przy wzroście 165 :D i czytaj ze zrozumieniem, myję wszystko codziennie ale nie widzę potrzeby dwa razy :) dwa razy to się mogę kawy napić ale seks uprawiać a nie jak Ty raz na tydzien dobrej nocy

Gość gość
tak tak, ważę 57 kg i mam 170 cm, pozdro brudasie

Gość gość
Widze,ze juz i mala klotnia jest... Ja za szczegolna glupote uwazam cytowanie jakis tam dentystek o szkodzie dla zebow przez ,,, za czeste ich mycie!Szkoda,to moze byc za rzadkie,albo niewlasciwe !

Gość gość
Zeby myje 3-4 razy dziennie ( plus zawsze nitkuje i uzywam plukanki), wlosy co drugi dzien.

Gość gość
No zaraz padne. Nie umyje zebow rano bo woli zrobic makijaz. Ja pier...brak slow

Gość gość
a ja myje zeby z raz w tyg i co? w d***e to mam, wlosy co 2 dni

Gość gość
do wyzej-rozum,to masz tez w tym wymienianym miejscu :O

Gość gość
Tia jakiw wszystkie czyścioszki a widzę jak łaża takie flejevze smalcem na łbie i śmierdzą

Gość gość
18:29, a pomyślałaś, że fleje z tłustymi włosami wątek o myciu zębów i włosów ominą szerokim łukiem? Ty się z automatu wypowiadasz w każdym jednym wątku na forum jaki znajdziesz, nawet jesli dotyczy rzeczy, których NIE ROBISZ, np. dojenia krów albo czyszczenia tapicerki w autobusach miejskich?

Gość gość
z****** śmierdziele z wszami, kamieniem na zębach i szambowym odorem z ryja

Gość gość
moj wujek nie myje zebow, ma 75 lat, ma zdrowe biale zeby i nigdy nie byl u dentysty. ja myje,chodze do detysty a w kazdym zębie plomba:(