Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkapatkaa93

mój facet kompletnie się ze mną nie liczy

Polecane posty

W dalszym ciągu uważam, że brak seksu nie usprawiedliwia zdrady, w obu przypadkach. O wiele sensowniejszym wyjściem jest rozstanie się.

Gość gość
''Dokladnie a głupcy sie nabieraja smiech.gif zreszta jaki g**** ? Sama mu dałas ....'' Czyli jesli kobieta raz sie zgodzi na seks z facetem, jest zobowiazana zgadzac sie na wszystko, czego sobie zazyczy, moze jeszcze do konca zycia? Glupia baba :/

Gość natkapatkaa93
Trochę mi głupio, ale ci którzy pisali że zbytnio ulegam mojemu partnerowi, że jestem za mało stanowcza, że on ma mnie za nic, niestety ci którzy tak pisali mieli rację. Wczoraj mój partner znów chciał seksu analnego. Odmówiłam, bo jeszcze po poprzednim razie mnie bolało w środku. On zaczął się do mnie dobierać, nie docierało do niego co mówię. Skończyło się tak, że zrobił mi straszną krzywdę, nie mam sił żeby opisywać szczegóły, ale w życiu bym siępo nim tego nie spodziewała. Jak mnie dzisiaj zbadał lekarz, to proponował, żeby zgłosić na policję, ale ja nie mam na tyle sił a poza tym to mój facet. Najgorsze, że on wieczorem wróci i nie wiem co bęzie dalej. Nie mam sięnawet komu wyżalić, a to tak boli.teraz to już się go normalnie boję. Nie wiem czy po tym jest jeszcze dla nas jakaś szansa. Cały czas myślę, jak ja się w to wpakowałam.

Gość gość
Czy on cię zg****ił? Tak zrozumiałam z tego co tu napisałaś. Nie daruj mu tego. Zgłoś gnoja na policję i uciekaj gdziekolwiek. Nie daj sobą pomiatać.

Gość gość
Zwiewaj od tego c***a bo będzie coraz gorzej.

Gość natkapatkaa93
Tak, zmusił mnie siłą, broniłam się ale on jest taki silny że bez szans. Ciężko mi go zostawić. Ja go chyba mimo wszystko dalej kocham, nie wiem co robić. Porażka.

Gość gość
Durna jesteś. Jak mu teraz podarujesz to będzie cię co i raz brał na siłę. Raz spróbował, zobaczył że mu wolno, to teraz już tak bęzie. Ogarnij się. Nie nakłaniam cię do zgłaszania na policji, ale na pewno musiz od niego uciekać. Co to za drań. Nie nawidzę jak ktoś krzywdzi słabszych.

Gość gość
No to sobie dalej z nim siedź i niech cię g***** we wszystkie otwory. Co za kretynka!!!

Gość gość
Sama jesteśkretynka. Autorka ma typowe objawy syndromu ofiary. Nie obejdzie się bez pomocy specjalisty. To są bardzo ciężkie i żmudne zabiegi ze strony fachowca, żby dotrzeć do takiej skrzywdzonej osoby i jej pomóc.

Gość gość
Co za debilna c******.

Gość gość
Głupia sucz. Tylko do rżnięcia się nadajesz.

Gość gość
Hej natka lepiej juz się czujesz?

Gość gość
I jak rozmawiałaś z nim . Co się z Toba dzieje.

Gość natkapatkaa93
Jesteście bardzo mili. Tu siedzą chyba prawie sami faceci, bo kobieta by tak innej kobiety nie potraktowała. Jesteście tacy sami jak mój facet. Tylko krzywdzić potraficie. Jednak dla tych kilku normalnych osób napiszę bo uważam że jeżeli ktoś okazał zainteresowanie to należy mu się wyjaśnienie. Lepiej się jak na razie nie czuję. Wczoraj od niego oberwałam. Zaczęło się od tego że zaczął się przystawiać, a ja obolała i przestraszona tym co wcześniej zrobił zaczęłam go odpychać. Wtedy on się wściekł i zaczął mnie szarpać i dociskać do łóżka, ja zaczęłam krzyczeć o pomoc. Bałam się że znów zrobi mi krzywdę. Jakoś udało mi się wyrwać i uciekałam wrzeszcząc. Po chwili on mnie złapał i zaczął bić po twarzy. Udeżyl tak ż krew mi poszła z nosa. Cały czas krzyczałam, a on zaczął mnie ciągnąć na łóżko. Nastęne co pamiętam to łomot jakby ktoś kopał w drzwi i krzyki że policja i żby otwierać. Dopiero to go otrzeźwiło i poszedł otworzyć. Okazało się ż ktoś z sąiadów usłyszał moje krzyki i wezwał policję. Nie chciałam składać doniesienia. Musiałam się spakować i wynieść, bo to jego mieszkanie. Na szczęście koleżanka z pracy się zlitowała i przyjęła mnie na razie do siebie. Policjantom też się chyba zrobiło szkoda bo pomogli mi z rzeczami i zawieźli do tej koleżanki. A on dzwonił dzisiaj do mnie i przeprosił ż go poniosło i chciał żbym wróciła, ale ja się boj ż jak wrócę to znów zacznie mnie krzywdzić. Na razie nie wiem co dalej i jak przeżyję. Chwilowo mogę zostać u tej koleżanki. Może znajdę jakąś chociaż trochę lepiej płatną pracę. Nie wiem co ze studiami. Dzisiaj nie byłam na zajęciach, bo wstyd mi się pokazać z poobijaną twarzą. Wcoraj byłam przerażona, zanim policja zaczęła walićw drzwi, on złapał mnie za gardło i zaczął dusić. Wtedy myślałam że już po mnie. To było straszne. Chhba mi ulżyło jak to z siebie wyrzuciłam.

Gość gość
Współczuję ci bardzo. To straszne jacy faceci potrafią być podli. Jednak z dwojga złego, lepiej że teraz wyszło jaki ten twój facet jest na prawdę.

Gość gość
Nie kochasz tego gnoja, tylko jego finanse, myślisz że przy nim znajdziesz schronienie, jednak on wykorzystał to i jeśli do niego wrócisz, to któregoś razu po prostu niechcący cię uszkodzi albo zabije. A ty jeszcze masz wahania? Debilka! Nie znajdziesz wygody u niego, wiec ciesz się, że tak sie skonczylo i całuj kolezanke po nogach. Wypierdzielaj do roboty zarobić na siebie a nie dla kasy dasz sie szmacić jak ostatni śmieć. Widać, że rodzice nie kochali, ze patola i jeszcze chcesz to powtórzyć. To nie jest atak, tylko szczerość, musisz wziac sie w garsc, bo inaczej zmarnujesz sobie życie. Inna sprawa, że mozesz miec psychlogiczne uwarunkowania do bycia ofiara, a to juz wymaga terapii, terapia pieniedzy, wiec najpierw do roboty, wynajac miejsce w pokoju i nauczyc sie życ normalnie.

Gość gość
Przecież to durna suka, która sama nie wie czego chce. Bardzo dobrze że ci gębę obił.

Gość gość
Jak się dobrze roochasz to chodź do mnie. Ja cię przygarnę i zerżne we wszystkie dziury.

Gość gość
Po pierwsze marsz do lekarza po obdukcję. Potem wytocz temu panu proces o g****,albo o próbe g****u. Masz idealnych świadków,bo policjantów, wykorzystaj to i nie odpuść s*********i. Chyba nie masz już złudzeń, do czego jesteś zboczeńcowi potrzebna. Zostawisz go w spokoju ,to skrzywdzi inną dziewczynę. Z obdukcją udaj się na komisariat,tam Cię pokierują co robić dalej.

Gość gość
Daj facetowi dobrze dupska i się pogodzicie. Nie rozumiem po co robić z piczy kapliczkę. Nie zmydli się przecież.

Gość gość
Teraz będzie już tylko lepiej . Dasz sobie radę nie będzie łatwo ale sobie poradzisz..pisz codziennie jak się sprawy maja. Trzymam za ciebie kciuki.

Gość gość
I jak się masz patka zmieniło się. Coś od wczoraj y