Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosssssss

Dzisiaj zarobiłem niezla kase... handlujac z turasami z niemiec: D

Polecane posty

Gość sosssssss

sytuacja taka ze jadac na mecz a w zasadzie spieszac sie na niego....na poboczu zauwazyłem 2 turkow i ich mercedesa....machali łapami zeby jakis samochod stanał.... wiec stanałem ...jeden z nich podchodzi i napierdziela po angielsku... ze potrzebuja pieniedzy ze oferuja sugnety za to bo cos na paliwo nie maja...albo ze cos sie zepsuło nie wazne sam juz nie wiedziałem co tam bełkocze po ten ich akcent hahah a widoc było ze jacys dosc zamozni bo w garniakach z jakimis łancuchami sygnetami jak to ciapaci......musiałem sie z nimi targowac i wytargowałem za 100 zł 2 zlote pierscionki... oczywiscie bite z serii 585...czyli 14 karatowe a dosc dobrze wazace.... jutro pykam do jubilera zobaczymy ile zarobie jesli w ogole to jest zloto : D

Gość gość
to nie zloto, to ich stary trick, np klada na ziemie obraczke czy pierscionek jak widza ze ktos sie zbliza, zrownuja z toba krok i podnosza z ziemi cieszac sie ze znalezli, ciebie szlag trafia ze pierwszy nie zobaczyles obraczki czy pierscionka, pokazuje ci go, ciezki jak cholera, wybita proba, mowi ze sprzeda, bo po co mu, pyta ile dasz, daje ci to badziewie,bierze forse i znika. u jubilera smiech na sali, dzien w dzien ktos im przynosi takie zguby :D sama raz dalam sie nabrac, na szczescie kosztowalo mnie to tylko 5 euro bo wiecej nie mialam ;)

zobaczymy czy jest to cos wartego w sumie ładnie wyladaja i przyciagaja wzrok...w srodka bita jest seria a ja tak podrobic nie mozna a tez lekkie to nie jest no i przy zdarciu dalej ma ten sam kolor..

Gość gość
hahaa ty osle soss , to sa ci oszusci co dzialaja na autostradach ....sciema nie zloto , top jest tombak naiwniaku nawet nie wiesz kiedy cie wyc****li hahahahahaahah

Gość gość
Ile im dałeś?

Gość gość
Ile im dałeś?

Gość gość
na autostradzie stoi prostytutka i za wyru/chanie bierze kase; a jak nazwac osobe, ktora na autostradzie daje sie wyru/chac i daje jeszcze za to kase??

nie jechałem autostrada :D narazie jestem spokojny mozna oceniac jak sie przekonam :P

Gość gość
Ile im dałeś, pytam się

Gość gość
ahahahahahahhaha o k******a co za pi.z.da dal sie wyroooocac cyganom. ya yebie hahahaaha 10/10

z innej beczki dzisiaj sniło mi sie o zebach a to znaczy ze bedzie strata finansowa :P

Gość gość
pi/zda nad pi/zdami. fajtłapa. nieudacznik. zniewieściały imbecyl.dla dobra społeczeństwa nie rozmnażaj się osmolony weglo-cwelu🖐️

czytam własnie i mysle ze nawet jesli to tombak to takie podobne pierscionki kosztuja po 50 zeta wiec stracic nie straciłem ... wiec luz :D

osmolony weglo-cwelulapka.gif x czy to jest zgrabne i ynteligentne nawiązanie do tego, że napisałeś, że jesteś górnikiem?

uj tam widocznie wszystko co ciemne to trzeba wtganiac ... choc niektore tu kobietki to i przyciaga :P ładne sa przydadza sie...

Gość gość
Górnik wchodzi najglebiej kobity :classic_cool:

Gość gość
nie przejmuj sie moja obraczka tez ladnie wygladala, teraz lezy gdzies tam w szufladzie cala sczerniala :P

Gość gość
dales sie w********** na 100 :D na zlocie i tak bys stracil, bo sprzedaje sie je jako zlom, a tombaka za 5 zl nawet nie wezma :D lepiej taka kase zgubic niz tak naiwnie dac brudasowi :P

jako złom masz za grama 70 dych 14 karatowe... bo seria 999 po 130..... a fandzolic no dla mnie to bez znaczenia babcia zwineła sygnety i powiedziała ze nie odda :D

Gość gość
hahahaha fajna masz babcie ;) niech zalozy tombaki, jak jej palce szczernieja to powiedz ze to plamy starcze :P ;)