Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blachmen

W PODRZESZOWSKIEJ WSI TUTAJ WSZYSTKO SIĘ ZACZĘŁO

Polecane posty

w podrzeszowskiej wsi -tutaj wszystko się zaczęło tuataj w małym domku pod strzechą rodzice mnie poczęli mama przez dziewięć miesięcy alkoholu nie tykała i nagrodą ją spotkała- zdrowego syna na świat wydała to była historyczna chwila która wszystko zmieniła sąsiedzi jak tylko blaszka małego ujrzeli zaraz zrozumieli że to ktoś kto będzie wielki cdn.

Gość gość
kretyn

chciałbym ale internet tak mi wolno kręci że jak wchodze na su to mi staje net oczywiście się zacina bo co inne nawet nie zdąrzy bo zanim zobacze to mi staje - net oczywiście jezyk.gif w sierpiu mi się kończy umowa to chyba jaki szybszy wezme bo ten co mam teraz to disaster

serio ? ja już taki jestem że wszystkich kręce jestem taki urodzony szołmen ibisza to wymiatam :p

Gość gość
co, jak juz ci ktoś długo nie opdisuje i cie olewa, to sie przelogowujesz na drugi nick i sam podbijasz temat co? p***busie :D

Gość gość
blacha sam sobie podbija z kkklana :D

co jedliście na obiad bo ja nagotowałem fasolki po bretońsku wiem licho jak na niedzielę ... ale oszczędzam żebym tym razem pojechał na cywilizowane wakacje a nie znowu Egipt itd