Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam na niby

szukam faceta na niby sa chętni na układ?

Polecane posty

Gość spaślak_
a wpisalem sie bo nie moge pojac jak ludzie moga byc dumni z tego ze sa urzednikami ze ktos im prace zalatwil, uwazaja ze to jakis prestiż czy cos :D wielkie osiagniecie ktorym trzeba sie na forum pochwalic :D nie dziwie sie ze szukasz kogos na pokaz bo najwazniejsze jest co inne biurwy sobie o tobie pomysla :D albo rodzina zalatwiaczy. wystawilas sie jak samochod na sprzedaz mam to i to , prace taka i taka :D jednym slowem DRAMAT. a zapomnialas o przebiegu na tym forum to chyba wazne kryterium :D

lojej... :P toz przeciez wydadnie decyzji administracyjnej jakim jest pozwolenie na budowe jest sprawa indywidualna. wiadomo ze kpa nie obowiazuje np prokuratury przy prowadzeniu postepowania (w sprawie). ;)

Gość spaślak_
no i nie odpowiedzialas czy masz kontakt pisemny z ludzmi w tej pracy>>>tam maja wszystkie wzory wydrukowane ona tylko pieczatke przybija. od wzorow sa ci bardziej rozgarnieci :D jak nie ma wzoru to decyzja nie zapada w 30 dni bo to sa te bardziej skomplikowane decyzje samemu trzeba pare zdan napisac :D

Gość gość
kto tu pisal o pracy na czarno? Ty rozumiesz co sie do ciebie pisze?

Gość spaślak_
oczywiscie mam umowe o prace. w urzedach nie ma pracy na czarno- glupie pytanie na prawde tego nie wiedziales?>>>to do mnie a gdzie ja o tym pisalem ? moze to do osoby ktora pytala o kontakt pisemny ? pewnie byki robisz i stad pytanie.

Gość gość
Ja nie wiem co ona tam robi:P moze tylko sprzata:D bo z tego co pisze to tak wyglada:D

ale chyba nie wierzysz ze te decyzje zapadaja do 65 dni!? przeciez tajemnica poliszynela jest to co dzieje sie na ZUDzie i to ze okresy zawieszenia i na "inne czynnosci" nie wlicza sie w 65 dni. tutaj trzebaby zalozyc sprawe o przewleklosc i potem pewnie na podstawie art 417 kc po odszkodowanie...

Gość gość
No wlasnie "grubasie" :D wiem, ze nie zrozumiala pytania i to do mniebylo:P

Gość szukam na niby
wiesz ja mam porownanie bo pracowalam i w prywatnej i w państwowej. piszac ten post nie prosilam o ocene ale oczywiscie część ludzi nie umie czytac ze zrozumieniem i ocenia mimo ze nie byli o to proszeni.

Gość gość
do mnie bylo *to tylko brak spacji:P

Gość spaślak_
no a ja wiem ze jak ktos bledy zauwaza to na pewno Ty :D

Gość gość
Kto tu ma problemy z czytaniem, skoro pytam czy masz kontakt pisemny z ludzmi, a ty odpisujesz, ze nie pracujesz na czarno:D?

Gość gość
qrwa, warszawska urzędniczka z ministerialnymi aspiracjami. Spierd/alajcie z tego kraju, jeśli tylko możecie.

Gość gość
Kto tu ma problemy z czytaniem, skoro pytam czy masz kontakt pisemny z ludzmi, a ty odpisujesz, ze nie pracujesz na czarno:D?

Gość spaślak_
nie wiem czemu sie dziwisz przeciez napisala ze pracuje w urzedzie, ma 12,13 pensje i prace po znajomosci to co cie dziwi ja sie pytam :D ? to ze nierozgarnieta jest :D przeciez gdyby byla kumata to nie musieliby jej pracy zalatwiac i takiego idiotycznego tematu by nie zalozyla.

Gość gość
Nooo:D to bedzie druga pani "ministra":D

Gość spaślak_
jak zalozysz ze 90% urzednikow jest ociezalych umyslowo to statystycznie bardzo rzadko sie pomylisz. wiadomo ze sa urzedy w ktorych wymaga sie jakichs kwalifikacji czy wiedzy,sa w urzedach tez ludzie ktorzy redaguja te decyzje pod ktorymi sie pozniej cale stado podpisuje no ale to nie wiecej jak co dziesiaty.

Gość gość
a na innym topiku ktoś naiwnie pyta, czemu w Polsce nie może być normalnie.

Gość gość
o nie, nie, nie:P ona wcale nie napisala, ze ma prace po znajomosci:P tylko dala do zrozumienia, ze w tym urzedzie pracuja wybitne jednostki i te po znajomosci, a ona raczej do tych pierwszych sie zalicza:D

Gość spaślak_
sie smiej wprowadza parytet i jeszcze ja przynajmniej jakas podsekretarz stanu w ministerstwie zrobia :O juz byla minister sportu ktora pytala kto wybral zwasnione druzyny aby graly w pucharze polskito ciezko ja bedzie w glupocie przebic.

Gość szukam na niby
piszcie sobie co chcecie a ja sie z was smieje- pracuje sobie po 8 godzin dziennie, po godz 16 czas na spacer, aerobik, film. weekend wolny. koniec roku 2 wyplaty (12 +13). czysto, cieplo. czego chciec wiecej?

Gość spaślak_
moim zdaniem napisala nie wprost ale napisala ze ma po znajomosci przynajmniej ja to tak odbieram.

no tak, a to wszystko z naszych podatkow.... :o ten kraj nigdy nie dogoni zachodu...

Gość spaślak_
czego chciec wiecej?>>>no ludzie maja rozne marzenia czy oczekiwania, jeden lubi jak mu dupa rosnie od siedzenia do 16 i po pracy m jak milosc ogladnac, a drugi lubi gdzies wyjechac cos robic co go interesuje. ludzie sa rozni.

Gość gość
A tak z czystej ciekawosci :P ile zarabiasz, bo mam kumpele ktora pracuje w urzedzie miasta ( nie sprzata:D), a zarobki niewspolmierne do jej stanowiska:D

Gość gość
rzad przegra wybory i odejdzie, a taka szumowina na tych urzędniczych stołkach będzie siedziała do emerytury.

Gość gość
Jak pisalam wyzej, z tego co pisze latwo mozna wywnioskowac, ze ma prace po znajomosci, ale ona tego nie napisala:P

Gość spaślak_
zarobki w urzedach miasta nie są identyczne w całym kraju. jest chyba tylko okreslony ustawowo max. pulap.

Gość spaślak_
dla mnie bez roznicy wprost czy nie wprost.