Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka, ale nie chce brzydala. Chcę przystojnego

Polecane posty

Gość gość
"spaślak_ no po to jest to forum aby sobie pofilozofowac oderwac sie na chwile od rzeczywistosci taki sposob na bezmyslnosc. gdybym chcial pofilozofowac to bym zajal sie realnymi problemami a nie siedzial na forum w srodku nocy. ' 74173 To przeczytaj BARDZO UWAZNIE:D

Gość gość
Sama jesteś infantylna. Zagmatwane to dla ciebie bo jesteś prosta.

Gość gość
no i jestes w duzym bledzie, bo nie lubie wysokich, czyli takich powyzej 180cm, bo uwazam, ze sa nieproporcjonalni, jak malpy:P ­ a w tym poscie ktory wkleilam jest totalny brak logiki ktora sie notabene bardzo szczycisz:P przeczysz sam sobie:D

Gość spaślak_
nie wiem co mam przeczytac uwaznie, ech nie mam sil.

Gość gość
Nie dość, że prosta, to jeszcze niekulturalna.

Gość gość
ohooo, jak sie "panienka" rzucila do gardla:D owszem jestem prosta, ale na szczescie nie prostacka:P btw. o tym zagmatwaniu to nie bylo do ciebie 'gieniuszko" "D

Gość spaślak_
ja tam wiem co lubisz nie wykrecaj sie mam na pismie :D v tak masz racje w tym co wkleilas uzylem tego samego wyrazu okreslajac dwie rozne rzeczy nie chce mi sie tego tlumaczyc bo i nie ma po co. czasami o czyms mysle a pisze pospiesznie i wychodzi z tego maslo maslane ja wiem o co mi chodzilo i wiem ze durnie napisalem ale ja rozumiem sens tego ze na forum wchodze pofilozofowac w sensie pozgrywac sie i podroczyc, bo cche sie na chwile oderwac od filozofowania w snesie zajmowania sei jakimis problematycznymi sprawami realnie.

Gość spaślak_
Nie dość, że prosta, to jeszcze niekulturalna. >>gosciu to do mnie bylo wiec popracuj nad swoja prostota moze troche.

Gość gość
Jesteś prostacka. Komentuję to co napisałaś, zgubiłaś się czy jak?

Gość spaślak_
raczej ty sie zgubilas bo raz komentujesz to co napisane pod twoim adresem a za chwile to co nie bylo adresowane do ciebie. gosc sie nei zgubil bo gosc zawsze wie co kto pisze i kto jest kim :D no moze poza pewnymi wyjatkiami ale gosc i tak nie przyjmie do wiadomosci ze bywa omylny :D

Gość gość
No właśnie, pozwalasz sobie, żeby ktoś się tak do ciebie odzywał? A jak nazwać ludzi, którzy wyzywają wysokich od nieproporcjonalnych małp? Brakuje jej kultury.

Gość gość
no i znowu sie mylisz, bo to do mnie bylo :D

Gość gość
Nie ważne do kogo to było, dziewczynkę brakuje kultury i jest to widoczne.

Gość gość
ej, ej :D ja nie nazywam wysokich malpami:P, bo dla mnie wysocy to tacy miedzy 175 a 180. a ci powyzej to nieproporcjonalni, bo oni sa karykaturalni wg mnie i to moje zdanie.maja za dlugie rece w stosunku do tulowia i korpusy jakies takie garbate:D uuuu no to teraz mi sie dostanie:DD

Gość gość
Nie ważne do kogo to było, dziewczynie brakuje kultury i jest to widoczne.

Gość gość
Już się prostaczko nie wysilaj.

Gość spaślak_
szczerze to kompletnie mi nie przeszkadza jak sie do mnie ludzie odzywaja zwlaszcza na forum. daje im dowolnosc z odbiorze mojej osoby i sie nie obrazam. poza tym znam doskonale opinie na swoj temat przez madralinskiego goscia wiec kompletnie mnie nie dziwi nawet jak mnie blotem obrzuca :D coz szanuje czujes zdanie. kompletnie tez nie wplywa to na moja samoocene. sam siebei znam i nie popadam w depresje bo ktos napisal o mnie to czy tamto. porownanie do malp moze nie jest kulturalne ale jak wyzej to czyjas subiektywna opinia, ktora mnie dziwi bo znam goscia lepiej niz ty gosciu i akurat to zdanei mnie dziwi raz ze nie grzeszy oglada dwa ze gosciowi sie podoba cos co sam uznaje za malpie. no ale gosc jest pelen sprzecznosci. gdybym go calkowicie rozumial to by mi to wiele godzin, dni i miesiecy oszczedzilo w zyciu przeznacozne na zastanawianie :D v nie madralinska to nei bylo do ciebie ale o tobie.

Gość gość
no, ja na pewno ani na pierwsze ani na drugie nie mam kultura.:D Idz poplakac w kacie :D

Gość gość
"spaślak_ szczerze to kompletnie mi nie przeszkadza jak sie do mnie ludzie odzywaja zwlaszcza na forum. daje im dowolnosc z odbiorze mojej osoby i sie nie obrazam. poza tym znam doskonale opinie na swoj temat przez madralinskiego goscia wiec kompletnie mnie nie dziwi nawet jak mnie blotem obrzuca" ­ a teraz bardzo prosze mi pokazac to 'obrzucanie blotem'

Gość gość
"spaślak_ szczerze to kompletnie mi nie przeszkadza jak sie do mnie ludzie odzywaja zwlaszcza na forum. daje im dowolnosc z odbiorze mojej osoby i sie nie obrazam. poza tym znam doskonale opinie na swoj temat przez madralinskiego goscia wiec kompletnie mnie nie dziwi nawet jak mnie blotem obrzuca" ­ a teraz bardzo prosze mi pokazac to 'obrzucanie blotem'

Gość spaślak_
a teraz bardzo prosze mi pokazac to 'obrzucanie blotem'>>po co ? bylo minelo. moim ulubionym zajeciem nie jest wyciaganie cytatow z przeszlosci czy walkowaniem czegos po sto razy. zwlaszcza jesli cos juz kompletnie nie ma znaczenia.

Gość spaślak_
no, ja na pewno ani na pierwsze ani na drugie nie mam kultura.>>cos mi intuicja podpowiada ze tym razem pomylilas osoby ty nie ja.

Gość gość
w tym temacie podobno to robilam:D

Gość gość
nie, nikogo nie pomylilam:D tez sie utozsamiales z tym drugim imieniem.

Gość gość
a poza tym nie zrozumiales sarkazmu:P

Gość spaślak_
ja nie pisalem ze w tym temacie.

Gość spaślak_
z jakim drugim imieniem ? zrozumialem ale aby sarkazm byl wlasciwy to i adresat musi byc odpowiedni a wydaje mi sie ze w tym przypadku adresata pomylilas.

Gość gość
nie, nie pomylilam.

Gość spaślak_
byc moze nie wiem pisze co mi sie wydaje chociaz wiem ze Ty i tak nie dopuszczasz mysli ze cos moze Ci sie wydawac zle :D

Gość gość
wprost nie pisales, ze w tym temacie, ale dawales do zrozunienia, ze tak jest. twoja kolezanka wrecz wprost mnie nazywala po imieniu:D