Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie maluje sie, ubieram w cokolwiek temat dla podobnych

Polecane posty

Gość gość

moda zawsze mnie smieszyla. Strojenie sie, sukieneczki, kolorowe sweterki... Ubieram się najczęściej w dresy, bojówki, wygodne tshirty a jak jest zimno to w polary. Do pracy czasami zakladam koszule i tyle. Nie maluje się (tylko krem do twarzy), nie noszę obcasów. mimo to mam super męża, który mnie kocha i śmieszą mnie wszystkie babki, które się podniecają torebkami czy szesnastą parą butów...

Gość gość
Uwazasz ze to dobrze ze chodzisz w byle czym? Czy to powod do dumy ze nie umiesz sie ladnie ubrac...?? Cale zycie masz zamiar przechodzic jak bezdomna..ehh

Gość gość
przepraszam, ale nie chodzę w łachmanach tylko czystych rzeczach.

Gość gość
jest spoko dopóki mąż nie zacznie oglądać się za kobietami, które umieją i chcą o siebie zadbać. Wybacz, ale polar nie jest seksowny

Gość gość
poniekad sie z Toba zgodze i fajnie,że do życia podchodzisz bardziej na luzie:) z drugiej strony uważam podobnie jak poprzedniczki,że lepiej mieć choćby odrobine wiecej kobiecości w stylu ubierania sie itd bo z czasem ten kochajacy mąż w końcu sie znudzi i zacznie szukac kobiecosci u innej kobiety - takie życie

Gość gość
Nie szaleje za modą, nie śledzę trendów, nie maluję się ale nie wyobrażam sobie założyć byle co. Ubranie dla mnie musi być schludne, nie zniszczone i dopasowane do sylwetki. Nie musi być modne ale musi być dopasowane. I zawsze patrze czy jest praktyczne i wygodne. Ale bojówki i polar to dla mnie... nigdy. Wole dopasowane spodnie, wygodne trampki i ciekawą bluzę, albo sweter.

Gość gość
dresy - tak wyobrażam sobie typową matkę Polkę

Gość gość
a nie szkoda wam czasu na te "ciekawe swetry"? kogo to obchodzi, mój mąż nie ogląda się za innymi. czas przeznaczony na swetry wolę spędzić z dziecmi :) a spodni nie cierpię innych...rurki są obcisłe i krępują ruchy, rajstopy-tragedia, więzienie.

Gość gość
ja nie mam wielu rzeczy, ale ubierać się jak melepeta też nie mam zamiaru. Czysto i schludnie nie znaczy ładnie, a ładnie nie znaczy od razu całej szafy ubrań! Szpilek już nie noszę (ze względu na to, że w szpilkach za dzieckiem biegać nie będę) ale w byle jakich dresach też nie zamierzam. Współczuje mężowi, pewnie zdradza.

Gość gość
tzn. że wcale do sklepów nie chodzisz?

Gość gość
jak wychodzicie to mąż pewnie odstawiony, a ty w dresach buhahaha no rzeczywiście, ma się czym pochwalić

Gość gość
najczęściej kupuję w lumpkach bo nie lubię wydawać kasy na ciuchy. chyba, że na jakieś porządne adidasy. akurat mąż też nosi się na luźno.

Gość kkkollllii
A ubieraj sobie co chcesz, widze,ze starsznie sie tym jarasz, hehe A wlsoy tez masz krotkie albo wygolony jeden bok? btw. twoj styl kojarzy mi sie z lesba, byle jak, jakies dresy,bojowki,polary, koszula, normanie jak lesba nie jak matki polki bo te kojarza mi sie z dresami ale takimi rozowymi:) pasemakami,

Gość gość
Nie masz sie czym chwalić Kobieta powinna ładnie i kobieco wyglądać. Nie musisz się od razu pasjonować modą i każdą chwile spedzać w sklepie, ale jednak powinnaś wyglądać jak kobieta a nie babochłop :O bojówki i polary to już w ogóle tragedia. A w lecie w czym chodzisz, skoro cię śmieszą sukieneczki?

Gość gość
pewnie wyglądacie razem jak para meneli.

Gość gość
w lecie tez bojowki ale za kolana, jakis t-shirt, tak najlepiej sie czuje.

Gość gość
Juz sobie ciebie wyobrazilam - dlugie tluste wlosy albo sciete na chlopaka, szerokie spodnie i za duzy t shirt, okropna twarz i w ogole wstretna baba Kobieta powinna byc kobieca i zadbana a nie chodzic jak menelka

Gość gość
Czy ty przypadkiem nie pracujesz na pewnej krakowskiej uczelni? :P

Gość gość
a dla mnie to cos fajnego ubierac sie w co sie chce, swego czasu chodzilam w róznych ciuchach byle wygodnych i bardzi mi sie to podobało. Marzy mi sie świat w którym nie ocenia sie ludzi po ubraniu,zebym nie musiała sie zastanawiac co jutro włożyc na siebie, i że trzeba po galeriach zasuwać po nowe łachy etc.

Gość gość
Wydaje Ci się, że jesteś taka głęboooka bo nie zwracasz uwagi na to w czym chodzisz, a jednocześnie innych oceniasz przez pryzmat tego co na siebie założyli. Przepraszam, że Ci to powiem ale jesteś pusta.

Gość gość
nie pracuje w budce z kebabem przy dworcu glownym w pewnym sląskim miescie.

Gość gość
do pracy chodze w dresach, markowych mam nike i adidas. buty tez markowe-nie zaloze innych adidasow. tshirty tez wiekszosc adidas czy nike. maluje oczy do pracy kreski na oku i tusz, blyszczyk codzien. chodze na solarium. jak mam wolne nie maluje sie,chyba,ze sytuacja tego wymaga-nie zaliczam do tego pojscie do sklepu:) jak wychdze np zjesc na meiscie ubieram sie roznie,ale dresy zostawiam w domu:)

Gość gość
tu to by każda chciała żeby inne babki faceci zdradzali... a on ją taką kocha i co? i jak im dobrze razem to wam guzik do tego, niektóre kobiety nie muszą świecić, za przeproszeniem, d**ą żeby ktoś wartościowy na nie zwrócił uwagę

Gość gość
dodam,ze nie jestem autorka:) mozna fajnie sie czuc i wygladac fajnie:)

Gość gość
To gdzie pracujesz skoro do pracy chodzisz w dresie? :D pewnie jestes jakąś sprzątaczka, bo nawet na kasie w biedronce trzeba być lepiej ubranym :D

Gość gośćautorka
zmienilam nick zeby bylo wiadomo, ze to ja. nie nie pracuje na krakowskiej uczelni, mieszkam w trojmiescie i pracuje w biurze ;)do pracy wkladalm zawsze jakies koszule. dzieki za tych meneli i lesby. Akurat wlosy mam do ramion, strzygę regularnie, tak, żeby same sie ukladaly. widzę, że dla was moda i trendy są okropnie ważne, szkoda bo są lepsze rzeczy na ktore mozna wydawac pieniadze.

Gość gość
tak,pracuje fizycznie. nie w polsce-na szczescie:) nie sprzatam, pracuje w magazynie, w sumie nic specjalnego nie robie. czasem siedze przed kompem, a czasem polatam po hali i posprawdzam rzeczy z lista. sa tam polki nisko i wysoko, wiec i musze kucac i wchodzic na mini drabine czasem. od czasu do czasu mam cos do roboty, wiec jest mi wygodnie, tak po prostu:) wiekszosc z nas tak chodzi ubrana. kiedys kisilam sie w rurkach. teraz postawilam na wygode:) i co, tragedia, ze pracuje fizycznie , a nie sprzatam?:) sprzatam tylko w domu:)

Gość Literkom nie chce się logować
Dobrze, dobrze. Im więcej zaniedbanych lasek tym lepiej dla nas :D

Gość gość
No miałam racje. Puściutka jesteś bo nie przyjmujesz do wiadomości, że ktoś może myśleć inaczej niż Ty. Nie trzeba śledzić trendów, wydawać kupę kasy, żeby ubierać się ładnie i wyglądać się dobrze. Poza tym są ludzie którzy interesują się modą i co byś takim powiedziała? "Wasze zainteresowania są głupie, bo można lepiej wydać pieniądze". Różni są ludzi i było by nie fajnie jak by każdy wyglądał jak Ty w polarze i bojówkach.

Gość gość
Czyli ubierasz się jak większość lumpiar, nic w tym dziwnego. Męża pewnie też masz dziadowskiego. Nie masz się czym chwalić. Aby dobrze wyglądać trzeba mieć gust, dobry smak, klasę i przede wszystkim urodę.