Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie maluje sie, ubieram w cokolwiek temat dla podobnych

Polecane posty

Gość gość
ciekawe bo niektóre polary kosztują więcej niż miesięcznie wydajecie na żarcie i to takie zwykłe żarcie ,więc kurde nie bulwersujcie się tak bo można sobie kupić dobry polar ...

Gość gość
htttp://idolo.pl/i/galeria/254/29/s2_161534.jpg /IMG-2334-1600-x-1200-DONE.jpg htttp://img.szafa.pl/ubrania/1/011510419/1345551119/luzne-spodnie-we-wzory.jpg htttp://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20100908/vic-151728_L.jpg i uwazacie tego typu spodnie za tragedie? nie chcialo mi sie szukac fajnych bojowek w necie, ale tez sa fajne!

Gość keen
jakieś stereotypy się pojawiły, że bojówki złe, polary złe, leginsy złe, wszystko stosownie do okazji i jest ok :)

Gość gość
ja tam chodze w bojowkach nie widze w tym nic zlego,no ale nie caly czas lubie sie tez ze tak powiem "wyjsciowo" ubrac

Gość gość
usuncie jesno t z http, bo inaczej wyszedłby spam. wklej prosze zdjecie fajnego, wg ciebie, polaru. jestem ciekawa, czy moja opinia o nim ulegnie zmianie:)

Gość gość
k***a to są bojówki ,bojówki to chyvba takie z kieszeniami na nogawkach czy ja się mylę .

Gość gość
widziałam dzisiaj takie jak ty w parku. Dwie dziewczyny na ławce siedziały. Bluzy, krótkie włosy, trampki, okulary. Wyglądały niemalże jak wyjęte spod prawa. Bardzo mi się nie podobał ich wygląd. Na 99% przypuszczałam że to lesby. Geje też są straszni, te ich kolorowe marynareczki i neonowe skarpety. Koszmar. Homoseksualizm to coś obrzydliwego.

Gość gość
13:19 to nie sa stereotypy tylko opinie. sorry, ale wg mnie leginsy sa stosowne do okazji tylko na sali fitness, albo po domu do sprzatania. albo dla dzieci do przedszkola czy figloraju. nie dla doroslych kobiet np w czasie -15 st, jak tej zimy bywalo a co druga babka w leginsikach. to jest dopiero tepota. a bojowki fajnie dobrane do stroju potrafia w takim zestawieniu wygladac modnie, ladnie i sexy. wiec na ulice sie nadaja z pewnoscia.

Gość gość
13:23 chodzilo mi ogolnie o luzne spodnie, dresy. napisalam przeciez, ze bojowek nie chcialo mi sie czytac. spokojnie, bo ci serce stanie.

Gość gość
Pokażcie mi zdjęcie ładnych bojówek i polaru bo wydaje mi się to niemożliwe!

Gość gość
nie jest taki tragiczny, ale i tak wolalabym normalana bluze w takim fasonie, nienawidze tej struktury polara, obrzydza mnie. antyg**** jak dla mnie. chociaz jak napisalam, ten jest w miaaare ok;)

Gość gość
obejrzyj sobie kilka teledysków ciary, ona wyglada w bojówkach z***biscie i taki styl ich noszenia u kobiet baaardzo mi sie podoba. ciezko mi znalezc w grafice cos fajnego. ale poszukam.

Gość gość
13:23 chodzilo mi ogolnie o luzne spodnie, dresy. napisalam przeciez, ze bojowek nie chcialo mi sie czytac. spokojnie, bo ci serce stanie. Nie grozi mi to ,nie mam w zwyczaju brać sobie do serca wpisów na forum od ludzi których nie znam a nawet od tych których znam.

Gość gość
no widzisz trzeba wydac az 600zl na polar aby jakos w miare wygladal, wolu juz dac 100 zl na fajna bluze niz polar.

Gość gość
Autorko, Ty myślisz że jesteś taka ponad wszystko bo nie latasz po galerii kupując kolejną parę butów itd. ze nie tracisz czasu na malowanie. Masz się za lepszą od wszystkich. Zadzierasz nosa bo....?? Bo masz męża?? Nie każda kobieta ma taki styl, jedne lubią po prostu chodzić po galeriach i czuć się modnie inne nie. Mój mąż akurat nie lubi dresów u kobiet chyba że na siłownie chociaż też woli legginsy wtedy jak ubiorę. Lubi jak chodzę w szpilkach, balerinach, sandałach, japonkach itd ale ja też to lubię. Wcale nie dlatego że jak nie bd miała modnego sweterka to zaraz "ludzie mnie obgadają i bedzie mi smutno" ale dlatego że ja się czuję w tym dobrze. Kumasz zależność?? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenie.

Gość gość
nie porownujcie seksi ciary w bojowkach do zapuszczonych lesb w bojowkach, :) hehe mysle ze ciara nawet w po;larze bedzie wygladac seksi

Gość gość
Hmm polar nikomu urody nie dodaje. Urodę trzeba podkreślać.

Gość gość
s**t, spam sie zalacza, mimo ze pousuwalam literki ze linka

przeczytałam tylko początek ale uważam że każdy powinien nosić to co chce i nic nikomu do tego :P. Sama lubię czasem spędzić dzień w dresie :P. Swoją drogą dziewczyna może wyglądać seksownie w dresie, nie wiem skąd u niektórych stereotyp że musi wyglądać jak niezadbana/bezdomna.. :P

Gość gość
te z to mężulek mówi ci nawet co masz nosić na siłownię? :D

Gość gość
A może poprostu lubi zakładać to co się podoba jej mężowi?

Gość gość
TE Z 13:37- A to coś w tym złego ze wyrazi swoje zdanie: w legginasch wyglądasz bardziej seksownie??? Nie bije mnie jak założę dres. Ja sama mu powiem jak nie podoba mi się jakieś zestawienie ubrań u niego. Nic w tym dziwnego. Konstruktywna opinia. Dotarło???

Gość gość
polar jak najbardziej na zakupy po osiedlowych sklepach z dzieckiem się nie nadaje, no już nie przesadzajcie...odstrzelone babki z ziemniakami w łapie, to dopiero chore :O

Gość gość
13:34 no wiaaadoooomo ze twoj maz lubi jak "ubierzesz" leginsy, kazdy zakuty leb lubi, jak baba obcisnie tylek, ze az jej sie material w d**e wcina, wiadomo;D to nie znaczy ze kobieta ma sie tak tanio nosic (mam nadzieje, ze rozumiesz, ze "tanio" nie ma znaczenia materialnego a mentalne:)) moj facet nie pochwalalby mnie, jakbym sie odstrzelila w leginsy na ulice.

Gość gość
no widzisz trzeba wydac az 600zl na polar aby jakos w miare wygladal, wolu juz dac 100 zl na fajna bluze niz polar A nie wolę dać 100 zł za bluzę bo co to za bluza ,dla mnie nie tylko ma wyglądać ale ma być praktyczne i dobre jakościowo ,na co mi bluza co będzie tylko dobrze wyglądać ,jak w niej zmarznę ,pisałam że biorą takie ubrania do lasu ,my nie siedzimy na d****h ale a rowerach robimy kilometry ,pogoda jest zmienna wolę być odpowiednio przygotowana .

Gość gość
Skąd wy bierzecie teraz bojówki? Ja owszem miałam kiedyś (parę lat temu jak były modne i wisiały w każdym sklepie), ale obecnie to musiałabym ich specjalnie szukać, bo w sieciówkach są jednak rurki. Jak chciałam spodnie o nogawkach bardziej prostych to już był problem, wszędzie królują rurki.

Gość gość
dla mnie polar nadaje sie na spacer po parku albo do lasu... do sklepu w polarze nie chodze... chyba, ze na wakacjach, wracajac z lasu :P.

Gość gość
ja ci powiem gdzie na osiedlowych rynkach są bojówki

Gość gość
dla mnie kazdy polar jest obwiesny a kobieta w takim niby nowoczesnym polarku przypomina stylowke jedynie "bezdomna glamour"