Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z miesiaczka w wieku 16 lat.

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego, ze juz od dobrych trzech/czterech lat mam problem z miesiaczkowaniem. Z poczatku bylo ono regularne, potem miesiaczka pojawiala sie po dluzszych przerwach - od dwoch miesiecy do nawet osmiu, a gdy juz wystepowaly, byly bardzo bolesne. Lekarka mowila, ze trzeba byc dobrej mysli i ze okres ureguluje sie do 16 r.ż. Przez ostatnie kilka miesiecy bylo faktycznie dobrze - okres byl regularny dobre 5 miesiecy, jednak od ostatniego czasu znow sie on nie pojawia. Juz drugi raz mialo miejsce takze delikatne plamienie o barwie jasnoczerwonej (wystapily w dosc duzych odstepach czasowych miedzy sobba). Dodam, ze mialam niedawno infekcje pochwy i w dniu odebrania wynikow mialam ostatnia miesiaczke, czyli byl to miesiac - dwa temu. Jestem takze dosc zestresowana i nerwowa, okolo 2,5 miesiaca temu wrocilam do normalnej diety po g***townym kilkukilogramowym spadku wagi w krotkim okresie czasu. Zastrzegam od razu, ze ciaza jest wykluczona. Czy powinnam sie martwic, isc z tym do lekarza czy spokojnie czekac? Nie mam juz pojecia co robic, a internetowe artykuly o roznych infekcjach przyprawiaja mnie o sporo strachu.

Gość gość
jezeli jestes zbyt chuda to musisz przytyc, po poniezej 45 kg kobiety maja zaniki miesiaczki.. musisz isc do ginekologa z prawdziwego zdarzenia po tabletki

Gość goscx
@up Nie siegam takiej wagi, waze i wygladam jak przecietna dziewczyna w moim wieku, wiec brak miesiaczki przez wage jest niemozliwy.

Gość gość
moja siostra ma prawie 17 lat i kłopoty z miesiączką , ale ona ma nie dośc że chorą tarczyce to też coś z jajnikami powinnas udac sie na specjalne badania a nie słuchaj pierdoł że okres sie wyrówna , mojej siostrze tez tak truli a okazało sie ze jest powaznie chora i do konca zycia musi brac leki na tarczyce

Gość gość
Jestes kosmitka,uciebie niepowinno byc miesiaczki tylko kwartalnik.