Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość sama przyjdzie najgłupsze powiedzenie świata

Polecane posty

Gość gość
Umarłabym czekając jak mi który pomoże.Nie jestem ani w kategorii wyglądowej, ani wiekowej budzącą potrzebę pomagania. Nie jestem małą kobietką, ani wyglądowo, ani mentalnie.A już na pewno nie intelektualnie.

Gość gość
Szczerze mogę przyznać , że jestem dowodem zmierzchu męskośći.Baku chciejstwa, odwagi, ryzyka. W moim życiu męzczyźni frontalnie dali d... - jako zdobywcy, opiekunowie i kochankowie.

Gość gość
Prawdziwy facet lubi byc oparciem dla kobiety ,tylko musicie dac im szanse im to udowodnic . Mam kolezankę Zosia - samosia .Sama maluje mieszkania ,sama remontuje samochód :-D sama... No i maż zapragnąl miec kobietę a nie robota .Ozenil sie z taka która pedzla nie potrafi trzymać... Dajcie facetom byc facetami .Same robicie z nich obiboków i leni albo za takich wychodzicie .:-D

Gość Ju_
Jak mozna d******y frontalnie? :-P

Gość Ju_
Prawda, nie można odzierać mężczyzny z jego męskości. Zwłaszcza mężczyźni koło 40-stki potrzebują dużo zachwytu i ciągłego podpompowywania ich wrażliwego ego ;-) Jeśli nie dostają tego w domu to szukają poza nim :-)

Gość gość
Można.Na każdym froncie. Nie jestem zosią -samosią.Ale mam dość proszenia i tej łaski.Choć ostatnio , facet zachował się jak Adaś Miauczyński - powiedział, że mi nie położy walizki.

Gość gość
Ju - a można odzierać kobietę z kobiecości?Można kobiecie powiedzieć, że jest nie dość atakcyjna?Niepociągająca?Te wszystkie mimozy męskie nie mają tej samej wrażliwości jeśli chodzi o własne słowa i własne czyny.

Gość Ju_
To prawda. A tamten tekst wyjątkowo słaby. Czyli Ci na dobre wyszło, że nie jesteś z takim typkiem :-) Szkoda tylko, że mu uwierzyłaś :-( Wiesz, ja się cieszyłam największym powodzeniem dopiero po ślubie. I dopiero wtedy odkryłam, co tak naprawdę facetów pociąga w kobietach. I jak juz wspomniałam to wcale nie jest wygląd.

Gość gość
Oczywiście , że wygląd.Ta swoista pewność swojej atrakcyjności.I zainteresowanie innych facetów.Tu dodatkowo zazdrość o innego samca. Niestety z moim poczuciem atrakcyjności nie da się już zrobić nic.

Gość gość
Czesc, widze, ze znow zrzedzisz. Latwo Cie poznac po stylu narzekania. Ludzie, nie ma sensu gadac z autorka tego tematu. Jak nie wierzycie i zastanawiacie sie dlaczego, to wygooglajcie temat Czterdziechy co ma pecha - dlaczego kobiety po 40 sa przezroczyste

Gość gość
A konkretnie jest to temat "Dlaczego kobiety po 40 są przeźroczyste i nikt i ch nie chce" - gdzie okazuje sie, ze autorka znana jest na przroznych forach kobiecych gdzie od lat narzeka i konfabuluje, ale tak naprawde nie chce niczego zmienic, wiec narzeka i obraza ludzi dajacych jej dobre rady. Jej inne nicki Indianskie Lato Asterka

Gość gość
Kolejne nicki Zwiedla Ruta Miss Nowego Jorku

Gość gość
Moze to nie najlepszy cytat ale jak sie wczytacie zauwazycie ten charakterystyczny styl, narzekanie na przezroczystosc, identyczne argumenty: (jedno co sie zmienia to autorka ma dziecko / nie ma dziecka / ma rozne zawody) Czterdziecha co ma pecha Gościu, który chcesz mi dawać konkretne rady - co poradzisz na nieatrakcyjność?Na to , ze mając osobowość, będąc wygadanym i przeciętnym wyglądowo dla mężczyzn się nie istnieje.Brzydule same biegają za facetami i czy są takie szczęśliwe wiedząc, że i tak marzą o ładniejszych kobietach? Każdy facet startuje do kobiety , która mu się urodowo podoba.Ja nie podobam i nie podobałam się nikomu.Owszem, wielu mężczyzn ceni we mnie człowieka - jak ma mozliwość i chęc***oznania mnie bliżej.Ale nie widzi kobiety - którą się adoruje, podrywa i pożąda.Wszystkich facetów w swoim życiu wyrwałam na osobowość i intelekt.Ale to nie wystarczyło...Seks to była parodia - nie czułam ani ich pożądania, ani starania, nie wiem co to orgazm, czułośc, pieszczoty.Choć sama dawałąm wiele, bo lubię seks.Gdyby nie temperament, nie wiedziałabym co to seksualna przyjemność - bo żaden facet mi jej nie dał.Seks z łaski, bo byłam pod ręką, bo wypadało kochać się z kobietą która chce i która nas kocha.I prowokuje.Nie zaznałam ani pieszczot, ani pocałunków, ani zwykłej czułości.Nikt mi nigdy nie powiedział , żę mnie kocha, pragnie, że mu się podobam... Zniszczyli mnie jako kobietę, podeptali moją wartość i poczucie kobiecości..... -

Gość gość
Wiedzialam, ze sie wyprzesz. :) Nie jestem Twoim fanem, ani tym bardziej wiernym. Czytalam poczatek, kawalek srodka i dzis doczytalam ostatnia strone Twego starego watku. Jak zawsze to przypadek, ze wszystkie te nicki maja IDENTYCZNE ARGUMENTY, SPOSOB WYPOWIADANIA SIE (bardzo charakterystyczny) i doswiadczenia zyciowe? Pozdro :)

Gość gość
Dlaczego kobiety po 40 są przeźroczyste i nikt i ch nie chce - polecam przeczytac ten watek, naprawde warto :)) Nie tylko ja (a nawet nie ja pierwsza) zauwazylam zbieznosci. I coz za przypadek ze akurat czytasz ten watek czterdziestko... klamczucho :)

Bo mego wątku czytać się nie da. Bo grasuje tam taki jeden troll - zgadnij kto??? Pierwsza kafeteniana , bezrobotna wesz, która rozwali każdy wątek, ma świra, spiskową teorię dziejów. Dla wyjaśnienia - Zwiędłą Ruta i Miss Nowegojorku to druga babeczka.Asterka też.Jeśli nie potrafisz tego odróżnić to świadczy o poważnej chorobie psychicznej.

Gość gość
Niektórzy po prostu muszą być sami tak się ich życie albo układa albo są niezdatni do bycia w związku.Nie zdając sobie nawet z tego sprawy. Ale na świecie jest różnorodność nie wszyscy są w parach,nie wszyscy są sami. Jedni lubią czerwień inni jedzą sushi.Bycie bez pary nie musi być powodem zmartwień,zawsze można wyciągnąć pozytywy.

Gość gość
Tak, i przypadkiem z Netkobiety trafiła na kafeterię wypowiedzieć się w Twoim wątku oraz przypadkiem Ty czytasz ten wątek. I przypadkiem Wy wszystkie 4 czy 5 jesteście identycznie przeźroczyste, identycznie argumentujecie, jesteście po 40 i tak samo się wysławiacie.

Gość gość
Po pierwsze, mnie nie obrazaj, a po drugie mozna Cie rozpoznac po jeszcze jednej rzeczy. A po trzecie, ani Cie nie sledze ani to nie ja znalazlam Twoje pierwsze wypowiedzi jako Asterki.

O to wielka tajemnica wiary Miss jest przyjaciółką Asterki. Przysłąć ci korespondencję z nimi?Może wtedy uwierzysz? A tak swoją drogą nie masz ciekawszych zajęć? Wracając do rozmowy - jakie są pozytywy samotności po 30 latach?

Gość gość
Obie panie, gościa i czterdziechę proszę o zakończenie dyskusji .Idzcie się kłócić panie gdzie indziej.

Gość gość
O tak, mam ciekawsze zajecia i za nie sie biore zaraz :) Kto bedzie chcial - ten uwierzy. Zapraszam do zajrzenia do tematu DLACZEGO KOBIETY PO 40 SA PRZEZROCZYSTE. Asterko / autorko - nie, nie uwierze. Sama tez moge sobie spreparowac korespondencje a nawet potwierdzenie przelewu.

Gość gość
Haha, wpadłaś! ;-) Gościu, brawo. To ona!!!

Miłość sama przyjdzie najgłupsze powiedzenie świata- może o tak. Czasem wali w nas jak grom z jasnego nieba, ale częściej miłości trzeba dać szansę. Postarać się o to, by druga osoba zobaczyła w nas obiekt westchnień;)

Gość gość
O co Ci chodzi? Znów Ci się wszystkie nicki zlewają w jeden? Ja tylko potwierdzam, że dobrze Cię zdemaskowała. Zresztą i ja już idę. Również zapraszając na topik Czterdziestki. P.s. Czterdziestko, co dziś tak grzecznie? Zazwyczaj więcej jadu ulewasz...

Gość gość
Ciekawe, czemu wszystkie topiki Czterdziechy upadają.