Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POTWIERDZONE KREMY NIE DZIAŁAJĄ JAK SKUTECZNIE ZLIKWIDOWAC ZMARSZCZKI ?

Polecane posty

Gość gość

ruszać się !!! ruch ruch ****** jeszcze raz ruch !!!!!!!!!!!!!!!!!

nie sądzę, by ruch był "złotym środkiem" na zmarszczki. może poprawić mikrokrążenie, skóra jest bardziej odżywiona, ale po 25 r.ż. spada produkcja kolagenu i elastyny i niestety ćwiczenia dużo tu nie zdziałają. Trzeba pomóc skórze- zdrowy tryb życia, dieta bogata w przeciwutleniacze, picie wody i odpowiednia pielęgnacja- dzięki temu dłużej zachowamy młodzieńczy wygląd.

Gość gość
Kremy nie są na zmarszczki tylko przeciwzmarszczkowe więc zapobiegają powstawaniu zmarszczek!

Gość gość
więc eksperymentuj z niepotwierdzonymi kremami;D zresztą, co to znaczy "potwierdzone kremy"? Krem to kosmetyk, a nie lek. Firmy nie muszą sprzedawać czegoś, co na pewno działa, bo prawo nie wymaga sprawdzenia skuteczności oferowanych produktów. Taka jest prawda.

Gość gość
Dieta, dużo wody i sen to podstawy. No i nawilżenie. A z zabiegów mogę polecić PRASOWANIE zmarszczek - http://abacosunrumia.jimdo.com/twarz/odm%C5%82adzanie-lifting-zmarszczki/ Jest niedrogie a daje fajne efekty, ja casem sobie zaszalaję na poprawę humoru i wyglądu ;)

Gość Padka
Trzeba dbać o siebie już wcześnie, bo wiadomo, że lepiej zapobiegać niż leczyć. Ja niestety tego nie robiłam, ale u mnie kosmetyczka poleciła krem, który bardzo pomógł.

potwierdzony krem to na pewno mezzolaser z firmy aa, dla wieku 40+, krem nie zwalcza calkowicie zmarszczek, ale dziala wygladzajaco, wiec widac roznice. krem na dzien redukuje te zmarszczki, poza tym nie jest uczulajacy, ani podrazniajacy

Do złagodzenia zmarszczek i bruzd, możesz wykorzystać zabiegi z użyciem toksyny botulinowej. W ten sposób zablokujesz impulsy nerwowe, które prowadzą do powstawania nieładnych zmarszczek. W celu wypełnienia zmarszczek, możesz rozważyć także zabieg z wykorzystaniem wypełniaczy na bazie kwasu hialuronowego. Preparat podany w fałdy nosowo-wargowe czy zmarszczki nad górną wargą, skutkuje redukcją niechcianych zmarszczek, co zauważysz od razu po zabiegu. Odmłodzenie skóry w okolicy ust osiągniesz także dzięki laserowi frakcyjnemu CO2. Światło lasera obudzi głębsze warstwy skóry do produkcji kolagenu i naturalnej odnowy. W celu spłycenia zmarszczek i przywrócenia gładkości skóry, możesz zdecydować się również na zabieg mezoterapii igłowej.

Gość gość
Na zmarszczki polecam zabieg, ktory miałam niedawno wykonywany, a mianowicie mezotarapię mikroigłową z NCTF HA. Zapłaciłam 500 zł ale było warto.

Gość Ania

Ja na zmarszczki na ustach zastosowałam zabieg Emerge. Zabieg jeste bezpieczny i krótkotrwały , a bardzo ładnie mi wygładził zmarszczki na ustach oraz stały się delikatne i gładkie. Zamista wstrzykiwac sobie coś pod skóre to warto zrobić sobie taki zabieg. Ja robiłam w bardzo fajnej klinice Ego Med Spa w Krakowie.

Gość Platynaxxx

Poleciłam mojej ciotce kremy Przeciwzmarszczkowe od marki Pat&Rub i mówi, że efekty są zachwycające. Może się pochwalić naciągniętą i elastyczną skórą oraz redukcją zmarszczek. Obie stwierdziłyśmy, że czasem lepiej jest kupić produkt z lepszej półki i cieszyć się rezultatem niż narzekać na kiepskie produkty i wydawać bez sensu pieniądze :classic_happy:

Gość Kasia

Serdecznie polecam krem do twarzy od Efektimy z Olejem Konopnym - dostępny również w formie masła i olejku.

Gość kaja

ogólnie trzeba trochę poczytac zeby trafic na cos dobrego. ale widzę,że ktoś już wyżej wspominał o marce put&rub. bardzo dobrej jakości kosmetyki, maja fajne kremy do każdego rodzaju skóry, są bardzo wydajne i super odżywiają.