Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwałam z facetem po tym co mi powiedział. CO ZA CHAM!!!

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu irytowało mnie te jego beznadziejne teksty, o tym, ze każda kobieta -wtedy jeszcze prócz mnie- to szmata. Ja od jakiegoś czasu chodziłam po lekarzach i żaden nie mógł dociec przyczyny więc raz zażartowałam przy nim i przy jego rodzeństwie będąc u nich wczoraj, że w takim razie będę musiała iść na leczenie do House'a, a en cham wypalił przy wszystkich takim tekstem " lepiej niech skarbeczek (ja) tam nie idzie bo by się skarbeczek z Housem puściła". No ja.... zebrałam się do wyjścia bez słowa, on zaczął przepraszać, jego siostra się wydarła na niego, ale ja poszłam. Od wczoraj nie odbieram tel, ani sms napisałam tylko, że to koniec, a on bez przerwy pisze i dzwoni.

Gość SzamboBambo
no kupa i tyle

Gość rat 666 brain_dead KNUR 997
Trzeba Was ożenić!

Gość gość
napisał mi wlasnie ze zaraz do mnie przyjedzie, a ja go widziec nie chce, musze zamknac drzwi i pogasic swiatła bo inaczej nie odejdzie

Gość gość
Jeżeli jesteście w związku to myślę że zerwanie to zły pomysł . Zawalcz o niego pokaż mu jak go kochasz. Myślę że powinno wszystko się ułożyć.

Gość gość
Masz racje cham ja bym go trochę pokatowala tzn ze bylabym dalej obrażona na niego i niedawala się przeprosić zobaczysz przynajmniej czy mu zależy ale tez nie za długo. Jeśli ddziś przyjedzie to będę dopiero po dłuższym czasie dała się przeprosić kropka

Gość gość
skarbeczek? ile on ma lat? co za infantylizm, a i Twoje poczucie humoru słabe :O jesteście siebie warci :)

Gość gość
akurat tam wszyscy lubią ten serial więc jak nie znasz kontekstu to nie wypowiaaj się o czyimś poczuciu humoru. Zgasiłam światła i zamknełam drzwi, wiec jak przyjedzie pocałuje klamkę

Gość gość
Przesadzasz.. Powinnas z nim pogadac i powiedzieć ze ci było przykro. Chyba ze juz nie chcesz z nim być

Gość gość
no nie chce bo to nie jedyny taki incydent:o

Gość gość
To co innego. Pozwól mu wejść i powiedz ze to koniec. Przynajmniej ty bądź dorosła

Gość Zbyszek z dzielni
Jaką masz repetuacje na mieście? Bo coś mi się wydaje, że nim zaczęliście się spotykać puszczałaś się na prawo i lewo :classic_cool:

Gość gość
To częściej ci dowalał takimi tekstami?

Gość gość
zbyszek to xle ci sie wydaje tak, dowalał czesciej

Gość gość
struna pekla :/

Gość gość
Olej dupka, faceci maja dzisiaj jakas obsesje, ze kazda to d***** nie rozumiem dlaczego, nie znam takich, a oni mnostwo

Gość gość
facet który tak wypowiada się o kobietach nigdy nie bedzie Cię szanował, daruj go sobie dopóki nie ułożyłas sobie z nim zycia.

Gość gość
facet który tak wypowiada się o kobietach nigdy nie bedzie Cię szanował, daruj go sobie dopóki nie ułożyłas sobie z nim zycia.

Gość gość
z Housem to i ja bym się puściła :classic_cool:

Gość gość
jednorazowy wyskok można przełknąć, ale jeśli facet tak stale się zachowuje i nie szanuje kobiet to dobrze zrobiłaś

Gość gość
jeśli facetowi co tydzień bez trudu udaje się wyrwać inną panienkę, to co ma sądzić o kobietach? Można powiedzieć, że to on jest zły, ale inicjatywa należy do mężczyzn i chcieliby napotkać jakiś opór, wyzwanie.