Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WÓZEK GUINNY ZAPP XTRA

Polecane posty

Gość gość

Wózek QUINNY ZAPP XTRA 2014 http://www.quinny.com/pl-pl/w%C3%B3zki/zapp-xtra/ co sądzicie o tym wózku? zastanawiam się nad kupnem, i chętnie dowiem się co sądzą o nim mamy, które go używają.

Gość gość
miało być w tytule QUINNY - literówka.

Gość gość
nikt go nie używa?

Gość gość
Moja córka jeździ w nim już od roku.. Ja jestem bardzo zadowolona :) Gdy go kupiliśmy mała miała 6,5 miesiąca, i od tego czasu spacerówka z wózka 3w1 poszła w odstawkę :) Plusami dla mnie jest to, że dziecko może jeździć przodem i tyłem w kierunku jazdy, duża buda, jest mały, zwinny :) Dla mnie to był super zakup:)

Gość gość
Dla mnie bomba.Lekki,stabilny i wygodny dla mnie i dziecka.Najlepszy zakup,jaki zrobilam :).Córka jeździ w nim od 6 miesiąca i tez tak jak u poprzedniczki wózek 2w1 x lander poszedl w odstawkę... Polecam dokupić akcesoria mi.spiworek,czy barierkę.

Gość gość
Najbrxydszy wozek jaki widzialam,wyglada jak taki badziewny wozek dla lalek

Gość gość
Mi się ten wózek też podoba,i nie uważam żeby był brzydki,ale każdy ma inny gust,

fajny model, zreszta jak wiekszosc Quinny solidna marka wygodne w prowadzeniu...

my mamy ten wózek od wakacji, dokłądnie ten model :) i powiem, że jest to bardzo dobry wózeczek. lekki, zajmuje mało miejsca, wygodny- chyba, dziecko nie narzeka ;) I dobrze się go prowadzi :)

niby najpopularniejszy, a na ulicach mało go widać, może tam gdzie my chadzamy, to nie ma rodzin z takimi wózkami ;) widzieliśmy kilka razy quinny ale inne modele, nie powiem, tak się fajnie prezentowały, miały akurat większa koła, ale stabilność wózka pewnie ta sama, no i nowoczesny design :)

no w sacerówkach juz sie nie daje takich wielkich kół jak w wózkach 3w1, akurat u mnie w okolicy to duzo quinny jest, pewnie zalezy od miejsca i tyle