Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek hehe

MAM DZIEWCZYNE A BLISKA KOLEŻANKA CHCE SIE ZE MNA KOCHAĆ !?

Polecane posty

Gość prawiczek hehe

czesc mam 19lat mam taki problem ze jestem z pewna dziewczyna 3 miesiąc (nie długo) ona mowi ze mnie kocha a ja też juz zdazylem sie do niej przyzwyczaic i jest cudownie i swietnie sie rozumiemy i dogadujemy z kolei druga dziewczyna moja koleżanka ktora sie we mnie zakochała wczesniej od tej pierwszej chciala ze mna coś wiecej ale pomimo tego ze jej powiedzialem ze niechce z nia byc bo poznalem inna i sie z nia spotykam to ona to zrozumiala i sie z nią traktuje jak kolezanka/kolega, to jako dziewczyna do zwiazku mi sie tez ogolem nie podoba bo lubi trawke a to tamto i tamto ale pociaga mnie seksualnie ale jestem prawiczkiem i chciałbym to zrobić i niewiem co w tej sytiacji zrobic bo niby chciałbym nabarac doswiadczenia zeby zaimponowac potem kobiecie ktora kocham a z drugiej nie chciałbym ranic tamtej i już 2 razy odmówiłem intymnej sytuacji bo mam blokade ktora wlacza mi sie za kazdym razem ze masz dziewczyne nie powinieneś .. co mam robić w takiej sytuacji bo niechce jej ranić albo wyjść na oszusta a z drugiej strony czuje nieodparta chec

Gość knur patolog 666
Na mnie też laski leciały i lecą! Jestem brzydki, stary, biedny i bezpłodny! Mam uzależnienia i rentę pobieram bezprawnie! Wszystko tylko chcę za darmochę!

Gość gość
nie wiem co ci napisac, bo z jednej strony 9 lat to usprawiedliwia taki brak zdecydowania, ale z drugiej jestes facetem, a facet z zasady powinien byc bardziej konkretny i wiedziec czego chce, a ty jestes jakis taki rozmyty. Ja Ci radze tak. Skoro masz fajna dziewczyne, z ktora sie dogadujeszc i jest fajnie to tak trzymaj, nie patrz na kolezanke. Jesli kolezanka chce pojsc z toba do lozka to zostaw sobie TO na czas, kiedy zerwiecie z dziewczyna i bedzie czas, kiedy nie masz AKTUALNIE NIKOGO. Bedzie wtedy niezobowiazujaco, a bedzie wilk syty i owca cala. Teraz nie kombinuj, bo nie ma po co, a mozesz przekombinowac. Poz tym, radze, zebys popracowal nad charakterem, zeby byl bardziej meski, bo facet jest meski gdy kazdy wie, ze ma zasady i sie ich trzyma.

Gość gość
19 lat - mialo byc oczywiscie