Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupie kobiety siedzące w domu a nie mające na opłaty

Polecane posty

Gość ewatajaaa
Podchodzicie do tematu bardzo stronniczo. Ja nie pracuje jednak nie brakuje nam na opłaty, nie klepiemy biedy, a mąż nie wylicza mi pieniędzy. Jesteśmy normalnym kochającym małżeństwem, ja mogę bez problemu realizować swoje pasje a partner nie nazywa i nie uważa mnie za pasożyta. Mam wrażenie że pisze tu jakaś patologia siedzaca na melinie która uważa że każdy żyje podobnie do nich :o Nie wiem dlaczego pracujące uważają się za lepsze- jakieś nadludzie, chore to jest. Istnieje ogromna róznica- brak pracy z lenistwa a świadomy wybór. Pracowałam kilka lat, z zawodu jestem elektroradiologiem wiec w ciąży pracować nie mogłam, później brak możliwości by znalazło się wolne miejsce w żłobku, i stwierdziliśmy z mężem że w sumie po co mamy oddawać na 10h dziennie dziecko w obce rece- płacić opiekunce nie mniej niż 1.500zł jeżeli ja zarabiałam tylko 400zł więcej a i tak zawsze od lat moja wypłata była odkładana gdyż wypłata meżą spokojnie nam wystarcza a i z niej odkładamy. Te kilka lat spędzonych w domu oceniam jako najlepsze lata mojego zycia :) nie żałuje tej decyzji, jednak ze względu że dziecko zacznie nauke a ja zwyczajnie będę się nudzić w domu wracam do pracy, jednak z zazdrością będę spoglądać na kobiety mogące spędzać z dzieckiem 24/24 :)

Gość gość
w pracy kobieta jest niczym

Gość gość
hehehe trochę ostro pociśnięte, ale zgadzam się z tym. Znam takich co na biedę narzekają, długów od cholery mają a do pracy nie pójdą. Miała dziewczyna pracę jako sprzątaczka za 1600 zł, ale nie bo plecy ją bolą. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx O kurcze praca sprzątaczka 1600 ? . Sama bym brała u mnie płacili tylko 1280 :(

Gość gość
Lenie nich gnuśnieją dalej na kanapie:D powodzenia nieroby