Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupie kobiety siedzące w domu a nie mające na opłaty

Polecane posty

Gość gość
gość A ja Wam powiem tak. Nie pracuje, bo po co ? Mam małe dziecko, chce być przy Jej dzieciństwie. Mój M pracuje, nie zarabia jakoś wiele, ale na życie starcza. Jestem JEDYNACZKĄ i moja mama daje mi wszystko, płaci za mieszkanie, rachunki, a M zarabia tylko na życie. Po co mam pracować ? No i mamusia wychowała roszczeniowego pasożyta:) Kobieto, jak ci dziecko podrośnie i pójdzie do szkoły, to też nie pójdziesz pracy, bo po co, jak mamunia rachunki zapłaci?

Gość gość
Moja koleżanka nie pracowała, ale nie dlatego, ze była leniwa, tylko nie miała co zrobić z dzieckiem. Jak dziecko poszło do przedszkola, to zaczęła pracować. Nie zawsze wszystko jest takie proste, jak wam się wydaje.

Gość gość
zgadzam sie ze to glupota siedziec w domu gdy brakuje na oplaty. Ja jestem tzw kura domowa, ale moge sobie na to pozwolic, nie wyobrazam sobie siedziec w domu gdyby moj mąż zarabial np 2000zł

Gość gość
pracuje sie tylko dla kasy by przezyc

Gość gość
a ty juz daj spokoj z tymi swoimi "pracuje sie dla kasy by przezyc". niedorozwój

Gość abbbbbbbbba
"Moj syn pracuje sam i ledwo im starcza na życie , co miesiąc muszę mu pomoc finansowo. Synowa raz pracuje raz nie pracuje , chęci do pracy nie ma . Szkoda mi wnuków to płace , traktuje ja jako gosposie i płatna opiekunkę do dzieci . Poczekam aż młodszy pójdzie do szkoły i wtedy Pogonie nieroba" Hahahaha no tak pogonisz ją, jaaasne, może to jest twoja żona a nie synusia? Dużo do gadania nie masz w tym związku, kolejna cudowna teściowo, ale mam z ciebie bekę.

Gość gość
jak nie dla kasy by przezyc - to dlaczego sie pracuje?

Gość gość
ja czekam na wrzesień a na razie na wyniki rekrutacji, jak się dowiem że przyjęto syna do zerówki w szkole to szukam pracy, może coś znajdę ale póki co to nie wiem jak miałabym pracować

Gość gość
znam takie panie ktore siedza w domu i sie dziecmi zajmuja wg mnie to zwykle pasozyty i lenie Inna sprawa, ze z taka baba nie ma o czym rozmawiac Ograniczone kury domowe, tumanice beigajace po slepach i kosmetyczkach pustaki Do rozmow na poziomie nadaja sie jak siodlo dla swini

Gość gość
a jak kobieta tyraza grosze w jakiejs gownianej pracy zwlaszcza fizycznej to co -krynica madrosci? haha

Gość gość
praca jest tylko dla kasy i rzadko rozwija umyslowo -czy z robotnica sprzataczka szwaczka kelnerka kasjerka prządka pokojowka -da sie pogadc mega intelektualnie?

Gość gość
co to jest prządka?

Gość gość
inaczej włokniarka- kobieta ktora pracuje w fabryce wlokienniczej

Gość gość
nie no wszak budowlaniec, kolejarz, hydraulik , malarz rozwija się intelektualnie w pracy...jeny to za tępe, głupie leniwe baby

Gość gość
zadna praca fizyczna nie rozwija intelektualnie ani praca kasjerki recepcjonistki rejestratorki

Gość gość
czyli wszystkie zawody wykonywane przez mężczyzn rozwijają ich intelektualnie? :-D

Gość gość
zadna praca fizyczna nie rozwija intelektualnie-damulka siedziaca w domu i czytajaca - na pewno jest bardziej kumata od pracownicy fizycznej

Gość hehehehehhehe
"Wiecie dlaczego warto isc do pracy? Nie tylko dla pieniędzy, ale dla poznawania ludzi, poszerzania horyzontów, dla satysfakcji, że nie jest kimś, kto nie zarabia swoich pieniędzy na swoje potrzeby. jak się czujecie jak prosicie męża o kasę na podpaski, albo tusz do rzęs? Ja bym umarła ze wstydu, godnośc by mi na to nie pozwoliła. " o qrde wspolczuje meza jak musisz go prosic o kase na podpaski. Ja pracuje ale byl czas ze byłam na utrzymaniu męża i odwrotnie .Nikt nikogo nie posil o pieniądze na podpaski czy maszynkę do golenia .Pieniądze mamy wspólne :)

Gość gość
ale Wy jestescie byłe sprzataczki, nauczycielki, itp. To o czym my tu mówimy??? Ja myslałam, że na poziomie ludzie, a tak to siedzcie w tym domu, faktycznie tepe dzidy:)

Gość gość
damulka siedząca w domu i czytająca----chyba całe dnie siedząca na kafe. i taka ma być bardziej oczytana jak np. kasjerka, fryzjerka? One jeżdzą na szkolenia a ty na mopie :-D

Gość gość
praca to praca, środek do zdobycia pieniędzy, pieniądze dopiero mogą rozwijać jeśli się z nich umie korzystać,a praca? żadna bo niby jak ma rozwijać? może studenta, praktykanta owszem ale po latach w swoim zawodzie to co może mnie rozwinąć moja praca? nic, bez względu na to czy jestem prezesem, czy urzędnikiem, czy też kasjerką, sprzątaczką, nauczycielką itd..o nowych doświadczeniach, wyzwaniach i rozwijaniu to mogą mówić ludzie mający po 20 lat ich wszystko rozwija ale nie 40letnia baba siedząca na kasie od 20 lat... jesli ktoś ma być intelektualnym zerem to bez względu na to gdzie i jako kto pracuje lub siedzi w domu nim będzie, za to jak ktoś chce się rozwijać niekoniecznie zawodowo, to zrobi to szybciej i lepiej poza pracą niż pracując, bo praca jednak zabiera nam pół życia, za to siedząc w domu i nie pracując można się kształcić, rozwijać hobby itd..

Gość gość
gospodyni domowa moze duzo czytac miec hobby a udreczona wyrobnica harujaca na zmiany traca czas na dojazdy i wracaja umorodowana do domu -raczej nie ma czasu sily i ochoty na rozwoj umyslowy

Gość gość
kasjerka fryzjerka, wogole pracownice fizyczne -jesli jezdza na szkolenia to moze raz na rok - a na codzien -niskoplatna parszywa robota-gdzie sie nie rozwija umyslowo pani domu ktora duzo czyta bije je na glowe intelektem

Gość gość
praca poza naukowa artystyczna na wysokim stanowisku to- zabojstwo intelektu

Gość gość
w pracy kobieta moze doznac tylko zla

Gość gość
tłumaczyłam ci tepoto jak już w szkole ledwo na 2 przechodziłaś to i w doope będą w p[racy cie kopać, wysłowić się nie umiesz , nogi tylko rozkładasz bo praca to zło. A chłop taka niedojdę umysłową z fobią utrzymuje

Gość gość
nawet z wyzszym wyksztalceniem mozna wyladowac w nedznie platnej robocie -w pracy kobieta jest niczym i dyskryminowana ze szok

Gość gość
debilu do psychiatry idz bo ku///rwa siedzisz tylko na kafe i takie bzdury wypisujesz. Widac twoja matka taki pasożyt i tobie wbiła do głowy. Skoro taka praca zła to po co w ogóle do szkoły niemoto chodziłaś. Do gotowania i rozkładania nóg nawet czytać nie musisz umieć

Gość gość
a tu siedza same kobiety na wysokich stanowiskach zarabiajce co najmniej 5 tys na reke?czy kretynki ktore uwazaja ze niskoplatna praca jest super?

Gość gość
nie no lepiej wy/j**** męża do pracy jak skalac rączuchny pracą za 1200zł, niech chłop zycia nie ma bo pasożyta na głowę wziął