Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy niemowlaka może ojciec zabierać sam ?

Polecane posty

Gość gość
"do momentu az cie zdradzil, wszystkie zwiazki sa udane do pewnego momentu, teraz bedzie cuuudoooowny da innej" xxxxxxxxxxxxxx no raczej nie wszystkie związki są cudowne. ja byłam zadowolona przez 5 lat, a są tacy/kie co są permanentnie niezadowoleni ze swojego związku, ale w nim tkwią latami, mimo to, więc zastanów się co piszesz.

Gość gość
22.02, czytaj ze zrozumieniem, czy ktos cie uczyl tego?

Gość gość
ale jaka druga strona medalu? zostawił dziewczynę w zaawansowanej ciąży- podłość i tyle. może będzie dobrym ojcem, ale w zaistniałej sytuacji i póki dziecko jest takie małe wypadałoby dostosować się do potrzeb tej porzuconej kobiety zamiast ją dodatkowo stresować, bo ma ochotę dziecko swojej mamuśce pokazać. ja wszystko rozumiem- że ktoś jest niegotowy na posiadanie rodziny, że woli romansować i lekko żyć- sama taka jestem, ale nie zachodzę sobie w ciążę z facetami, co do których nie mam poważnych zamiarów i nie rzucam ich, bo się znowu "zakochałam".

Gość gość
to ciebie chyba nikt nie uczył.. i chyba cię boli, że nie jestem zrozpaczona z powodu zakończenia małżeństwa, skoro masz taką potrzebę ironizowania na ten temat i przeżywasz coś tak banalnego jak zdrada, jakby to była co najmniej pedofilia, a ja miałabym obowiązek patrzeć na cały udany związek wyłącznie przez pryzmat tego jak się zakończył czy zmienić całkowicie zdanie o intelekcie, poczuciu humoru i innych zaletach eksa tylko z powodu rozstania.

Gość gość
Pewnie ze ma prawo widywac sie lecz tylko i wylacznie.Niedopuszczalne jest oddawac w opieke niedoswiadczonemu mlokosowi i dupkowi zarazem.

Gość gość
nie dałabym takiego maleństwa za nic w swiecie samego tylko pod moja obecnoscia