Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pochwa Partnerki Rady i wiedza

Polecane posty

Gość gość

Moja obecna partnerka przedemna miala 5 facetow z jedym ma dziecko wiem tez od niej ze jeden z nich mial czlonka na 22 cm. pytanie moje do kobiet zwlaszcza czy to ze mieszcze w niej cala dlon to efekt porodu ?? nie byla cieta podczas porodu. czy efekt tego 22 cm ?? albo duzej ilosci stosunkow przez jej facetow ?? jesli nic nie robimy i np rozciagne jej przed sexem to jest dziura wieksza niz 5 zl.

Gość gość
Porod i liczba stosunkow,moze miec w plyw na to ze miesnie pochwy oslabiala sie i wynikiem tego jest duzy otwor.Zaproponuj partnerce aby cwiczyla miesnie Kegla.To proste cwiczenia ktore mozna wykonywac wszedzie i zawsze:-).Doznania seksualny powinny byc wieksze dla niej i dla ciebie,ale miesnie trzeba cwiczyc bo flaczeja:-).

Gość gość
Jak one wszystkie mierzą te członki... Od rozmiaru członka raczej tak się nie rozciągnie. Pochwa jest elastyczna. Kwestia czy wkładasz rękę na dzień dobry jak się witasz, czy bawicie się tak powoli i stopniowo się rozluźnia. Takie rzeczy koryguje się operacja. Ewentualnie możecie ćwiczyć sztuczki magiczne.

Gość gość
raczej efekt porodu albo taka fizjonomia poprostu. NA PEWNO to nie efekt 22 cm bylego:)

Gość gość
tak ze scisle naukowego punktu widzenie - to skad wiecie, ze to nie efekt poprzednich partnerow? czy byly jakies badania, ktore wykluczyly wplyw stosunku i rozmiaru czlonka na zmiane rozmiaru pochwy?

Gość gość
ja swojej bez rozciagania cala dlon wktadam a jak sie podnieci to mam problemy mojego ptaka wlozyc i ja posuwac

Gość gość
ale rozklapciocha. Moja ma ciasną jak dziewica, mimo, że po dwóch porodach.

Gość ŁaciataŻabka
efekt porodu, wątpię :x Mi mąż trzy palce jak wkłada to boli. Nigdy nie kręcił mnie fisting i nie pozwalałam.

Gość gość
gość ja swojej bez rozciagania cala dlon wktadam a jak sie podnieci to mam problemy mojego ptaka wlozyc i ja posuwac ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Coś tu chłopie p********z, bo nie wiadomo czy masz problem ją posuwać, bo jest tak luźno czy ciasno? Mi się wydaje, że posuwasz tak jak byś pchał fiuta do pustego wiadra, gdzie jedyny opór to powietrze. Podniecenie nie może zmniejszyć na tyle średnicy pochwy.

Gość ŁaciataŻabka
12:26:25 no własnie że może, bo mięśnie kegla się naprężają , a jak mocno to sprawa indywidualna.,,,