Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Oceńcie moją osobę

Polecane posty

PKT 1 - PODSTAWÓWKA Od 1-3 szkoły podstawowej w nauce były ze mną problemy. Dużo chorowałam, nadrabiałam zerówkę na lekcjach wyrównawczych, dopiero w połowie pierwszej klasy nauczyłam się czytać. Od 4-6 klasy, miałam same 4 i 5 z wyjątkiem dopuszczającego z matematyki. PKT 2 - GIMNAZJUM Gimnazjum, tam również jak i w podstawówce rówieśnicy dokuczali mi, śmiali się ze mnie. Opuściłam się całkowicie w nauce. PKT 3 - TECHNIKUM W pierwszej klasie nie przeszłam, potem radziłam sobie ale byłam trochę miałam problemy z nauką. W 3 klasie było lepiej. Niestety matury ani egzaminu zawodowego nie zdałam. W technikum miałam wypadek drogowy. Ludzie również nie byli do mnie przekonani. PYTANIE: Co może mi dać technik organizacji usług gastronomicznych? PKT 4 - PRACA NA PRODUKCJI Praca okazała się ciężka, na produkcji było mnóstwo osób zachowujących się jak ostatnie chamy. Zostałam zwolniona, jednak po roku czasu wróciłam tam i pracowałam 2 miesiąc. PKT 5 - SZKOŁA POLICEALNA I PRACA W OCHRONIE Wylądowałam w środowisku ludzi którzy tylko patrzą jak kogoś usunąć, robią sobie kpiny z kogoś nie patrząc na to że sami są w pewnym stopniu upośledzeni (mają 2 grupę inwalidzką). A do szkoły zapisałam się tylko po to by mieć pracę bo wymagania jakie tam było to albo umiarkowany stopień niepełnosprawności albo status studenta. Z pracy zostałam zwolniona a ze szkoły zrezygnowałam. PYTANIE - Co może mi dać technik rachunkowości? PKT 6 - GRUPA INWALIDZKA ORAZ NOWE PRACE Zdałam sobie sprawę że jestem chora. Kiepski wzrok, kiepski słuch, wypadek drogowy który dał mi uszczerbek na zdrowiu. Wykorzystałam to i postarałam się o stopień niepełnosprawności, dostałam 2 grupę inwalidzką. Pracuję teraz w telemarketingu oraz na innej portierni. PKT 7 - Nowe plany - nowe zawody Zdałam egzamin eksternistyczny aktorski Zdałam egzamin eksternistyczny reżyserski Teraz idę na studia dziennikarskie i pozostanę na samym licencjacie.

Gość gość
po kilku przeczytanych twoich watkow stwierdzam, ze jesteś osobowsc psychpatyczna z duza skolonnoscia do narcyzmu - bez obrazy

Gość gość
aha, jesli choc 1/4 z tego co tu umiesilas wyczyniasz rodzinie, bliskim i znajomym, to ja im serdecznie wspolczuje ciebie i twoich intryg

Gość gość
a cie odbieram jako calosc infomacji ktora tu o sobie podawalas i podtrzymuje co powyrzej. masz kuku na muniu ;) i to bolsze

W rodzinie zawsze wszyscy patrzyli na mnie z góry, dlatego nie bardzo chcę mieć z nimi kontakt. Jako jedyna, najgorzej uczyłam się w całej rodzinie - czego matka nie mogła mi wybaczyć a sama matury nie ma a na temat wykształcenia miała najwięcej do powiedzenia, podobnie jak jej matka która ma 7 lat szkoły podstawowej. Obie się wyzywały, k***owały itp.