Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile miały wasze dzieci kiedy zostawiałyście jej na dłużej pod opieką innych

Polecane posty

Gość a mi szkoda
ktoś tam powyżej napisał: "Malemu dziecku nie trzeba MATKI. Malemu dziecku trzeba OPIEKI. " no i można się z tym zgodzić, tyle, że - takie małe dziecko nie mówi, nie daje jasnych, jednoznacznych sygnałów o swoich potrzebach :( dlatego potrzebuje stałej opieki, kogoś, kto dzięki stałemu kontaktowi nauczy się rozpoznawać jego potrzeby ;) dlatego nawet, jak jest w żłobku, czy - pod opieką kogoś innego, kiedy rodzice wracają do pracy - to te inne osoby mają czas na to, żeby stopniowo się tych jego potrzeb nauczyć; jakby co - rodzice, najlepiej znający dziecko są pod telefonem, w razie czego - mogą się pojawić, pomóc; dlatego też zostawienie takiego maleństwa na tydzień, bez możliwości powrotu jakby co - jest trochę nieodpowiedzialne ... :(

Gość gość
moje córa miała około 2 latek jak wyjechała z babcia i dziadkiem do mojego brata do Anglii na tydzien

Gość gość
mialam trzy lata i mama zostawila mnie z kryminalista no na seriozne :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gosc 16 52
bycie kurą domową to dla mnie siedzenie non stop z dzieckiem, a w ramach relaksu zajmowanie się domem. Zajmuje się domem, opiekuję się moją Kruszynką ale chcę robić tez inne rzeczy. Nie mam zamiaru zamknąc się w domu.

Gość gość
Autorka to zimna suka ! Tak malemu dziecku potrzebna jest bliskość rodzicow a ona jedzie sobie za granice! Jak dziecko pi 2-3 dniach wpadnie w histerie? To co suko zrobisz ? Przecież urlopu nie skrócisz bo musisz odpocząć po porodzie haha jak juz tak koniecznie chcesz sie puerdolic z mężem w romantycznej scenerii to w Polsce sobie wypocznijcie w razie czego kilka godzin i jestes z malym ale żeby na to wpaść trzeba byc matka a nie krowa rozplodowa

Gość gość
Autorki wpadlas? Dlaczego masz w d***e wlasne dziecko?

Gość gość
ja mysle, ze powaznym problemem sa tutaj relacje miedzy autorka a jej mezem. po przeczytaniu postu na temat skutkow nie pojechania na wakacje, wyobrazilam sobie gbura, pana i wladce. domyslam sie, ze autorka musi mu nadskakiwac i uslugiwac, zeby ich "relacje" nie ucierpialy. przez obecnosc dziecko cos sie miedzy wami zepsuje?? relacje meza i mamy sie zepsuja? co to za facet, ze w d***e ma swoje dziecko i swoja tesciowa. porazka...

Gość gość
ja tez bylam na 4 dni na urlopie jak moje dziecko mialo 4 m-ce zostalo z dziadkami. Nie zauwazylam zeby w jakikolwiek sposob to odczulo, glownie spalo i jadlo, w przerwach usmiechalo sie i gaworzylo, w ogole nie plakalo. Nie rozumiem tych matek, ktore nie zostawilyby nawet na dzien, a potem wychowuja takie niesamodzielne dzikusy, ktore do 10 roku zycia chowaja sie za spodnica mamusi.

Gość gość
Ja bym poleciała. Kobieta to kobieta-czy lekki poród czy ciężki-musi o siebie zadbać, odpocząć, zadbać o małżeństwo.