Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KingaSfetankaFakna

Czy na WIKIPEDII mogą być takie zdjęcia czy to już nie przesada? tam są dzieci

Polecane posty

Gość gość
Ohyda.Tam przecież wchodzą też dzieci.

Nie wiem co ty wpisałaś że coś takiego znalazłaś i wolę nie wiedzieć. Co do twojego pytania, zdjęcie powinno (jeśli już jest wrzucone) zostać ocenzurowane lub jego otwarcie poprzedzone uprzedzeniem o treściach nieodpowiednich poniżej 18 roku życia. Niestety, na wikipedii każdy może dodawać i edytować artykuły, są one poddawane weryfikacji, ale tym razem weryfikacja wyraźnie zawiodła

Gość aż tak zdziwione pytam
oj kobitki,kobitki,czym Wy się zajmujecie:o

Gość KingaStefankaFakna
wpisałam peritus, a potem na polski, bo nie wiedziałam co to znaczy, przetłumaczyło na "krocze" , spodziewałam się naukowego artykuły i ewentualnie schematycznego rysunku, a to co zobaczyłam zszokowało mnie!

Gość Leon7677
Odezwały się chórem ciemnogrodzianki z Polski rodem. Przecież to zdjęcie jest uzupełnieniem do opisu krocza. Jest tam także fotka krocza kobiecego. Widać, lubieżno ladacznico, że ci tylko jaja w głowie. Wstyd!!

Gość urocze krocze
a ten,,peritus"tyczy się tylko Tych konkretnych kroczy,czy jest podział płciowy?

Gość gość
W czym niby widok jajek miałby zaszkodzić dzieciom? Takie zdjęcia widziałam w książkach medycznych, poradnikach zdrowotnych naszych rodziców. W książce o chorobach wenerycznych, to były dopiero zdjęcia. Te jajeczka przy tamtych ropiejących członkach to naprawdę pikuś.

Gość zgorszona wikipedia i nie tylk
nie powinnaś była zaglądać do medycznych książek będąc dzieckiem

"Ohyda.Tam przecież wchodzą też dzieci." x x No i co z tego że tam wchodzą dzieci? To zdjęcie ludzkiego ciała. Serio wydaje ci się, że jak dziecko zobaczy coś takiego to mu się coś z psychiką stanie? Dlaczego akurat te rejony mają być zakazane? To tylko normy kulturowe.

po pierwsze, też nie wiem w czym miało by to zaszkodzić dzieciom. nie ***** się tam nikt ani nie morduje. inna sprawa, że jak to są małe dzieci to nie powinny mieć dostępu do całych internetów bez nadzoru rodziców. to logiczne a po drugie chciałam wyrazić współczucie dla seksualnych, że muszą dotykać takich rzeczy, by zaspokoić popęd:(

Widzisz broken, nie dla każego jest to obrzydliwe, a seksualni mają dzięki temu przyjemność.

Gość gość
żeńskie wygląda dużo lepiej, prawie jak ucho albo pępek :)

Gość gość
Jak dla mnie żadna przesada,to zależy co kto ma na myśli oglądając.A dzieci powinno się jak najwcześniej oswajać z cielesnościa,wtedy nie robią nic wbrew sobie i są swiadome seksualności.Uświadamiając je dajesz im szansę,na poczucie własnego ja.Przecież zdjęcie krocza,to tylko zdjęcie części ciała,tak jak nosa..Mam dwie córki 8 i 9 lat i są uswiadomione i nie jest to zakazany temat,nie będą się macać w krzakach,ani oglądać czy podglądać chłopców...W swoim czasie dowiedzą się co to podniecenie,itp...Nie będą tak głupie,aby dać się wykorzystać facetowi,bo się podniecił...Same zdecyduja jak będzie wyglądało ich życie..A Ty robiąc w domu tajemnice,że w majtkach coś jest,jesteś na najlepszej drodze,do tego,że dziecko nigdy Ci nic nie powie,a zakazane będzie dla niego najciekawsze.

Gość gość
A na kafe nie ma dzieci ha ha

Gość burdel__kinia
mniam! az nabraly ochoty na lodzika