Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutka999

KRAKÓW sklepy z tanią odzieżą (nową)

Polecane posty

Gość tutka999

Cześć, mam do Was prośbę: jeśli znacie jakieś tanie sklepy z nową odzieżą (typu Pepco, Inna, outlety) to podajcie adres, nazwę, stronę (cokolwiek:)). Planuję kupić kilka bluzek, podkoszulek, sukienek, a na zakupy w galerii i sklepach mnie obecnie nie stać. 2 sezony temu kupiłam spodnium w Innej (39,99 zł) i w GK (89,99 zł). W tym pierwszym chodziłam całe dwa sezony, 2 wylądował w koszu po kilku praniach. Rozleciał się :P W Pepco kupiłam sukienkę, w której obskoczyłam kilka letnich grili itp. i jeszcze się trzyma. Kosztowała 29,99 zł. Oczywiście było kilka mniej udanych zakupów, ale jak za tą cenę będzie super nawet jak na jeden/pół sezonu wystarczy :) Czekam z niecierpliwością :D:)

Gość gość
Taki temat już był trochę niżej... Ale odpiszę raz jeszcze... Polecam wybrać się do Auchana (hipermarket w bonarce i chyba galerii bronowice)... Mają tam często na promocji ubrania naprawdę dobrej jakości , jak byłam kilka dni temu to mieli koszulki z krótkim rękawem za 15 zł a takie z rękawem 3/4 za 25 zł... Naprawdę ładne... Jeśli była byś w Bonarce to polecam zajrzeć do sklepu Takko, znajduje się on w pobliżu apteki, nie daleko wejścia... Tam też są fajne ceny ubrań, dodatkowo zakładają Ci kartę stałego klienta i co jakiś czas przychodzą kupony rabatowe, ja ostatnio kupiłam tam jeansy właśnie z rabatem i zapłaciłam za nie 42 zł a jakością nie różnią się od tych z innych popularnych sieciówek za które musisz zapłacić co najmniej 80-100 zł. W Bonarce jest też sklep Sinsay (znajduje się w górnym pasażu obok LeroyMerlin) tam też ceny są dość niskie, oni akurat mają stronę internetową to możesz sobie ją wyguglować i zobaczyć co i za ile mają :) Co do Pepco to niestety się zawiodłam bo kupiłam tam ostatnio leginsy za chyba 16 zł a nie doczekały nawet pierwszego prania bo rozeszły się na szwach w kilku miejscach a dodam że zawsze kupuje o rozmiar większe żeby nie były bardzo opięte... No ale może miałam pecha akurat...