Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boze jaki wstyd ;(((( pomocy ludzie

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj rano się kąpałam i zostawiłam w łazience gacie. brudne gacie. zapomniałam ich wziać po prostu. zawsze rano korzystam z łazienki tylko ja, bo wspollokatorki maja na poznijeszą godzinę. I dzisiaj jak na złość jedna weszła od razu po mnie i musiała widziec te gacie...jest mi tak wstyd. poza tym nie dogadujemy się i ona pewnie teraz bedzie się ze mnie śmiała po cichu. co ja mam robic?

Gość gość
eee tam, nie takie rzeczy sie w łazience zostawiało...

Gość gość
ale na gaciach były plamy....

Gość gość
olej to

Gość gość
A koleżanka nie ma co robic tylko wgapiac sie w brudne gacie.

Gość gość
no ona chyba też nosi gacie?? olej to i tyle,zdarzyło się i trudno. Chyba że były obsrane ,obsmarowane i wywalone na lewą stronę...to wstyd

Gość gość
Bo nie jestem pewna gdzie je zostawiłam. Jak weszła do łazienki były na moim koszyku, ale jak sobie przypomonam to je chyba na podłodze zostawiłam. Czyli ona musiała je wziac i przelozyc na moj koszyk. Nie pamętam czy ja to zrobiłam czy ona...ale wydje mi sie ze ona. Jest mi tak wstyd, ze szok. Nie pokaże się jej dziś na oczy. Na bank sie ze mnie naśmiewa.

Gość gość
przejmuje sie tym, na gaciach były żółtawe plamy...

Gość gość
zoltawe plamy??albo się nie podcierasz po sikaniu albo masz stan zapalny. Używaj wkladek higienicznych,unikniesz problemu. Olej ten twój wstyd nic już nie poradzisz

Gość gość
po prostu mam owulacje....;/

Gość gość
no to może moja historia Cie pocieszy.Bylismy z moim ówczesnym narzeczonym na delegacji i wynajmowaliśmy mieszkanie wraz z jego pracownikami,zawsze swoja bielizne chowalam do woreczka i zawozilam do prania do domu.ale kiedys rano wchodze do lazienki a tam lezy ten woreczek wszystko widac wiadomo majty nie obsrane ale tez za czyste nie byly ja sie kompalam pierwsza i 4 chlopow po mnie czyli wszyscy musieli widziec te moje gacie :( bylo mi strasznie wstyd ale nigdy zaden nawet nie wspomnial o tym mimo luznych naszych kontaktow