Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolyna95

Ubezpieczenie samochodu.

Polecane posty

Gość gość
Co do cuk to warto tam szerszy pakiet ubezpieczeniowy wykupić.Dużo taniej to wychodzi.

Gość kocuret
Wszędzie zawsze większy pakiet wychodzi lepiej. Ja jak muszę wykupić ubezpieczenia komunikacyjne to zwykle wybieram PZU, zakres oferty jest bardzo szeroki, ceny nie są z kosmosu, więc po co szukać na siłę, skoro pod ręką ma się coś dobrego :-)

Gość gość
Przez porównywarkę zaoszczędzi się na pewno dużo czasu, to jest fakt. Oni biorą pod lupę kilkadziesiąt nawet różnych firm, także nie ma zabawy z osobnym sprawdzeniem składek w poszczególnych towarzystwach. Co do konkretnych kalkulatorów OC/AC to mi się poszczęściło na kalkulator-oc-ac.auto.pl. Ze 30-35 procent mniej płacę niż wczęśniej musiałem łożyć.

Gość gość
Ubezpieczenie jest bardzo ważną sprawą, dlatego też dobrze wybrać takie, które będzie korzystne. Warto zwrócić uwagę na takie, które obejmie ochronę od wszystkich ryzyk oraz zagwarantuje ochronę pojazdowi, jaki i kierowcy oraz pasażerom. Polecam ciekawą porównywarkę, w której można znaleźć i porównać wiele ofert ubezpieczeniowych: https://confronter.pl/pl/porownaj/ubezpieczenia-komunikacyjne

Ubezpieczenie samochodu jest chyba obowiązkowe, ale trzeba poszukać takiego w miarę taniego

Gość gość
Sporo taniej wychodzi OC z tego kalkulatora cuk. Dobre narzędzie.

Gość gość
Na stronie ubezpieczamy-auto.pl masz porónywarkę z której ja ostatnio korzystałem. Dobre rozwiązanie jak na mój gust, szybko można mniej więcej cały rynek sobie zinfiltrować gdzie jakbym miał wypełniać każdorazowo formularz na każdej stronie firmy ubezpieczeniowej to bym przecież się załamał...

Gość gość
Wygodną i szybką porównywarkę polis ma http://rankomat.pl. Można realnie zaoszczędzić jak się zawczasu porówna – jaka marka ile bierze. Bo mam wrażenie że ubezpieczalnie bazują na tym, że ludziom się nie chce porównywać, wolą inwestować kasę w reklamy telewizyjne i wielkie kampania niż składki ludziom obniżyć..

Gość gość
Dobrą agencją ubezpieczeniową, która ma atrakcyjne ubezpieczenia samochodu jest www.ubezpieczenia-komunikacyjne.com Współpracuję z nimi od lat i jestem zadowolony z ofert, które od nich otrzymuję.

Gość gość
Bardzo dobrze wyjaśniają, od czego zależy ostateczna cena ubezpieczenia komunikacyjnego na http://rankomat.pl. Do tego masz oferty wszystkich TU w jednym miejscu. Nie ma sensu zachowywać lojalności do jednego towarzystwa ubezpieczeniowego, ale po prostu ciągle sprawdzać, czy coś tańszego się nie pojawiło. Nigdy nie miałem u nich problemu z podpisaniem umowy. Online działa to bardzo dobrze.

Gość karoo

Nie mam lepszego pomysłu niż Rankomat ( rankomat.pl). Dobre szybkie i uczciwe porównanie ofert. Drugi sposób żeby w miarę mało płacić za OC/AC to też częste zmiany, czyli nie ma co się przywiązywać do konkretnej marki i przez x lat u nich tylko kupować ubezpieczenie ale lepiej być na bieżąco i śledzić cały czas co oferują inni. Trochę jest z tym zachodu ale można zaoszczędzić.

Gość gość

To jest fakt, że co firma to inne składki. Sam się mocno zdziwiłem jak zmieniałem w zeszłym roku firmę. Sądziłem, że będę płacił porównywalnie a jestem kilka setek do przodu. Lepszą ofertę znalazłem przez porównywarkę na najtaniejuagenta.pl. U nich masz wyliczane w stawki w wielu miejscach, nie ma szans, żeby jakąś tanią ofertę pominąć itp.

Gość Urszu

Od siebie polecam skontaktować się ze spółką ergo hestia, dobre zasady mają

Gość Mich

Dlaczego w innej? Hestia spoko ubezpieczyciel, nie robią mi żadnych problemów

Gość MarasW

Teraz trzeba porównywać OC i szukać najtańszego ubezpieczenia samemu, inaczej przepłacasz o kilkaset złotych. Ja szukam tylko w porównywarkach jak Cuk.

Gość samiecalfa

Nastepnym razem użyj jakis nowinek techn np tego

brzezanka.pl/nowe-technologie-zamiast-kluczykow/