Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajtłapa

Poznam inteligentną, pieką z poczuciem humoru cel matrymonialny

Polecane posty

Nicht ferstein Du bist meine kleine sexmachine;) proszę mowic po polsku to polskie forum a ja nie znac obcego jezyka

A co lubisz fajtłapko, zrobię co lubisz? Może pierogi lubisz? Wezmę przepis od mamy na takie ruskie ale po hawajsku, albo zupę ci zrobię? Jaką lubisz zupkę może szczawiową z jajkiem? Dorodny szczaw nam w tym roku już rośnie pod blokiem, będzie jak znalazł na zupkę dla ciebie.

Fajtłapko zatem pragniesz przygodnego seksu? Jaki rodzaj seksu preferujesz? Tylko powiedz, czytałam o wszystkich w książce, i w Pani Domu w dziale "życie łóżkowe".

Fajtłapko ależ ja pragnę stworzyć z tobą całkiem poważny związek! Będziemy robić wszystko co poważne, będziemy słuchać muzyki poważnej, oglądać tylko poważne filmy, robić tylko poważne miny, i zajmować się tylko poważnymi sprawami. Bo to ważne jest przecież.

Gość gość
Ich bin richtig haesslich. Ruf mich an!

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc Fajtek. Jak ida poszukiwania ?

Ja jestem inteligentna, piękna i z poczuciem humoru. Ale już jestem zajęta. To znaczy moje serce jest zajęte. On jest inteligentny i ma poczucie humoru. Będzie moim mężem, choć jeszcze o tym nie wie. Będzie moim mężem, chociaż dziś się wydaje, że wszystko temu przeczy. :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Wrobelek - fajny plan. Ale dlaczego piszesz ze wszystko temu przeczy ?

poszukiwania ida "marnie"!!! Nie wiem co sie dzieje z tymi kobietami!? ...napisz ze szukasz do kobiety do lozka to ci wmowia ze masz kompleksy, jestes idiota itp. ...napisz szczerze ze szukasz czegos powaznego to cie zmieszaja z blotem twierdzac ze szukasz tylko do lozka!!!

Zuzanna Amelia ææ: Gdybym mu dzisiaj powiedziała, że kiedyś będzie miał żonę, to by się popluł ze śmiechu. Wiem, że On nie zamierza się nigdy hajtać. Jego obecna postawa to potwierdza. Ale to się zmieni. A poza tym jest jeszcze kilka innych trudności, które będę musiała pokonać, ale zrobię to z przyjemnością. Będzie mój. To czasochłonne przedsięwzięcie, ale dam radę. :)

Gość gość
A pisał już, że powinna mieć wielkie cycki? Na każdym topiku w którym ten facet (zupełnie niepotrzebnie) wtrąca swoje 3 grosze jest mowa o cycorach. To jest coś w ten deseń ,,jestem samotna" a on na to ,,cycki" ,,ciężko mi w zyciu" a on na to ,,cycki". :D

Gość gość
njunn... ma racje do powaznego zwiazku cycki sa nie potrzebne!!!

Gość gość
,,nie napisał, bo to o poważny związek chodzi a cycki sa niepowazne" - oj, zdziwiłabyś się. Z tego co mi wiadomo to wielu samcom cycki przesłaniają wieeeeele i stanowią główny wyznacznik wartości kobiety.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Od cyckow to byl na kafe inny wielbiciel specjalista.

fajtłap się wygłupia oczywiście ze cycki cycki i jeszcze raz cycki IMO może się schować co jest podobno nietrudne;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie wiedzialam ze go znalas.