Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to wstyd jezdzic samochodem ktory ma 19 lat pytam serio

Polecane posty

Gość gość

i czy jednoczesnie to powod do dumy ,że 19 letni samochód ma blache bez grama rdzy bo jest ocynkowana i,ze to FIAT i objechalem nim 2 razy juz całe niemcy i belgie i nic sie nie dzieje a autko chodzi super i nie zawiodlo mnie nigdy odkad je mam? niestety znajomi smieja sie ze to stary dziad i ze jak sie nie wstydze jezdzic nim? ale ja mam sentyment i nie chce sie pozbywac go....czesci tanie jak barszcz....czytalem u innych kierowcow na forum ,ze nawet jak im pluje olejem to jedzie dalej :)a nowe auta od razu sie psuja bo komputer albo cos.. brat ma nowego pegeuta i sie podnieca jaki super samochód i kazdy mu zazdrosci a ciagle sie psuje o po 500 zlotych naprawy a u mnie grosze kosztuja częsci.. ech....czemu ludzie sie smieja jak ktos jezdzi takim autem?kobiety szczegolnie juz trzymaja sie z dala..kolezanka z pracy kiedys wsiasc nie chciala ze mna bo wstydzila sie ze ktos ja zobaczy ze takim autem przyjechala..ech

Gość gość
a co to za auto?

Gość gość
pisalo gdzie ze wlasciciel ikei, miliarder jezdzi 14 letnim volvo-a przeceiz moglby miec super bryki-jak ci twoja bryka pasuje to olej opinie innych

Gość gość
to jakas wiesniara ! i po tym poznajesz kobiete wlasnie :) ja tez nia jestem ale nie przywiazuje sie uwagi do rzeczy ktore czlowiek posiada a jaki jest ! a czego wstydzic sie ...? auta 19 letniego! ? wtydzic to sie mozna jak sie kradnie ! pozdro!

wstyd to kraść :) Sama miałam dluugo takiego staruszka, no nie mogliśmy sie rozstać. I do dzisiaj załuje, ze go dałam bratowej, a kupiłam nowy. Komfort, wiadomo, nie ma porównania. Ale koszty?? Masakra. Nie ma sie czego wstydzic, ja sie nie wstydzilam. Chociaz nie powiem, czesto sie ludzie dziwili, ze ktos na moim stanowisku takim "dziadem" jeździ. Ale byłam ponad to, bo po prostu moje autko lubiłam.

Gość gość
Jak dla mnie to auto ma mieć 4 kółka i jeździć :-) A takie staruszki mają swój nieodparty urok. Sama zamierzam sobie sprawić takie auto z duszą.

Gość gość
Ja sie nie wstydzilam jeszcze w tamtym roku jezdzilam 22letnim bmw sedan .nigdy mnie nie zawiodl nie byl bity palil na dotyk zero rdzy zadbany i zaluje ze go sprzedałam.kupilam wiekszego vana bo rodzina sie powiekszyla ale do dzis żałuję ze tamtego nie zostawilam.w takim stanie pojezdzil by jeszcze sporo lat a potem moglby byc zabytkem.zaluje.

Gość Staszek 91
Jeżdżę pełnoletnim Nissanem i się tego nie wstydzę. :classic_cool:

Gość gość
wstyd to jezdzić BMW albo Golfem

Gość gość
masz dziwnych znajomych w takim razie współczuje. ale absolutnie nie przejmuj sie takim gadaniem, to tobie ma byc dobrze. ja sama jezdze 18-letnim volvo i nie zamierzam go sprzedawac, chyba bym sie poryczala, bo nigdy mnie nie zawiodl:) gdybym teraz wygrala w totka duzo pieniedzy, to tez bym nie chciala nowego, tylko bym swojego "odswiezyla" calego:) auto ma byc sprawne i jezdzic i byc na twoja kieszen. znam ludzi co kupuja super auta, ale jak cos walnie to kasy nie maja, no ale lans jest na miescie! a juz nigdy przenigdy bym nie brala np nowego auta na kredyt. no way, glupota jak niewiem. naszych przynajmniej nam nie ukradna;)

Gość gość
wstyd to jezdzić BMW albo Golfem . I to niezależnie czy ma 10 lat czy 20

Gość gość
Tak gadaja Ci co wyzej srake mają :-D Nie przejmuj sie tym gadaniem .Maja auta za,80 tys a jedzą 3 x dziennie zupe .bogacze ...

Gość gość
ale autor pisze ze ma fiata :):) najgorszy wstyd wlasnie wozic sie fiatem juz lepszy golf czy bmw fiat to totalna oznaka wiochy i nędzy:)hehe

Gość gość
zgadzam sie ze stare auto jest spoko ale mercedes albo inne niemieckie a nie fiat:) miec auto stare i jeszcze fiat to tylko strzelic sobie w glowe

Gość julka19xx
nie jest wstyd jezdzic starym fiatem ani bmw.Wstyd powinno być rodzicom którzy urodzili buraka,który ocenia kierowcę na postawie marki auta.

Gość gość
WSTYD

Gość gość
hehe fiat gowno wart a ford jego brat

Gość gość
im starszy tym lepszy :D

Gość gość
im starszy żęch tym lepszy :D

Gość gość
Jaki rzęch? :D Swój samochód odstawiam niedługo do lakiernika i myślę, że przejeździ kolejne 22 lata :D A za 3 spróbuje go zarejestrować jako zabytek, ale będzie lans :classic_cool: