Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjazn kobiety i mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

jest mozliwa? co o tym sadzicie ?

Gość gość
tak jak psa z człowiekiem,człowiek ze wszystkim się zaprzyjażni,niestety często gesto żle wybiera przyjaciół

Gość gość
Tak, ale często balansuje na krawędzi.

Gość gość
no wlasnie ale dlaczego ? czy musi byc jakis podtekst w przyjazni damsko meskiej ? :/

Gość gość on
Oczywiście że istnieje mówię to jako M nie słyszałaś powiedzenia że gej to najlepszy przyjaciel kobiety

Gość gość
tak wiem mam jednego...:) i wiem ze jest facetem ale przyjaznie sie tez tzn probuje ze swoim "bylym" 6 lat temu nas cos laczylo ale nic nie tego...i przyjaznimy sie on jest w trakcie rozwodu ja po rozstaniu...i sie coraz czesciej spotykamy co ja mam robic nie wiem ?boje sie tego ze jesli cos wiecej by bylo to pozniej sie Nasza przyjazn skonczy bardzo szybko...i to nie jest tak ze nie mam nic do stracenia ...;/

Gość gość
a po co zdrowy mężczyzna ma się przyjaźnic z kobietą?

Gość gość
"zdrowy" co masz na mysli ? :)

Gość hop do zupy
Chyba nie, kilka razy byłam w takiej właśnie relacji, o której myślałam że to przyjaźń, ale oni zawsze prędzej czy później chcieli czegoś więcej, nawet jak na początku zarzekali się że to szczera zwykła sympatia i że wręcz lubią to że można ze mną ''normalnie'' pogadać czy coś a nie jak inne dziewczyny które myślą od razu ze są podrywane :D

Gość gość
zdrowy czyli seksualny, prawdziwy mężczyzna, nie gej. facet lubi gadać z facetem, po co mu przyjaciółka? skoro i tak nie będą razem

Gość gość
oj bycie gejem to nie choroba! facet potrzebuje porozmawiac z kobieta uwierz mi nie tylko z facetami! :) ale kolezanka ma racje on mowil dokladnie to samo...ze chce i moze ze mna gadac o wszystkim jak z kumplem,ale od jakiegos czasu ani mojej ksywy nie uzywa..komplementuje i pozwala nawet na klepanie nie uderze go ze wzgledu na to ze nie traktuje go jak potencjalnego kandydata na faceta,ale przegina! poprostu! ;/

Gość gość
pisze to jako facet, ja nie potrzebuje gadać z kobietami, tylko mnie w*******ą

Gość hop do zupy
może do taki podryw ''na kumpla'' w stylu: będę udawał że tylko się kumplujemy aż się nie zakocha :D

Gość gość on
"a po co zdrowy mężczyzna ma się przyjaźnic z kobietą?" po to że mają podobne poglądy charaktery i lepiej się dogadują niż mężczyzna z mężczyzną lub kobieta z kobietą lub też dlatego że w przyjaźni nie patrzy się na płeć.Tak czy nie?

A dlaczego zdrowy mężczyzna miałby się z kobietą nie przyjaźnić? Kobieta też człowiek, dlaczego więc miałbym unikać przyjaźni z kobietą jeżeli pasuje mi jej osobowość? Przyjaźnie się od ładnych kilku lat z pewną kobietą i wiem że taka przyjaźń jest możliwa.

Gość gość on
"facet lubi gadać z facetem"---buhahaha ja nie lubię gadać z mężczyznami.Aleś ty głupia/głupi:O

Gość gość on
Bo my tu na forum też jesteśmy waszymi tylko że wy nas atakujecie albo nie akceptujecie.

Gość gość
gość on, bo ty zdrowy nie jesteś

Gość gość
oj nie prawda ja nie atakuje ani nie jest tak ze nie akceptuje :) dziekuje Wam Dareios,gosc on :) strasznie Wam dziekuje:) juz jestescie moimi przyjaciolmi:* autorka ;)

Gość gość
za to co napisaliscie :)

Gość gość
Jakieś nudne i żałosne te wasze przyjaźnie, nie mówiąc już o związkach, jeżeli ograniczacie się jedynie do waszych klonów, identycznych pustaków :D Jeżeli ktoś jest inny, ma inne zdanie, nie daj Boże mądrzejszy, to huzia na niego, nic nie wart jest ;-)