Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaaa24

Mój facet wciąż nalega żebym zrobiła mu loda...

Polecane posty

Gość studentkaaaa24

Jak w temacie. Jesteśmy ze soba 7 miesięcy (on ma 29 lat, ja 24), ja nigdy nie robiłam dobrze ustami, bo się wstydzę i trochę mnie to jednak brzydzi... On jednak coraz cześciej porusza ten temat (uprawiamy seks od około 3 miesięcy) Nie wiem czy da się mu wytlumaczyc, ze tego nie chce? Czy naprawde kazda z Was robi loda Waszym facetom? Bo nie wiem czy sie przemoc, bo kazdy facet jednak "musi" :(

Gość gość
Faceci to lubia, taki los :)

Gość Marysia obciągara
No niestety, taka rola kobiety. Trzeba zamknąć oczy, "zacisnąć zęby" i przemęczyć bo inaczej związek może się rozpaść:(

Gość Marysia obciągara
Nie musi być czysty, wystarczy nie oddychać nosem podczas ciągnięcia. To trudna sztuka i wymaga miesięcy treningów.

Gość studentkaaaa24
Marysia - naprawde ? :( moze jednak tylko Twoj lubi te nieszczesne lody? Serio WSZYSCY faceci nie moga sie bez tego obejsc? To troche oblesne... :(

Gość gość
obrzydliwe to robienie minety a tego wymagacie

Gość książe_22
twoim zadaniem jest klękać do miecza.

Gość gość
ja bym faceta zostawila.tak sie kobiety nie traktuje czyli jak papier toaletowy do podcierania k.....sa, nie sluchaj glupich wpisow, jak sie nie bedziesz szanowac to bedzie cie traktowal jak szmate.po ch..ja ciezkiego chcesz robic cos co jest nienormalne i obrzydza?co z tego bedziesz miec?jak cie bedzie chcial rzucic to i tak rzuci, nawet jak zaserwujesz cala lodziarnie

Gość AaliyahHaughtonnnnn
rany dziewczyno nie rób nic czego nie chcesz, mnie to tez brzydzi i jakos mój maz z tym zyje ;)

Gość książe_22
i pamiętaj że masz połykać !

Gość studentkaaaa24
Nie chce , zeby chodzil do prostytutki, wtedy to bym go dopiero kopnela w zad :D

Gość gość
AaliyahHaughtonnnnn twój mą jakoś żyje...ale czy jest szczęśliwy?. Ty już znasz odpowiedź...ze jest szczęśliwy...ale coż, taki to już los pantoflarzy.

Gość książe_22
prędzej on ciebie kopnie bo nei robisz mu loda i nie połykasz zachowujesz sie jak jakaś 15stka.

Gość ivaaaaaaas
Nie wiem jak można nie lubić miłości francuskiej?kochasz swojego faceta,wiec kochasz każdy centymetr jego ciała.Mi sprawia przyjemność pieszczenie mojego męża.Co to jakiś zakazany rejon dla ust?całujesz tors,brzuch,a niżej fe?a ręką go dotykasz? abstrahując- nie zrobiłabym nic w łóżku,na co nie miałabym ochoty.także skoro się naprawdę brzydzisz to nie rób tego. Jednak nie rozumiem,jak można się brzydzić całować i pieścić swojego ukochanego.....

Gość gość
sorry ale nie wyobrazam sobie udanego zwiazku bez porzadnego lodzika.

Gość gość
fajnego czyli pantoflarza? a wy pewnie c**y to pierwsze wystawiacie do lizania

Gość Stefan_98
odrazu bym zostawił dziewczyne co nie chce lizać mojego flaka.

Gość studentkaaaa24
słuchajcie a mam pytanie czy zlizywać też serek spod laski?

Gość AaliyahHaughtonnnnn
oczywiscie ze mój maz szczesliwy bo nasz sex jest z******ty, trzeba być płytkim żeby sądzic ze facet któremu żona/dziewczyna nie robi loda jest nieszczesliwy :D

Gość gość
a co ma powiedzieć? każdy normalny by skłamał

A nie może być nieszczęśliwy z tego powodu? Seks to bardzo wazna część związku, partnerzy powinni być dobrani preferencjami i potrzebami. Komuś może to nie przeszkadzać, komuś innemu owszem.

Gość gość
Jeszcze za zimno na lody.

Gość gość
i wlasnie tu sie mylisz..bo nie ma z******tego seksu bez seksu oralnego!i to Ty jesteś płytka,jeśli myślisz,że twój facet o tym nie marzy,nie ma fanatzji na ten temat,a jakbyś chciałą mu zrobić "loda"..to Ci powie-"nie...nie Kochanie to obrzydliwe,nie rób tego"taaak?? haha.chyba,że jest aseksem.

Gość gośćnr2
''mloda jestes, znajdziesz sobie kogos fajnego, nie marnuj sobie zycia z taki sq...synem, czy on wogole tego wart?'' Dziwni jesteście. To, że facet chce jakiegoś urozmaicenia to jest od razu s*********m? To tak jakbyście powiedzieli, że kobieta która pragnie minetki albo innych pieszczot to d***** i facet powinien szukać innej. Bez sensu. Jeśli się kocha to kocha się tę osobę całą! - łącznie z penisem. Czego tu jest się brzydzić? ukochanej osoby? Ja byłam dziewicą ale zakochałam się w pewnym mężczyźnie i zrobiłam mu tego nieszczesnego loda niemalże od razu, ale nie z przymusu ani niczego takiego, nawet wtedy nie myślałam o tym ''o o******* mu'' tylko po prostu tak go kocham i tak mnie podniecał, że chciałam wypieścić mu całe ciało, tak żeby było mu dobrze. Jestem z tym facetem już parę dobrych lat. pozdrawiam.

Gość eeeeeeeeeeeeem
''oczywiscie ze mój maz szczesliwy bo nasz sex jest z******ty, trzeba być płytkim żeby sądzic ze facet któremu żona/dziewczyna nie robi loda jest nieszczesliwy'' - jak seks może być z******ty bez loda? XD mi by czegoś brakowało w związku bez seksu oralnego

Ja osobiście bym nie pakował się w związek z osobą która ma odmienne preferencje seksualne.

Gość zwykłypann
Każdy facet marzy o lodzie!I wmawiajcie sobie dalej,że nie...bo oczywiście,że jak się zapytasz,a wie,że nie lubisz-to Ci skłamie,bo co ma robić? Jestem facetem,uwielbiam to,na szczęście mam normalną żonę,dla której nie jest to coś obrzydliwego :/

Niektórym kobietom po prostu się ubzdurało że jak facet ma jasne, sprecyzowania oczekiwania co do seksu to jest płytki, prymitywny, chamski i w ogóle nie zasługuje na kobietę

Gość gość
Jestem kobietą,ale dziwi mnie twój stosunek do pieszczenia penisa swojego faceta.Rozumiem,że ręką też go nie dotykasz,bo się wstydzisz/brzydzisz itd? Jak Ciebie całuje,dotyka to ok?Jak ludzie się kochają,to nie jest dla nich nic strasznego.Bo tak się pożądają,podniecają,że całują się kawałek po kawałku wszędzie i tak jak ktoś wcześniej pisał-nie myślą,że "ooo robie mu loda"..tylko się pieszczą i sparawiają sobie radość. dorośnij kobietko.