Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaaa24

Mój facet wciąż nalega żebym zrobiła mu loda...

Polecane posty

To nie jest prawda że jak się kocha to się lubi wszystko. Albo się coś lubi albo nie. Czy to że powiedzmy kocham kobietę oznacza że nagle zaczną mi smakować brokuły jeżeli je dla mnie przyrządzi?

Gość gość
bzdura, nie sluchaj tych ludzi i swego faceta, jak niechcesz to nie musisz, jestem mezatka od 4 lat i nigdy tego nie robilam, mamy inne opcje seksualne, a jakby mi moj maz powiedzial ze musze....to powiedzialabym mu ze tez musze, ale wsyatwic mu walizki za dzrwi, ja wogole nie rozumiem czegos takiego, ze kobieta musi robic loda, nic nie musi, powtarzam wszystkim kobietom jesli facet stawia taki warunek to pogonic go odrazu

Gość gość
Jasne że nie musisz, nie pozwól mu sobą powodować, seks ma być dobrowolny, jeśli się czegoś brzydzisz to on musi się z tym pogodzić!

Gość gość
Dareios a co Ty masz z tymi brokułami!?????? ciagle tylkoo porownujesz wszystko do tych brokułów ! :/

Gość studentkaaaa24
Dzieki za wszyskie odpowiedzi. Wczoraj rozmawialam z nim na powaznie i dlugo, nie byl zachwycony tym, ze mu powiedzialam, ze nie chce tego robic, moze kiedys to mi sie zmieni (?), ale na razie nie ma opcji. Jednak powiedzial, ze nie chce konczyc zwiazku tylko z tego powodu, bo mu na mnie zalezy... Tak wiec do niedowiarkow - wyglada na to, ze sie da jakos osiagnac kompromis :P

Gość agata 22
to normalne robi się i tyle nawet podnieca jak się spuszcza

Gość gość
Tralalala....tobie powiedział że nie chce kończyć związku ok...ale na Loda będzie chodził do innej.....wiem to z autopsji życiowej....stara prawda...nie łudź się że będzie inaczej....żeby później nie być zdziwioną...

Gość gość
Właśnie. Co to za związek bez obciągania i anala ?

każdy ma swoje preferencje, ale dziwią mnie słowa, że to obrzydliwe. według mnie jeśli sie kogoś kocha i ta osoba Cię niesamowicie kreci to seks oralny w obie strony to coś podniecającego i przyjemnego ^ ^

Gość gość
No tak, lodzika zrobic ciezko, ale wymagac mineteki to juz co innego? jak mozna wymagac czegos od kogos a samemu nic nie dajac ? Ja sam sie wpierniczylem na taka mine, robilem to czego kobieta zapragnela w lozku ( podduszanie, policzkowanie, ciagniecie za wlosy- bo to sie jej podobalo, a mi ciezko tak traktowac kobiete, a mimo to robilem to bo tego pragnela) wszystkie jej fantazje staralem sie spelniac, a sam zostawalem tylko z pocalunkami szyji, brzucha i dotykaniem go reka na sucho czego nienawidze i mowilem to wiele razy. Zrozumcie dziewczyny, nie jestescie ksiezniczkami, same wymagacie kij wie czego a malo ktora mysli o facecie, myslicie ze, np. seks w gumce daje nam frajde? zalozcie sobie lateksowa rekawiczke na 10/15 min i starajcie sie cos wyczuc. Zacznijcie myslec, przyjemnosciami trzeba sie dzielic, a nie tylko odbierac.

Gość gość
te faceci są naprawdę jacyś p**********i zboki j****i obrzydne męskie g****a

Gość asdfadsf
Jesteście poje..ane. Jak wam robić minetke to ok, a jak zrobić loda to już nie. Spadajcie na bambus hipokrytki. Na szczeście an tym świecie są normalne kobiety, które lubią jak im się robi minetki i same lubią robić loda.

Gość gość
Ja swojemu robię codziennie ;) bo to lubię ;)

Gość gość
Moj mnie obrzydza nierajcuje mnie odpycha jego smrod miedzy nogami i nierobie mu mam 24lata a on jest grubym oblesnym mezem ktory niechce schudnac jak mu sie gada iles razy jakby sie wziol zadbal ale on capi niemoze pachow popsikac bo jebia nawet w tulic mi jest niedobrze i nigdy niemialam orgazmu nikt mnie wczesniej niepodniecil dosc i moj tez niepodnieca mnie moze jestem za oschla i zimna potrzebuje takiegi ogiera jak z filmow o seksie xd

Gość gość
studentkaaaa24 lubisz minete?

Gość gość
do tej dwa posty wyzej, to po c***a za niego wyszlas?

Gość gość
z perspektywy faceta regularne i umiejetne ssanie k****a przez kobiete to jeden z filarow zwiazku i malzenstwa

Gość gość
Autorko nie chcę cię martwić, ale twój facet pójdzie do innej na lodzika. Jak ma ochotę, a trafi się okazja, to skorzysta. Tacy oni są. Poza tym potrafią rozdzielić seks od uczucia i związku. Będzie z tobą, będzie cię kochał, ale inna mu weźmie do buzi.

Gość gość
A niech se idzie mi to wisi niemusze wiedziec i tak slaby w lozku max5min smiech ja mu niebede robic kocha mnie i bu mnie niezdradzil

Gość gość
Seks bez loda to nie seks.

Gość EwaNit
Nie p*****l tylko drutuj ;p

Gość gość
Lady Love mam dokładnie to samo. Z moim facetem jestem 3 lata. Nigdy nikomu nie zrobiłam loda bo taka już jestem. On to akceptuje i żyjemy jakos. Wiec nie wiem co w tym dziwnego. Domyślam się ze chciałby od czasu do czasu żeby go zadowolić w ten sposób ale nie naciska. Pozdrawiam

Gość gość
3/10

Gość Ehhjakhdhx
Oni naprawdę myślą, że minetka to dla nas taka sama przyjemność... Ręce opadają xD Dla mnie minetka mogłaby nie istnieć, nie ma w niej nic przyjemnego. Kiedyś byłam pewna, że nigdy tego nie zrobię, ale czasami nachodzi mnie taka myśl, że jednak może... Może tobie też się odmieni autorko? Nic na siłę.

Gość gość
Jeśli facet nie potrafi porządnie zrobić dziewczynie minetki to jasne, że nie jest to przyjemność, ale jeśłi to potrafi to każda będzie wniebowzięta. A co do loda to jest to rola kobiety i musicie się przemóc, najlepiej z połykiem, bo to jest prawdziwy lód.

Gość Stefan

Dziewczyny łykajcie drąga po kule i pomrukujcie przy tym też czule. To wasza powinność robić laseczkę a facet wyliże wam za to cipeczkę:D