Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sevil

Przesunięcie okresu

Polecane posty

Gość Sevil

Jesli przesunę okres w danym miesiacu o pare dni to czy w następnym tez sam mi sie przesunie do przodu?

Gość Sevil
Czy ktosc cos wie o tym

Gość gość
miał juz ktos taka sytuacje?

Gość gość
Pytasz o przesuniecie okresu antykoncepcją? Bo naturalnych miesiączek na zawołanie chyba się nie da przesunąć ot tak. Dziwne masz to pytanie jakbyś nie myślała logicznie. Okres wystapi po skończeniu blistra. wiec jeśli weźmiesz 3 piguły z następnego do bieżącego blistra to przesuniesz do przodu. Np miałas miec 20-stego to dostaniesz 23go. I jeśli każdy nastepny blister będziesz brac w całości to wszystkie cykle automatycznie się przesuwają o te 3 dni. Żebys dobrze zrozumiała, nie bedzie ci sie spóźniał kazdy okres tylko ty się popchniesz z cyklami do przodu o te trzy dni. Chyba że następny blister weźmiesz ten uszczuplony to wtedy miesiączka wystąpi znowu analogocznie do ilośc***igułek, czyli wyrównujesz czas wystąpienia miesiączki w kalendarzu z czasem jej wystapienia sprzed przesunięcia.

Gość gość
Jo przesunie się na stałe

Gość gość
Mozna sie smiac ale witamina C w duzych ilosciach opoznia okres. Ja raz sprobowalam pilam kapsulki witaminy C do tego rutinoscorbin i zwykla cytryna z cukrem i przesunal mi sie okres o 4 dni