Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy UPRAWIALYBYSCIE SEKS Z MEZEM JESLI BY SIE NIE MYL

Polecane posty

Gość gość

TZN. MYL sie rano, przed wyjsciem do pracy, a wieczorem juz nie

Gość gość
Nie.

Gość gość
NIE!!!

Gość gość
tak- w sumie to mnie to właśnie nawet bardziej podnieca, że czuję jego zapach, a nie mydła i lubię się na niego rzucić jak wróci do domu. pewnie dwudniowego zapachu, to już bym nie chciała, ale tak to wolę żeby było przynajmniej te parę godzin od mycia

Gość gość
nie chociaż znam gościa co lubi 3 dniowa nie umyta picze lizać

Gość gość
Mi to jeszcze nie przeszkadza jeśli wykąpie się rano a igraszki byłyby wieczorem. Ale jeśli dłużej nie myłby się to mówię zdecydowanie NIE!!!

Gość gość
oralnego nie, ale normalny tak. bo czemu nie? bez przesady. chyba ze pracowalby w syfie, to nie.

Gość gość
oralny nie, reszta ok,

Gość gość
do orala trzeba umyc zawsze przed, reszta moze byc nawet 3 dni nie myty

Gość gość
oczywiście, że tak, mnie też kręci taki jego naturalny zapach (nie mylić z niemyciem się przez 2-3 dni) i mówię o zwykłym seksie z gumką a nie o oralnym

Gość gość
myślałby kto ze tu takie czyscioszki siedza. same pewnie po 2 dni w jednej bluzce latają. skoro sie mył RANO i po paru godzinach jak wrocil z pracy, to owszem. sex tak, oralny nie. nie wiem gdzie wasi mezowie pracuja, w jakich kamieniolmach ze po 8 godzinach byscie ich do siebie nie dopuscili.

Gość gość
serek z pod laski...mniam

Gość gość
Tak, moj facet nie smierdzi i mocno sie nie poci. Tylko co do orlnego mialabym opory.

Gość gość
grzybicy mozna sie nabawic fuuuuu

Gość gość
dla mnie moze sie nie myc dwa tygodnie do zwyklego sexu, ale do orala musi byc umyty przed

Gość gość
Nie! Ja się myję 2 razy dziennie i oczekuję tego samego.

Po co się myć 2 razy dziennie? Może jeszcze co 5 minut? Większość osób ma prace biurowe, ale się napoci że ho ho...

Gość gość
jasne, ze tak lekko mnie szokuja odpowiedzi ktore tu czytam, bez przesady.. wyjatkiem jest chyba tylko sytuacja kiedy chlop ciezko zasuwa fizycznie albo... w prosektorium - i wieczorem realnie smierdzi

Ja jestem w szoku Waszymi wypowiedziami :o Przecież POT - POTEM. Ale kurde facet sika,robi kupę . Normalnie k*******a wymiękam :o To jest po prostu obrzydliwe. Ale co kto woli :P

Gość gość
ja pierdziele, bo facet sika i robi kupe, to straszne! zaden spontan, bo przeciez robi sie siku i kupe - seks pod linijke to dopiero obrzydliwosc a twoja pichwa to niby rumiankiem pachnie, czy aby przed kazdym stosunkiem robisz sobie plukanki?

Płukanki - a cóż to za średniowiecze :D Jak wcześniej pisałam - kto co lubi :D Ty najwidoczniej lubisz smród ;) A potem się baby dziwią że mają syfa :P

Gość gość
Smrod po 8 godzinach pracy hahaha, brod, syf. Laska, na jakim swiecie ty zyjesz? :D Ty sie lepiej podszkol bo wlasnie nadmierne mycie sprzyja m.in. grzybicy a w fekcie wywoluje smrod :)

Gość gość
lataj ty z bagien pod prysznic 3 razy dziennie a potem placz ze masz wypryski na skorze i uplawy! smod znalazla po kilku godzinach, dorosla (zdawaloby sie!) kobieta litosci...

Gość gość
Pochwa oczyszcza się sama, nic tam nie zalega mówię tu o zdrowej cip..Ce a myje się srom tłumoki.

Gość gość
to ty jestes tlumok, pochwa oczyszcza sie a i owszem ale to nie znaczy ze PACHNIE, a tu o smrodzie mowa.. coz, sorry dziewczyny ale blawatkami bez plukanki nie pachniecie :D wiec teksty o smrodzie to z waszej strony czysta hipokryzja :)

Gość gość
teraz juz wiem czemu niektore maja takie syfy na twarzy skoro zmywaja flore bakteryjna co pol godziny latajac pod prysznic we wszystkim nalezy zachowac umiar, to ze ktos bierze kapiel raz dziennie nie znaczy, ze smierdzi, znam takich ktorzy nieswiezo pachna po 12 godzinach a znam takich u ktorych po 12 nie poznasz, ze sie nie kapali - i to ze ty z bagien tak smierdzisz ze musisz sie co chwile myc to juz twoj osobisty problem ale nie zakladaj ze wszyscy tak maja :) a jesli swojemu facetowi wachasz dupe albo grzebiesz mu w tylku (bo bez powodu nie piszesz o kupie) to takze twoja sprawa :)

"TheNawojka ----> Masz rację raz na tydzień wystarczy " Wyrafinowana ironia. Mogłaś wymyślić coś lepszego. Umycie się raz dziennie wystarczy. Myjąc się 2 razy dziennie wypłukujesz naturalną florę bakteryjną i zmywasz warstwę lipidową ze skóry.