Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakich zasadach odbywa się podjęcie współpracy ze sklepem

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś sie orientuje, chodzi o to, że robię takie lampki nocne i chciałabym zaproponować kilku kwiaciarniom w moim mieście wspopracę. Nie wiem jak zacząć :o czy to ja mówię jaką chcę cenę i właściciel dokłada swoj zysk, czy jakoś inaczej? I nie chcę tu wiidzieć opinii że nikt nie weźmie moich lampek, tylko odpowiedzi na pytanie. Dziękuję z góry.

Gość gość
nikt nie weżmie twoich lampek

Gość gość
lepiej się sprzedawaj przy drodze

Gość gość
wklej fote tych lampek

Gość gość
masz działalność zarejestrowaną?

Gość gość
Zadalam proste pytanie. I co? Ani jednej odpowiedzi. Tak, mam firmę i sprzedaję swoje wyroby w sklepie internetowym, gdzie nie ma problemu podziału zysków.

Gość gość
Zacznij rozmowę od "dzień dobry", a dalej samo pójdzie. Nie zastanawiaj się nad rozmową bo źle wypadniesz. :classic_cool: Masz jakieś fotki swoich lampek?

Gość gość
Fotki nie mają nic do rzeczy. Powiem dzień dobry i że chciałąbym podjąć współpracę, to wiem, wiem jak powiedzieć o co mi chodzi. Nie wiem tylko jak z ceną? Mowię, że chcę na przykład 40 złotych, a sklep dokłada sobie ile chce, czy jak?

Gość gość
Mam na myśli, że chcę moje 40 złotych dopiero PO sprzedaży lampki oczywiście, nie zaraz.

Gość gość
Ja nie mam firmy, a sprzedawalam haftowane serwetki w sklepach z rękodziełem w moim mieście i polegało to na tym samym co na Allegro, czyli podawałam cenę, a sklep pobierał z tego swoją część około 15%. Cenę ustalałam ze sklepem na podstawie tego, za ile sprzedawały się inne podobne rzeczy w danym sklepie i albo siedogadywaliśmy, albo nie. Musisz popytać i wybrać najlepsze oferty.

Gość gość
Dziękuję, chociaż jedna odpowiedź, która cokolwiek wnosi :)