Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziele pokoj z dzieckiem. jestem szczesliwa. glowa do gory kobitki :)

Polecane posty

Gość gość

Wraz z mezem mieszkamy w jednym pokoju z dzieckiem i...psem :) lata mi co inni mysla :). Malo tego z mezem staramy sie o drugie i zrobie tak jak poprzedniaautorka za kilka lat dzieciom pokoj z kuchni :) nie stac mnie na mieszkanie. A ze nie mieszkamy w Anglii nie dostaje sie 4pokoi na trojke dzieci to mamy tak jak mamy. Polska :) jestem szczesliwa mama i zona. Pracuje tak haruje ciezko bo dzieki dwom wyplatpom mamy wakacje w tym roku w taniej Chorwacji-rok temu Kolobrzeg. Takze mamki glowa do gory a reszta niech sie buja !:)

Gość gość
No chyba ci nie lata skoro tutaj o tym piszesz ,tutaj o takich sprawach piszą ludzie którzy mają poczucie winy a palą głupa że mają olewkę .

Gość gość
No a ja napisalam i sie zrywam . Idziemy do zoo :) a wy tu sie obrzucajcie wyzwiskami . Pa

Gość gość
Miłego wypadu do zoo;] Ważne, że macie czas wspólne spędzanie czasu a drogie samochody, wille i w zamian za to samotne dzieci w przedszkolach do 18tej a potem u niani - wielkie paniusie mogą sobie włożyć w d....

Gość gość
No idziecie do zoo nie kiście się w jednej izbie jeszcze z kundlem . a ty wyżej chyba coś ci sie we łbie poprzestawiało bi nie trzeba mieć willi i nie wiadomo czego ale te jako takie warunki trzeba mieć ,to niezdrowe cieszyć się że mieszka się z dzieckiem w jednym pokoju .

Gość gość
K***a kretynki o co wam chodzi? P***y w naszym kraju to normalne Autorka jak szczesliwa to super! A wy p***y zal do rzadu miejcie. P***y w Anglii nie trzeba byc milionerem aby dziecko mialo pokoj swoj. Dostajac od Panstwa dostaje sie juz z pokojem dla dziecka mieszkanie. A wiem bo mieszkam tu 8lat. A wy p***y chwalcie sie. Ze bedac sekretarka loda musicie robic aby was na dom bylo stac i 2 dzieci. Tu sprzatasz, pracujesz w skleie i masz wiecej jak Pani z biura w Pl

Gość gość
Tak jest szczęśliwa super ,tobie chyba h*j mózg przebił jak tego loda robiłaś skoro o tym piszesz to coś o tym wiesz .

Gość gość
też mamy sąsiadów takich :-D mieszkają w norze o powierzchni 18 metrów i mają 2 dzieci...debile nic więcej

Gość gość
Biedne dziecko musi patrzec jak ojciec matke wali i nie chodzi o to aby byc milionerem,ale oddzielny kat dla dziecka,patologia

Gość gość
Nie lepiej 2 pokoje wynajac? :O

Gość gość
Tu p***y wille maja. A dzieci chowaja na takie cipcie co bez mamusi nic nie zrobia .i dobrze autorko. Moja kolezanka ma dwojle dzieci na 1pokoju i dwa koty. Ma A te p***y h*j maja.

Gość gość
współczuje ci :(

Gość gość
P***a ma 4pokoje a maz p******i inne kobiety. Lepiej tak szczesliwym niz loda szefowi robic i dziecko na lamusa chowac

Gość gość
Autorka jest szczęśliwa, ale wątpię, żeby dzieci też były nigdy nie mając własnego pokoju, słysząc w nocy, jak matka z ojcem się ****ają.

Gość cammcia
Naiwne baby, przecież temat na kilometr zalatuje tanią i typową prowokacją, a wy się na to łapiecie :D Karmcie trolla dalej tępotki...

Gość gość
Dlaczego? Ja mialam najpoerw pokoj z rodzicami a potem z bratem. I majac 17sama. Nylam, jestem szczesliwa. Lepiej jak znajoma ktora ma 5pokoi a cpunka zostala bo.matka ja mijala tylko na przedpokoju.

Gość cammcia
typowe polactwo, widzi albo biedę, albo bogatą patologię :O Ja zostałam wychowana w normalnym mieszkaniu, był salon, sypialnia rodziców, mój pokój i pokój siostry. Też byłam szczęśliwa, mogłam zapraszać koleżanki czy później chłopaka i zamknąć za sobą drzwi. Żadnej patologii nie było.

Gość gość
I grzmocilas sie z dziadem ladacznico ****** w swoim pokoju

Gość gość
Dlaczego chcecie za kogos decydowac? Co was obchodzi. Moja cora ma kolezanke co ma pokoj z rodzicami Dziecko zadowolone. I zaprasza normalnie znajomych . Macie chore zasady. Jak kogos stac ok ale nie wszystkich. A dzieci pozwolmy miec kazdemu! Dziwy :)

Gość gość
Ciekawe czy dzieci będą takie szczęśliwe jak zaczną być bardziej rozumne. Jak się można grzmocić przy dziecku? ;/ masakra.

Gość gość
A jak maz morze cie ****** w brzydki pysk? Masakra

Gość gość
Poza pokojem dzielisz z dzieckiem zycie imntymne,watpie aby z tego powodu bylo szczesliwe

Gość gość
Śmieszni jesteście. Ja musiałam dzielić pokój z młodszą siostrą. Tak bardzo marzyłam, aby mieć swoja przestrzeń. Gnieździliśmy się w 4osoby w 2 pokojach i dla mnie to był koszmar. Do dzisiaj mam o to wielki żal do rodziców, a siostry nadal nie lubię i unikam jej.

Gość patrycja z polski
to ze wasze dzieci nie sa uswiadomione seksualnie to jest wasz problem ludzie ktorzy mieszkaja razem w pokoju nie maja takich problemow a potem wyrastaja takie snoby i zboczency z dzieci trzymanych w odosobnieniu ktore sie wstydza nagosci

Gość gość
Kiedys dzieci podrosna i co? Wstyd bedzie przed kolegami-dziecmi tych "paniuś" ktore maja wille,drogie fury i nianie.

Gość patrycja z polski
a dlaczego ma byc im wstyd?? maja sie wstydzic tego ze sa szczesliwe i maja kochajaca rodzine

Gość gość
Ja nie byłam szczęśliwa, wręcz przeciwnie. Do tej pory wypominam wszystko rodzicom.

Gość patrycja z polski
no to widocznie masz dziwnych rodzicow moje dzieci sa szczesliwe ma maxa

Gość gość
Patrysia to taki typowy tłumok z Polski B, dla niej to normalne, że ludzie gnieżdżą się jak szczury w byle norze. Kopuluje mając dzieci obok i teściów za ścianą.

Gość patrycja z polski
wyobraz sobie ze mamy ladny odremontowany dom wiec to nie jest nora jak sie wyrazilas i jest nam dobrze tak jak jest jestesmy szczesliwi