Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak reagowac na sugestie o odchudzaniu itp.....?

Polecane posty

Gość gość

w ciazy przytylam 25 kg z czego po ciazy zostalo mi 15 wiem ze jestem gruba i powinnam schudnac ale nie mam na razie sil na diete jak teagowac na dogadywanie znajomej tupu ze wiosna jest najlepsza na diety ze bylam taka szczupla itp

Gość gość
hm.. mysle, że "patrz na swoja d**e" powinno rozwiazac sprawe :D ewentualnie "s********j!" :P

Gość ex_debill_konkubina
weź skarbonkę i wystawiaj za każdym takim tekstem, że zbierasz na rower/siłownię/basen... skończy sie szybko;)

Gość Justann
Zależy czy znajomi chcą Cię zmotywować, czy dogadują. Jeśli dogadują to każ im spadać, a jeśli motywują to wyjaśnij co i jak.

Gość gość
Ja zawsze mowie wprost ze wypraszam sobie takie komentarze na moj temat i dodaje ze jak sie panu pani cos nie podoba to nie musi na mnie patrzec i w d***e mam to czy sie obraza czy nie bo jak ktos z takim tekstem bezposrednio do mnie to jest cham sama wiem ze mam wielka d**e i nikt mnie potrzebuje mnie uswiadamiac

Gość gość
Ma poszukać cycków lub spojrzeć na metkę. Działa.

Gość gość
najczęściej dogaduje mi znajoma która ma 5 dzieci i nie ma co kryc ma fajna figure ,ja przytyłam przez leki jakie musiałam brac w ciąży i gin mnie uprzedzał ,ale nie chce się każdemu tlumaczyc w końcu to moje sprawy.Ale jest mi przykro gdy za każdym razem pyta o diety itp....