Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa 91

czy kupilam chlopakowi za slaby komputer?

Polecane posty

widzisz mi się udało, obudowę napęd zasilacz i dysk miałam, a karta procesor i pamięć po okazyjnych cenach:) tylko nie wiem czy nie wzięłam za słabej płyty, może tutaj jest problem... no i ogólnie że sama dobierałam, czy czegoś nie zepsułam, a na allegro widzę jest zestaw z i7 oraz 780 GTX za 3899, i pewnie lepiej by działał... wina zasilacza to nie jest bo moc wystarczająca

jutro pomyślę co z tym zrobić może po prostu zamiast bawić się w składanie należało kupić gotowy zestaw i same pamięci, no cóż chciałam żeby było dobrze...

Gość gość
"gość ...a ty wyżej, to że facet jest ciulem i ty nie lubisz komputerów, nie oznacza że jest beznadziejny, twoje zainteresowania kosmetykami, ciuchami, codziennymi zakupami i debilnymi rozmowami przez telefon z równie ułomnymi jak ty koleżankami, są przy tym komputerze, jak taplanie się w gnojowicy jednokomórkowca". To fajnie, że opowiedziałaś mi o swoich zainteresowaniach, ale są takie osoby jak ja, które takie d**erele jak te wymienione tutaj nie interesują. Nie każdy ma tak pusto w głowie jak Ty.

Gość zenek1234567899
K***a ! A max dalej droższy niż 4 titany :D I jak żyć ? Jak żyć ? :D

Gość zenek1234567899
Gotowy zestaw ? :D Informatyk ? To tak jak by chirurg poszedł wycisnąć pryszcza do bioenergoterapeuty :D

Gość gość
Ja tam myślę że on postąpił prawidłowo. Ty mu płacisz (prezentami) za jego towarzystwo, to on może negocjować swoją cenę. Jak uważasz że za drogo się ceni to możesz znaleźć innego żigolo.

Gość goŚć43
Twój chłopak to idiota, którego powinnaś jak najszybciej rzucić.

Gość Lo_Lusia
rzuć go i zabierz komputer

Gość gość
powinien po rekach cie całowac za taki prezent, kopniij goscia w d**e a kompa zostaw sobie