Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

ojciec

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nowe kobiety nigdy nie zrozumiecie co czuje porzucone dziecko,dla was liczy sie tylko wasze zycie,a tak nie mozna .Zyjemy miedzy ludzmi i roznie sie tocza nasze losy.Bywa tak ,ze my tez mozemy potrzebowac pomocy i wtedy co?Wtedy nikt ma nie wyciagnac pomocnej reki?Bo jak do tej pory to kazda pisze ,ze jej potrzeby sa na pierwszym miejscu,niewazne czy cierpi ktos.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja swoje w 偶yciu wycierpia艂am. Teraz dbam o siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcecie wiedziec co czuja ojcowie jesli mozna tak nazwac .Mam prawie 30 letniego syna,nigdy nie mialem z nim kontaktu i nigdy nie mialem takiej potrzeby.Nie krytykuje kobiety za to ,ze zaszla w ciaze,bo to byly troche inne czasy.Ciaze sie zdarzaly,ale kobiety byly wiele porzadniejsze niz teraz.Nie ozenilem sie z ta kobieta ,ale czy dobrze zrobilem?Nie,a to dlatego ze pozniej bylo trudniej znalezc odpowiednia partnerke bo byly alimenty,a byle jakiej ja nie chcialem,To byla porzadna dziewczyna i dobrze wychowala dziecko,Mysle,ze los mnie za to ukaral,wpadlem w alkocholizm ,stracilem zdrowie,ale czasu juz nie cofne.Przegralem zycie,stracilem wiele szczesliwych chwil ,ale taki mam charakter i nic nie moge zrobic.Jest we mnie taka obojetnosc do dzieci ,ale uwazam to za wielka wade.Jestem poprostu nieodpowiedzialnym czlowiekiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem druga kobieta swojego faceta.On ma dwojke dzieci z poprzedniego zwiazku.Zyjemy od dwoch lat razem.Jest dobrze,ale postawilam warunek,ze dzieci nie beda odwiedzaly naszego domu.Zgodzil sie.Pocztkowo dzieci odwiedzal,po roku przestal utrzymywac z dziecmi kontakt.ex nie dzwoni,o nic nie prosi.Ja bylam uczciwa na poczatku i nic nie udawalam.Wybral mnie nie dzieci.Czy mam wyrzuty sumienia?Nie.A jak mu sie odmieni droga wolna.Ale ja nie lubie dzieci i ich miala nie bede.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tatusiu gdzie jestes?Dlaczego zapomniales o mnie?Czy milosc do innej kobiety jest wazniejsza?Odpowiedz mi tato.I jeszcze jedno czy twoje drugie dzieci sa lepsze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tatu艣 to na tyle p********y tch贸rz 偶e w 偶yciu ci na to nie odpowie,p**********e tch贸rze s********j膮 gdzie pieprz ro艣nie.Jak strusie 艂eb w piasek i udaj膮 zasra艅ce 偶e nic si臋 nie sta艂o,byle ich d**y mia艂y si臋 dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tu tatu艣 halo
odppwiem, dlaczego nie? gdzie jestem? w domu, robi臋 艣niadanie z moj膮 偶on膮 dla naszej rodziny, potem b臋dziemy malowa膰 pisanki jak w ka偶dej normalnej kochaj膮cej si臋 rodzinie spedzim razem Wielkanoctak, mi艂o艣膰 do kobiety, do mojej 偶ony jest wa偶niejsza - ona mnie kocha, ona o mnie dba, znosi moje wady, pracuje na nasz膮 przysz艂o艣膰 jest matk膮 naszych dzieci czy dzieci kt贸re mam z ni膮 s膮 lepsze? dzieci to dzieci ale inaczej kocha si臋 dzieci kobiety kt贸r膮 sie kocha a inaczej tej ktorej si臋 nienawidzi dzieci ktore mam z 偶on膮 maj膮 jej oczy, jej charakter przypominaj膮 mi j膮 a ty przypominasz swoj膮 matk臋 ktorej nie cierpi臋 masz roszczeniowa postaw臋 jeste艣 pyskata m贸wisz i my艣lisz jak ona - nigdy nie b臋d臋 ci臋 kocha艂 tak jak kocham c贸rk臋 z mojego obecnego zwi膮zku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest pewne ,ze powyzszy post napisala druga lub kochanka .Jak wam nie wstyd .Sa swieta ,a wy szczesliwe,ze dzieci cierpia.Tcho.rze tu sie nie udzielaja wiec nie rob glupia babo tego.Lepiej byloby ,gdyby tata choc zyczenia zlozyl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tu tatu艣 halo
Weso艂ych 艢wi膮t :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mojego ex oskubala milosc jego zycia.Teraz haruje za granica by splacic dlugi.I jak tu nie wierzyc w karme?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mojego eks skubie ca艂y czas biedulek do zasranej emerytury b臋dzie harowa艂,a potem b臋dzie bied臋 klepa艂 bo wielmo偶na w 偶yciu zadu do roboty nie ruszy.Ale dobrze mu tak,od syna nie dostanie nic jak chce niech idzie do s膮du po alimenty jak syna znajdzie rzecz jasna.艢miecie tch贸rzliwe bior膮 leniwe baby a potem bo nie ma z czego 偶y膰 on jak on ale na k***isko nawet pi臋膰 minut syn nie popracuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Barankiem o sciane ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Barankiem to on wali bo si臋 chcia艂 p艂acenia aliment贸w pozby膰 a si臋 nie uda艂o,a na dwoje dzieci pozosta艂ych potrzeba.Co zdziwienie 偶e nie same pracusie s膮 drugimi 偶onami???Ojciec a kto jest???To ten bankomat co pensje miesi臋czn膮 wysy艂a???Tak dok艂adnie chcecie by tylko waszym dzieciom robi艂 kolacje,sp臋dza艂 艣wi臋ta bardzo prosz臋 a od mojego syna wara,p艂a膰 i p艂acz. Przestaniesz jak b臋dziesz starym ch**em na n臋dznej emeryturze a wtedy sobie za ni膮 偶yj.A 偶e zrobi艂e艣 kolejne dziecko ko艂o 50-tki to jeszcze z niej utrzymuj 艣mierdz膮cego lenia drug膮 偶on臋 i ucz膮ce si臋 dziecko.Zwa偶ywszy 偶e ca艂e 偶ycie pracuje w prywatnych firmach kt贸re zani偶aj膮 dochody do zusu b臋dzie tego bardzo du偶o.A od syna wara won niech te dzieci kt贸rym robisz kolacj臋,sp臋dzasz 艣wi臋ta podetr膮 ci star膮 d**臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niepotrzebnie tak suka szczeka, on si臋 wcale do syna nie wyrywa :) wida膰 lepiej mu z leniwa k***a ni偶 ze szczekajaca suka :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobrze dobralas slowa do swojej osoby ,,leniwa k....wa'',ale nie wypada wyzywac inna kobiete od suk .To swiadczy zle o tobie bo ta kobieta jest samodzielna,odpowiedzialna,wychowuje dzieci wiec co mozesz jej zarzucic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czym tu si臋 przejmowa膰 taka ze mnie suka i mam to gdzie艣. Potem do kogo ten z****** szczur ze swoj膮 k***膮 przyleci???Ale wara dostanie g***o bo on swoja emerytur臋 bedzie mia艂 a ona na drzewo skoro dzi艣 siedzi w domu przez blisko 20lat to potem te dzieci od kolacyjek niech jej d**臋 utrzymuj膮.Nie przys膮dz膮 aliment贸w na macoch臋 bo ma dzieci i m臋偶ulka.Kombinacje jego w艂asne go dopadn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Siedzi teraz jego dziecko u nas, a偶 nie mog臋 sie nadziwi膰, 偶e tata taki przystojny, a dziecko takie brzydkie. I nie oburzajcie si臋. M贸wi臋 jak jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty zamiast z misiem cudownie sp臋dza膰 艣wi臋ta musisz si臋 piekli膰 i na forum pisa膰.Oj jaka艣 ty biedna dziecko brzydkie a i tak wa偶niejsze ni偶 ty chodz膮ca pi臋kno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ojcowie sp臋dzaj膮 艣wi臋ta z tymi ktorych kochaj膮 w gronie najbli偶szych a ex siedz膮 i wzywaj膮 na forum :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam pytanie do tych drugich ,jakie macie stosunki rodzinne z rodzinami partnerow?Bo ja jako ta pierwsza bardzo dobre .Tesciowie bardzo dobrze traktuja mnie i moja corke.A ta druga niema wstepu do tesciow .EX nie interesuje sie dzieckiem co poteguje w tesciach zlosc.Dziadkowie kochaja corke nad zycie,a synusia poprostu olali.Nie moga pogodzic sie z faktem,ze ich syn jest tak nieodpowiedzialny.Widzicie nawet rodzice potepiaja takie zachowanie,a przeciez powinni bronic syna ,a mnie obwiniac za cale zlo.EX stracil kontakt z dzieckiem i rodzina,a z tego co wiem ledwo wiaze koniec z koncem,a alimenty dosc spore bo 650 zlSieanka miedzy kochankami zaczyna sie psuc.Jak dlugo beda razem nie wiem,ale wkrotce nastapi kryzys z braku kasy ,tego jestem pewna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸偶ne s膮 historie. Moja postawa jest taka : dop贸ki matka mojego faceta nie zmieni do mnie nastawienia, to ja nie zmieni臋 nastawienia do jego dziecka. Ja nie rozbi艂am ma艂偶e艅stwa syna, spotkali艣my si臋 rok po rozwodzie jej syna, a ona po prostu si臋 na mnie wy偶ywa za wszystkie swoje niepowodzenia i rozbite ma艂偶e艅stwo swojego dziecka. Mia艂am pocz膮tkowo dobre nastawienia, wiedzia艂am w co si臋 pakuje, dziecko nie by艂o problemem, ale ta pani skutecznie mi to wszystko obrzydzi艂a. Przesta艂am wi臋c skaka膰 obok dziecka, bo nie mam takiego obowi膮zku. Wcze艣niej mia艂am dobr膮 wol臋 i w zamian za to wieczna krytyka i obra偶anie. Np wczoraj us艂ysza艂am jak po wizycie dziecka u nas m贸wi艂a synowi, 偶e jak to "to bezdzietna fiu bd藕iu pannica nie zapi臋艂a porz膮dnie kurtki dziecku" Pomijam ju偶 uwagi, 偶e "tylko kobieta z dzieckiem to jest prawdziwa kobieta". Jego by艂a 偶ona mo偶e nie pracowa膰 i to jest w porz膮dku, natomiast ja jako, 偶e nie mam dziecka mog艂abym pracowa膰 wi臋cej i tym podobne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moze mamusia wie co jej synus wyprawial i wyprawia?Bo bardzo rzadko jest tak,ze mamusie sa za synowymi,zawsze bronia synkow?Prawie wszystkie synowe wieszaja psy na tesciowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale to dlaczego wy偶yw sie jego partnerce, a nie na synusiu? Do tego zdaje si臋, 偶e nie zrozumia艂e艣/a艣 postu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam swietny kontakt z rodzicami i rodzin膮 mojego m臋偶a podczas gdy ex nie ma zadnego kontaktu podobnie jak jej dzieci.. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie powiesz,ze dziadkow nie interesuja wnuki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mieszkaj膮 z nami dzieci mojego partnera bo mamusia si臋 na nie wypi臋艂a i wyrzuci艂a je z domu i z 偶ycia. poznali艣my sie po jego rozwodzie, mieszkali艣my tylko we dwoje. nie mamy wsp贸lnych dzieci, to jest moja 艣wiadoma decyzja, nigdy dzieci nie planowa艂am, nie ma we mnie potrzeby posiadania dziecka. emocji we mnie wiele. r贸偶nych. trudnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co w tym dziwnego? ex mojego m臋偶a si臋 wypi臋艂a na wszystkich, dzieci ju偶 teraz doros艂e nigdy babci ani dziadkowi kartki na uodziny czy 艣wi臋ta czy dize艅 babci i dziadka nie ys艂a艂y a mia艂y adres bo rodzice m臋偶a od 50 lat w tym samym domu mieszkaj膮 - ex si臋 wyprowadzi艂a, powiedzia艂a, 偶 sobie nie 偶yczy kontakt贸w a dziedkowie co mieli zrobi膰? biega膰 po mie艣cie i szuka膰 wnuk贸w kt贸re jakby chcia艂y to same by przysz艂y z nami maj膮 艣wietny kontakt, ja dbam o to, 偶eby dzieci zna艂y babci臋 bo nie oszukujmy si臋 - od rodzic贸w zalezy jakie stosunki b臋d膮 艂膮czy艂y dzieci z rodzin膮 pki dzieci s膮 ma艂e a jak dzieci dorosn膮 to tak samo jak mamusia robi膮, wi臋c czego sie spodziewa膰, 偶e nikt ich nei chce zna膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pieprzysz jak pot艂uczona,ja dba艂am przez kilka lat o kontakt dziecka z dziadkami po rozwodzie,przesta艂am jak wysz艂o na to 偶e babcia b臋d膮c sto metr贸w od naszego domu nie jeden raz nie zechcia艂a zobaczy膰 wnuka. Nie chc膮 to nie wnuki te偶 ich stare d**y maj膮 w nosie i gwarantuje tobie ze ta druga strona wcale specjalnie na tym nie cierpi.M贸j syn ma babcie z mojej strony i ze strony mojego faceta.Dzi艣 jest doros艂y i utrzymuje kontakt jedynie z doros艂ym kuzynostwem ojca widzie膰 nie chce,dziadkowie nie ju偶 nie 偶yj膮. Nie potraficie skuma膰 偶e stara膰 si臋 powinny obie strony to nie dzia艂a tak ze ja b臋d臋 babci wnuka wozi膰 a ona nawet nie spyta jak sobie radzimy.W d***e mie膰 takich dziadk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sama pieprzysz jak potluczona - opowiedzia艂am co jest u nas jak to si臋 ma do twojej sytuacji?

Udost臋pnij ten post