Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

"Panowie pouciekali , zabrakło agumentów i litości z naszej strony." x Ja nie wiem o jakie argumenty chodzi. To że w relacjach damsko-męskich to kobiety mają prewagę i stanowią podaż to jest oczywistość. x Gdyby było inaczej to nie mężczyzni płaciliby więcej za wejsciówki do klubów podczas gdy kobiety nierzadko mają darmowe wejściówki. Nie byłoby przewagi mężczyzn na portalach randkowych i to oni dostawali by mase wiadomości, a nie kobiety. Nie byłoby więcej samotnych męzczyzn w wieku produkcyjnym. Nawet nie bez przyczyny więcej mężczyzn popełnia samobójstwo. A tu panie chcą zakrzywić rzeczywistość i przedstawić siebie, jako ofiary. No być może zdarza się, że na ilestam kobiet jakaś ma gorzej ale w dalszym ciągu jest to mniejszość.

Gość słabsza genetycznie
Czegoś tu nie rozumiem. Skoro jest tak jak mówicie, to czemu taka kobieta jak ja: dość ładna, młoda, zdrowa (choć z pewnymi wadami, defektami) jest sama i jednocześnie nie jest rozchwytywana (a podobno powinna być)? O co tu qrwa chodzi?

"tak? To w takim razie co to są romanse, układy ff i inne takie? Pseudozwiązki?" x Nie wiem jaki to ma związek z tematem. Idea normalnego związku wyklucza możliwość bycia z kimś, kto nam się nie podoba, ponieważ normalny związek zawiera w sobie element bliskości fizycznej. Skoro zatem brzydota nie zachęca do takowej to jaki ma sens wchodzenia w związek? Można się z taką osobą przyjaźnić. Układy które Ty wymieniłas mogą charakteryzowac się mniejszą zgodnoscią charakterów ale pociąg fizyczny równiez musi występować

Gość gość
2/10

Kochanie, to Ty tak patrzysz na związki i seks.A większość kobiet i do seksu i do związku chciałaby tego samego faceta. Zdradzę ci jedną tajemnicę, o której już napisałą autorka powyżej - dla kobiety dobry seks to seks z facetem, który ją kocha.Nawet najpiękniejsze, najseksowniejsze nieczułę męskie ciało nie da ci tej przyjemności co ręce zakochanego w tobie człowieka.Kobiece ciało pragnie być dotykane z czułością, z pasją, z pożądaniem.Nieegoistycznie, nie dla męskiej przyjemności tylko dla przyjemności tego ciała.Facet który kocha chce.Facet, któremu przez przypadek lub z innego powodu trafisz do łózka nie będzie chciał.Ciało kobiece to nie hydraulika.to bardzo skomplikowany instrument, w którym jeśli zawiedzie jakiś nawet drobny element to seks nie wypali.Wystarczy, że kobieta nie będzie czuła męskiego pożądania i akceptacji jej ciała.Żadne figury wtedy nie pomogą. Dlatego , ja kobieta z temperamentem i pasją nigdy nie dowiem się co to prawdziwy orgazm. Nawet nie wiesz ile szkód , nieszczęść potrafi przynieść męskie niechciejstwo.

Gość gość
Asterko,nuudzisz,Bana chcesz?

Gość gość
06.04.14 [zgłoś do usunięcia] Czterdziecha co ma pecha Kochanie, to Ty tak patrzysz na związki i seks.A większość kobiet i do seksu i do związku chciałaby tego samego faceta. Zdradzę ci jedną tajemnicę, o której już napisałą autorka powyżej - dla kobiety dobry seks to seks z facetem, który ją kocha.Nawet najpiękniejsze, najseksowniejsze nieczułę męskie ciało nie da ci tej przyjemności co ręce zakochanego w tobie człowieka.Kobiece ciało pragnie być dotykane z czułością, z pasją, z pożądaniem.Nieegoistycznie, nie dla męskiej przyjemności tylko dla przyjemności tego ciała.Facet który kocha chce.Facet, któremu przez przypadek lub z innego powodu trafisz do łózka nie będzie chciał.Ciało kobiece to nie hydraulika.to bardzo skomplikowany instrument, w którym jeśli zawiedzie jakiś nawet drobny element to seks nie wypali.Wystarczy, że kobieta nie będzie czuła męskiego pożądania i akceptacji jej ciała.Żadne figury wtedy nie pomogą. Dlatego , ja kobieta z temperamentem i pasją nigdy nie dowiem się co to prawdziwy orgazm. Nawet nie wiesz ile szkód , nieszczęść potrafi przynieść męskie niechciejstwo. CO ZA BREDNIE!!! powiedź to laskom co dają po kiblach w klubach, pełno jest takich....

"Czegoś tu nie rozumiem. Skoro jest tak jak mówicie, to czemu taka kobieta jak ja: dość ładna, młoda, zdrowa (choć z pewnymi wadami, defektami) jest sama i jednocześnie nie jest rozchwytywana (a podobno powinna być)? O co tu qrwa chodzi?" x Zapewne o to, że byłas podrywana, jak sama przyznalaś i odrzuciłas zaloty. Do tego jesteś introwertyczką, więc pewnie rzadko się zdarza, że gdzies wychodzisz i pewnie nie masz znajomych. x "Kochanie, to Ty tak patrzysz na związki i seks.A większość kobiet i do seksu i do związku chciałaby tego samego faceta." x Chciałyby ale najczęsciej facet którego chciałyby na seks, nie chciałby ich do związku i tu jest cały sekret. Mężczyzna na seks nie znajdzie atrakcyjniejszej niż do związku. Kobieta z kolei do związku nie znajdzie atrakcyjniejszego niż do seksu. Dlatego też to kobieta częściej będzie tą niezadowoloną z pozycia intymnego w zwiazku, szczególnie jeżeli zasmakuje wczesniej seksu z bardzo atrakcyjnym facetem

"Prawiczek, znam 25 samotnych kobiet po 40.Starych panien.I dwóch starych kawalerów.O czym to świadczy?" x Szczerze mówiąc to nie wierze w te liczby. Zakładając nawet, że to prawda wynika to najprawdopodobniej z tego, że były wybredne, korzystały z młodości, rosły wymagania, bo miały wielu przystojnych facetów, a potem nastąpił koniec młodości. Jak już pisałem wiele kobiet które miały przystojnych facetów, potem ma problem z zaakceptowaniem swojej prawdziwej wartości do związku.

Gość gość
"06.04.14 [zgłoś do usunięcia] Czterdziecha co ma pecha Laski co dają po kiblach , laski co dają na dyskotekach w kącie, co robią loda pod stołem to nie są kobiety do związku.Do czego kolwiek. " 3/4 z nich to znudzone mężatki i kobiety w związkach, sam osobiście poznałem tak mężatkę więc o czym my tu mówimy, nawet nie wiesz jak rutyna plus alkohol działa na kobiety.

Gość słabsza genetycznie
,,Kobieta z kolei do związku nie znajdzie atrakcyjniejszego niż do seksu." - tu pewnie masz rację. ,,Dlatego też to kobieta częściej będzie tą niezadowoloną z pozycia intymnego w zwiazku, szczególnie jeżeli zasmakuje wczesniej seksu z bardzo atrakcyjnym facetem" - a tu sie własnie trochę mylisz. Już zostało wyjaśnione, ze kobieta bardziej od pięknej buźki i pokaźnej muskulatury potrzebuje w łóżku akceptacji, namiętności, adoracji. A tego nie da zadufany w sobie przystojniak, który na zawołanie ma mnóstwo chętnych i gotowych na wszystko ,,koleżanek". Oczywiście partner seksualny powinien kobietę choć trochę pociągać, ale wcale nie musi wyglądać jak G. Clooney żeby dawać rozkosz.

Nic nie wiesz o seksie chłopie.I atrakcyjne kobiety i atrakcyjni faceci to najczęściej egoiści.Egoiści są w seksie beznadziejni.I o ile jak napisałam , można przeżyć seks z kłodą i mieć orgazm, to seks z dwusuwem kończy się totalną nudą. Super przystojni faceci to kochankowie do niczego. Po bardzo atrakcyjnym facecie można się spodziewać jednego, że będziesz go dzielić z cała masą innych bab, rozpieszczać jego ego, latać wokół niego i czcić.Do d**y z takim życiem.

Gość słabsza genetycznie
,,Nic nie wiesz o seksie chłopie.I atrakcyjne kobiety i atrakcyjni faceci to najczęściej egoiści.Egoiści są w seksie beznadziejni.I o ile jak napisałam , można przeżyć seks z kłodą i mieć orgazm, to seks z dwusuwem kończy się totalną nudą. Super przystojni faceci to kochankowie do niczego. Po bardzo atrakcyjnym facecie można się spodziewać jednego, że będziesz go dzielić z cała masą innych bab, rozpieszczać jego ego, latać wokół niego i czcić.Do d**y z takim życiem." - mogłabym się podpisać pod tym wszystkimi dwudziestoma palcami. :)

Więc na koniec jeszcze jedna tajemnica - drodzy chłopcy jakbyście spuścili trochę z tonu, przestali oglądać p****le i z nich brać wzorce kobiecej urody to byście bardzo szybko znaleźli kobietę.Może nie taką piękną, może nie tak popularną, ale na pewno madrzejszą i nadającą się do życia.

Gość gość
nie musi być piękna i popularna, byle nie była gruba

Gość słabsza genetycznie
,,byle nie była gruba" - a jaka to jest gruba? Serio pytam, bo z tego co widzę, to dla wielu z was każda, która nosi rozmiar wiekszy niż 36...

Gość gość
gruba = bmi powyżej 25

"Egoiści są w seksie beznadziejni" x Niemniej jednak sugerujesz, że faceci wolą seks z egoistką. Zatem wybierają kiepski seks. Podczas, gdy kobiety dobry seks. Czyli wychodzi na to, że kobietom bardziej zależy na dobrym seksie. x "mogłabym się podpisać pod tym wszystkimi dwudziestoma palcami." x Niemniej jednak jakimś cudem młode kobiety(np. w wielkiej brytanii) mają srednio więcej partnerów seksualnych od swoich rówieśników. Jakim cudem skoro kobiety traktują seks inaczej i nie interesuje ich sam seks z przystojniakiem?

Faceci wolą seks z ładną kobietą.To, że jest egoistką dociera do nich znacznie później. Chłopie daruj sobie Brytyjki jako przykładową grupę kobiet.Są tak durne i zdesperowane , że po pijanemu przelecą wszystko.

A a propos moich znajomych starych panien - to miały najczęściej po 1 do 3 partnerów.I to mało pewnych tego, że chcą z nimi być.Ich problem nie polegał na wybrednośći tylko na zafiksowaniu mężczyzn na te ładniejsze.Albo bardziej tolerancyjne i spolegliwe.Żadna nie miałą mas wielbicieli, zostały starymi pannami bo nikt ich nie chciał...

Gość słabsza genetycznie
,,Ich problem nie polegał na wybrednośći tylko na zafiksowaniu mężczyzn na te ładniejsze." - otóż to, faceci mają wręcz fioła na tym punkcie. Naprawdę nie widzi mi się związek w którym jestem jakimś złem koniecznym, bo nic lepsiejszego się nie trafiło. Nie zamierzam wysłuchiwać, że mam nie takie to czy tamto, że Jadźka ma extra nogi a Heńka zarąbisty biust.

Gość wymysle pozniej
brzydcy ludzie nie beda mieli partnerow jakich by miec chcieli no i trudno

"Chłopie daruj sobie Brytyjki jako przykładową grupę kobiet.Są tak durne i zdesperowane , że po pijanemu przelecą wszystko." x Ciekawe ile znasz tych brytyjek i czemu niby reszta europy miałaby się wielce róznic. Trend jest rosnący jezeli chodzi o rozwiązłośc kobiet, a statystyki nie przedstawiają się zbyt ciekawie, szczególnie, jezeli wezmiemy pod uwagę fakt, ze ludzie nawet anonimowo podbijają(obnizają) swoje statystyki. Fakty są takie, ze wiele kobiet obecnie nie ma problemu z przygodnym seksem i róznego rodzaju zabawami, tylko ze facet musi być przystojni. No nic nie ma co kontynuować tego tematu, jak już pisałem, gdyby było inaczej niż mówię to nie mężczyzni oblegaliby portale randkowe, kluby i nie na nich nabijanoby sobie kase oferując rozne smieszne kursy uwodzenia.

Gość wymysle pozniej
mogliby tylko po co?

Wiesz dlaczego mężczyźni oblegają portale randkowe, kluby i inne takie miejsca? Bo się szybko nudzą.Bo lubią zmieniać kobiety jak rękawiczki.bo idą w ilośc a nie jakość. Jak myslisz ile kobieta zniesie seks metodą dwusuwa?2, 3, 4 razy? Nie czepiaj się kobiet.Większość wolałaby kochającego brzydala, niż księcia z bajki.Niestety każdemu brzydalowi marzy się królewna.I tylko królewnę jest w stanie pokochać. Istnieją też brzydale i niebrzydale, którzy lubią bzykać.Nikoniecznie królewny, choć je najlepiej.Co raz nowe królewny.W co raz nowych kombinacjach - trójkącikach, analnie, publicznie, przy mężu....

Gość gość
między "księżniczkami" i brzydactwami jest jeszcze sporo miejsca nazywanego przeciętnością, ale kobiety tego nie rozumieją, swoje w kółko będą powtarzać narzekając jak to faceci tylko najładniejsze by chcieli