Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irytuje mnie to

Kobieta nie poczuwa się do płacenia na spotkaniach, zero klasy...

Polecane posty

Ja się zgadzam z Autorem tematu. Osobiście nie wyobrażam sobie, by za każdym razem nawet nie wspomnieć o dołożeniu się do rachunku, czy też przy następnej okazji zapłaceniu całości, jeśli poprzednim razem On to zrobił. Ja na takie rzeczy bardzo zwracam uwagę, zwykłe zapytanie nic nie kosztuje, a znaczy tak wiele. Przypuszczam, że takie zachowanie na początku znajomości może rzutować na przyszłość, bo jest oznaką, że kobiecie na pieniądzach zależy. Nie znam jej, ale takie mam podejrzenia. Jeśli dwoje ludzi pracuje, to naturalne jest, że dzielą się kosztami, obojętne, czy jest to początek znajomości, czy trwa ona już jakiś czas. I za głowę się łapię, gdy czytam, że wiele przedstawicielek mojej płci oczekuje, a wręcz wymaga, by być na każdym kroku sponsorowane. Oczywiście, to jest bardzo miłe ze strony mężczyzny, gdy proponuje, że on postawi, ale nie można cały czas patrzyć na czyjąś kieszeń. Autorze, poza tym piszesz jeszcze o innych jej wadach, brak inicjatywy i kreatywności, więc nie wiem, czy jest sens kontynuowania tej znajomości, jeśli ona Cię nie pasjonuje jak to zwykle bywa.

Gość gość
nie chcesz płacić, nie zapraszaj, nie spotykaj się i tyle w temacie. Nie rozumiem po co robisz problem tam gdzie masz proste rozwiązanie :/

Gość gość
Przy następnym płaceniu rachunku zapytaj się ,czy nie przeszkadza jej to ,że za nią płacisz. To jest normalne pytanie, więc nie powina sie obrazić. Jeśli odpowie bez namysłu ,że nie , to już wiesz z kim masz doczynienia, ale być może odpowie,że bardzo jej to przeszkadza i chciałaby to zmienić tylko obecnie krucho u niej z kasą. Jedno pytanie a może dużo wyjaśnić.

Gość irytuje mnie to
Uwierz mi, że jej bardziej zależy niż mi :) Nie jestem w ciemię bity i nie mam 20 lat. Także chillout. Jej zależy na 200%, widzę to, ale nie pozwolę wejść sobie na głowę, a sprawy życiowe z rachunkiem tylko wzmagają mój dystans. Zamierzam to zakończyć, jeśli na kolejnym spotkaniu będzie tak samo. Klasa, szacunek. Chcę kobiety rozumnej, a nie może i dobrej, grzecznej, ale bez pracującego mózgu.

Autorze jesteś kompletnym idiotą, ubliżasz kobiecie, z którą sie spotykasz :O Nie wiem skąd sie biorą tacy kretyni :O

Gość irytuje mnie to
fiku mikku Dzięki za opinię mojej osoby :) Miłego dnia!

Gość dvvsd
'Uwierz mi, że jej bardziej zależy niż mi' to widać, tobie w ogóle jei zalezy, a płacisz jedynie za pompowanie swojego ego

Gość gość
jak Cię nie stać żeby mieć kobietę , to siedź chłopcze w chałupie :-P

Gość gość
Kobieta z klasa placi za siebie tyle w temacie

Gość irytuje mnie to
Stać mnie na kobietę płytka dziewczynko, tylko na mądrą i z klasą, a nie na pasożyta. ;)

OOOO autor sie rozkręca, jego wybranka jest juz głupią, bez klasy i pasożytem, cóz za odwaga :D:D🖐️ prawdziwy z Ciebie samiec 🖐️

Gość gość
wg ciebie ona nie myśli i ma zacząć czy jak? nagle ma sie zmienić w mądrą i bystrą kobietę z klasą? Tego sie nie nabywa z dnia na dzień, a inteligencję się dziedziczy, możesz ją nauczyć klasy ale bierz pod uwagę ze ona może tego nie chcieć, poza tym to będzie wymagało czasu i cierpliwości

Gość gość
Brawo autorze, nie daj się tym dziewczynom, które nie wiedzą co to klasa i szacunek do samej siebie! :)

Gość irytuje mnie to
Nie jestem nauczycielem, już :) Wóz albo przewóz. Już wszystko jasne jest dla mnie. Next spotkanie i się wyjaśni.

Gość gość
co za burak :D

Gość karinam
Ale przecież autor nie każe jej się zmnieniać. On po prostu już się na niej poznał i jej nie chce. Wie,że zasługuje na kobietę z klasą. Dziewczyny ,a jak idziecie z koleżankami np. na pizze to też oczekujecie ,że za was zapłacą? :)

Gość gość
autor liczy na darmowy seks, a tu biedny tyle naplacil sie i nic.. buahahahahahah

nie rozumiem twojego problemu uwazasz ja za nudna, bez klasy itd po co wiec sie z nia spotykasz i tracisz czas? czas swoj i jej? co do placenia za siebie to masz racje zaplacic na 1 czy 2 randkach ok ale ciagle sponsorowanie to przesada bo kasa na drzewie nie rosnie i trzeba to szanowac a nie niech facet placi bo mi sie nalezy jako kobiecie otoz nieprawda piwo za 5 zl? nie wiem w jakich spelunach wy wypijecie piwo kosztuje 10-20 zł a na spotkaniach poza piwem pije sie tez wino, drinki, czasem sie je w restauracji i 5 zl to nie kosztuje:-o

Gość gość
jesli cie nie stac na kobiete to musisz sie zadowolic raczka :D

Gość gość
"Ale przecież autor nie każe jej się zmnieniać. On po prostu już się na niej poznał i jej nie chce. Wie,że zasługuje na kobietę z klasą. Dziewczyny ,a jak idziecie z koleżankami np. na pizze to też oczekujecie ,że za was zapłacą? " XXX haha ciekawe że jej nie chce... p******i w kółko to samo jakby czekał aż ona zacznie za siebie płacić i stanie się mądra i inteligentna na następnej randce

Gość gość
jesli cie nie stac na kobiete to musisz sie zadowolic raczka x przecie i tak nie ruch/a a topi szmal, poszedłby na dziwke jak ja

Gość gość
idź człowieku z*****aj bo frustracja cie zżera że kase w błoto wyrzucasz

Gość gość
nie lubię gdy ktoś za mnie płaci, nigdy na to nie licze i czuje się super, oczywiście zdarza się ,ale zawsze proponuję udział w kosztach. podobnie z drobiazgami- też robię drobne prezenty

Kiedy jestem gdzieś zapraszana przez mężczyznę,uznaję,że on zapłaci za rachunek.Jednak zamawiam coś małego i niedrogiego. Dziewczyna zamiast prosić o zamówienie dla siebie kolejnego piwa,mogłaby sama je zamówić dla obojga i za nie zapłacić.Chodzi o gest,świadczy to o dobrym wychowaniu.

Gość irytuje mnie to
Heh, pzdr gimbusy pod nickiem Gość. Udanej niedzieli ;)

Gość irytuje mnie to
xen Krzykacze pod nickiem Gość tego nie rozumieją. Nie wiedzą co to gest, klasa.. One są nauczone inaczej :)

Gość irytuje mnie to
jestem idiotą i wymagam aby wieśniara bez kultury i taktu za siebie czasem zapłaciła i zorganizowała nam rozrywke

Gość irytuje mnie to
Widzę że jakiś frustrat podpiął się pod mój nick. Wpis, że jestem idiotą nie jest mój. W takim razie kończę dyskusję. Zamykam temat, bo temat boli puste dziewczynki. narta!

Gość gość
To, że umawiasz się z wieśniarą bez kultury i taktu, świadczy tylko o tobie. Widocznie laska z klasą nie chciałaby nawet splunąć w twoją stronę, więc tylko wieśniary ci zostały. Niech ona dalej chleje za twoją kasę, a ty dalej miej nadzieję, ze zamoczysz.