Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adawww

co mi jest ratunku

Polecane posty

Gość gość
a moze zamiast siedziec na forum i czekac na recepte rusz tylek do psychiatry?

Gość gość
pójdę

Gość gość
Wszystkie sprawy po trochę u mnie się zbierały na nerwice..najpierw ciągle nerwy,niepanowanie nad emocjami, ciągły stres,wyjazd za granicę,rozstanie z chlopakiem,brak pracy,ciągła niecierpliwośc,nadużywanie alkoholu i fajek.. Najpierw myślałam że to pewnie coś ze sercem, później wmawialam że cukrzyca sobie jednak badania wychodziły dobre..to wmowilam schizofrenię albo że uszkodziłam mozg..przez lęk miałam nawet derealizacje uczucie jakby wszystko działo się tak dziwnie,wogóle wszystko wydawało się dziwne,nierealne,jak we śnie czy na kacu i strach przed tym że zrobię coś sobie albo komuś choć dobrze wiedziałam że nie zrobię bo nie jest to w moim charakterze to jednak strach i lęk był..stąd te myśli że napewno schizofrenia . Jednak to nie była żadna z chorób które sobie wmawiałam tylko nerwica..a nigdy w życiu sobie nawet nie wyobrażałam że nerwica tak się objawia..zawsze myślałam że nerwica to tylko wtedy jak ktoś się denerwuje..i tyle heh a to nie prawda..no ale teraz już jest u mnie całkiem dobrze:) tobie też radzę wybrać się najszybciej po leki do lekarza , a nie męczyć się z tym.. Bo tylko będzie coraz gorzej bo ja też myślałam i czekałam aż przejdzie i pogorszyło mi się do tego stopnia że już nawet bałam się wstawać z lóżka i wychodzic z domu..bałam się wszystkiego co może mi odebrać zdrowe myślenie jak alkohol,fajki,kawy też bo pobudza..i nasila lęki.. No i do tej pory nie wróciłam do tych używek bo nie czuje już potrzeby nawet odzywyczaiłam się dzięki nerwicy :)

Gość gość
Aha a właśnie miałaś badaną tarczyce? Bo jej nadczynność lub niedoczynność też może mieć objawy jak nerwica..jeśli badania tsh wyjdą wporządku to jest to zapewne nerwica:)

Gość gość
to u mnie rzeczywiście może być nerwica

Gość adawww
nie nie robiłam

Gość adawww
a czułaś się osłabiona?

Gość gość
No jasne że tak ..ciągle czułam się osłabiona i zmęczona..pociłam też się więcej.. Miałam takie napady że nagle zaczynało mi bić szybko serce i uczucie że zaraz zwariuje albo zemdleje albo umrę czy coś takiego..okropne to było

Gość adawww
ja tak mam bardzo często np. zakręci mi się w głowie, uczucie gorąca, drżenie nóg i wirowanie w głowie..jak sobie z tym radziłaś?