Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjas

częste oddawanie moczu i krwawienie

Polecane posty

Gość jjjjjjjjas

cześć , wczoraj uprawiałam seks z moim chłopakiem było to dosyć długo i nie raz mocno , dzisiaj natomiast strasznie chce mi się ciągle siku mimo że gdy to zrobie chce mi się od nowa w dodatku odczuwam dziwny ból w tamtych okolicach i już zaczęłam krwawić , jest to lekkie krwawienie które jest widoczne przy podcieraniu , co się stało ? :/

Gość gość
no coz.trzeba cierpiec jak sie kochasz z osoba ktora ma cie za sprzęt a nie za kobietę

Gość gość
a dlaczego tak sądzisz niby ?

Gość gość
choroba kochanków, zdarza się kup bez recepty urofuraginum.

Gość gość
Bakterie dostały się do cewki moczowej. Udaj się do lekarza, gdyż to zapalenie pęcherza albo kup bez recepty urafuraginum.

Gość gość
to choroba miesiąca miodowego,powinno pomóc urofuraginum, provag i prouro-bez recepty, a przy następnym razie pamiętaj żeby zrobić siku po każdym stosunku-to pomaga.

Gość małgoshiee
po prostu zakażenie, zwykła infekcja. Idź do urologa, przypisze coś, zanim sie rozwinie w cos gorszego. Dobrego mogę ci poleć tu: http://www.gemini-med.pl jesli jestes z okolic.

Gość gość
mi na rzeczy związane z pęcherzem świetnie robi żurascin uro. odpowiednia dawka pokrzywy, żurawiny i witaminy c.

Gość irena

Tez ostatnio przy zapaleniu pęcherza miałam w moczu trochę krwi, ale od razu zaczęłam się leczyć i obyło się na szczęście bez wizyty u lekarza, przez tydzień bardzo dużo piłam, brałam urofuraginum i często kazałam tez z termoforem na brzuchu