Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie mówią mi, ze jestem gruba, że powinnam schudnąć ALE JA NIE CHCE !!!

Polecane posty

Gość gość

lubie sie taką jaka jestem, KOCHAM JESC, w d***e mam te wszystkie diety, nie mam zamiaru sie zywic caly dzien jak kobyła paszą zwaną platkami owsianymi, gliniastym ciemnym chlebem po ktorym mam straszną zgage itp. Uwielbiam zolty ser, pizze, frytki, lody, ciasta. Wiekszosc z tego jem w domu, ciasta pieke z mamą, pizze tez czesto robie sama, podobnie frytki. Poza tym jedzonko typu spaghetti, lazania, sery plesniowe no kurcze moge wymieniac do rana. Jest tyle pysznych rzeczy i mam ich nei jest, bo modne jest bycie patyczakiem ? Sory, ale dziekuje. Aha i swinią nie jestem, mam 170cm wzrostu i waze ok 78 kg. Nie strasze wygladem, mam na brzuchu falde ale nic mi sie ze spodni nie wylewa :D

Gość gość
olej ich

Jeśli czujesz się dobrze sama ze sobą to w porządku.Ty sama musisz chcieć schudnąć.Jeśli waga Ci odpowiada to nie słuchaj ludzi bo wiadomo,że gadać zawsze będą.A to za gruba a to za niska,za chuda i tak dalej.

Gość gość
ja też uwielbiam żreć i to wszystkie te wymienione przez ciebie rzeczy- mogłabym zjeść 5 tys kcal dziennie bez problemu, a pewnie i 10 tys, ale uwielbiam też być szczupła i atrakcyjna dlatego się kontroluję przy identycznym wzroście ważę 50 kg. rozumiem cię- żarcie jest mega przyjemne, ale zakładając, że jesz więcej kcal niż potrzebujesz, to nie utrzymasz nawet tej wagi co teraz masz i będziesz coraz grubsza i za parę czy paręnaście lat będziesz inwalidką i ciężarem dla rodziny.

Gość gość
ja tez

Ja mam wyrzuty sumienia,gdy zjem pół paczki chipsów.Ale czasem nie mogę się oprzeć;).

Gość gość
ja przy takim wzroście waze około 65 :D i najlepiej wyglądam jak mam 55, a nie jestem wtedy patyczakiem wazysz za dużo :p

Gość gość
podnosze

Gość gość
Najważniejsze jest to że sama się akceptujesz taką jaka jesteś a inni niech pilnują swoich zadków