Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapolis

bardzo, bardzo prosze o porade mamy

Polecane posty

Gość Annapolis

Część Mamusie! Mam do Was, doświadczonych Mam, pytanie. Otóż słyszałam, że żeby mieć córeczkę należy uprawiać seks z Mężem w pozycji na pieska albo na łyżeczkę. Staraliśmy się dziecko i tak właśnie się kochaliśmy - oprócz tego jadłam dużo słodyczy i słodkich owoców (przyjaciolka mi poradziła, dzięki temu ona ma córeczkę). Myślicie że będę miała córeczkę? Kiedy mogę poznać płeć dziecka? Jestem w 7 t.c. Czy to za wcześnie? I kiedy zacząć kompletować wyprawkę? Dziękuję Mamusie za odpowiedź;*

Gość gość
puknij się w łeb.... nie wiem skąd się biorą takie kobiety jak ty..

Gość gość
iiidddiiioootttkkkaaa

Gość gość
prowo :D

Gość gość
Niestety kolezanka cie oklamala. W ten sposob robi sie chlopcow.

Gość gość
Na pewno okłamała Cię celowo, bo nie chciała, abyś też miała dziewczynkę, - nie wiesz jak się robi dziewczynkę? Kochana- żadne na pieska, tylko po Bożemu, koniecznie przed 23.00 i przy pełni księżyca. Co do jedzenia- żadne słodycze i owoce- tylko pić trzeba dużo mleka rano! A i w 7 tc to może jeszcze płci nie poznasz, ale jakoś początkiem 8 jak najbardziej, pytaj śmiało lekarza.... Tylko teraz to co Ci z tego, skoro zrobiłaś te wszystkie rzeczy i będzie chłopak. 100%.

Gość gość
Kurcze to trochę się pomyliła koleżanka. Chyba chłopak będzie

Gość Annapolis
No nie mowcie ze będzie chłopak :( a jak teraz będę pila to mleko to coś zmieni? Nie nawidze mleka ale dam rade byle by pomogło :(:( doradzcie proszę!!!

Gość gość
Może jest szansa, tylko proponuję najpierw iść do lekarza- jeśli zobaczy na USG chłopaka, to wtedy pij mleko- litrami, myślę, że jeszcze może być dziewczynka (na tak wczesnym etapie ciąży, zresztą słyszałam, że do 20 tygodnia jest możliwość żeby zmienić płeć dziecka), no bo jeśli jakimś cudem teraz jesteś w ciąży z dziewczynką, to picie mleka spowodowałoby zmianę na chłopaka.

Gość gość
Przecież płeć dziecka nie zależy od mleka... Nie masz na to wpływu,ja mam dwóch chłopców i mleka zawsze dużo pilam. Brednie...

Gość gość
21:22- no co Ty? Ale tylko w dni płodne, czy w niepłodne też? Bo to ma ZASADNICZE ZNACZENIE. acha i czy przy pełni księżyca?

Gość hhhahahahahhaaaha
spokojnie, codziennie rano wypij 2 litry mleka- to jeszcze bedzie dziewczynka

Gość gość
ja juz bym sie nigdy nie odezwala do tej kolezanki, tak zeby cie oklamala ja slyszalam zeby miec dziewczynke to cza -nie myc sie przez tydzien kupic czarno czerwone majtki i nie prac przez miesiac -maz przez miesiac ma pic napar z pokrzywy - ty przez miesiac masz chodzic tylko na palcach,pamietaj nie stawiaj stopy na piety - masz spac przy otwartym oknie nogami w kierunku drzwi -nad glowa zawies mieszanke ziol -nie jedz warzyw i owocow czerwonych - po 19- nie jedz nabialu - o22 godz. musisz koniecznie zrobic 10 sklonow a o 4 rano 10-pajacykow - sex tylko na pieska ale na podlodze glowami w kierunku okn- wlosy czesz szczotka z naturalnego wloscia - nos tylko reformy swojej babci - nie odzywaj sie przez cala ciaze do tesciowej - o 10 rano zawsze przywal mezowi z liscia - zawsze w sobote na srodku pokoju rozbij surowe jajko - kwiaty podlewaj tylko woda z ubikacji - nie uzywaj papieru toaletowego tylko liscie - nie myj zebow -

Gość gość
aha , spokojnie mozesz zdradzac meza i to na bank bedzie corka

Gość gość
Nie prawda- ja te skłony i pajacyki robiłam od zawsze i mam 6 chłopców, ale bujdy!

Gość Annapolis
Do teściowej to akurat się nie odzywam bo to franca jest. Jak powiedzieliśmy jej ze jestem w ciąży to kupiła kilka ubranek dla dziecka. NIEBIESKICH!! Przecież jej mówiłam ze chcemy dziewczynkę i o dziewczynkę się stralismy. Będzie miała na imię Luiza, a na drugie będzie miała Mila. Ładnie? Mężowi się nie podoba ale on nie ma nic do gadania bo to ja będę rodzic. W przyszłym tygodniu podjade obejrzeć porodowke w moim mieście.

Gość annapolis
Głupie te wasze rady. Na pewno będę miała córeczkę bo sprawdziłam to w kalendarzu chińskim!!!

Gość Annapolis
Właśnie przeczytałam na jakimś forum że jak będę nosiła różową kokardkę na łańcuszku to są szanse na dziewczynkę. Czy u którejś z was to się sprawdziło? I podobno też jak będę przyglądała się zdjęciom ładnej dziewczynki to moja corusia bedzie podobna. Próbowała ktoras z was?

Gość MoniaMM
Droga autorko, najważniejsze zeby dzieciątko urodziło się zdrowe i aby poród poszedł sprawnie. Wiele małżeństw stara się o dziecko i nie mogą mieć więc powinnas się cieszyć , że wkrótce zostaniesz mamą.

Gość Annapolis
Nie wyobrażam sobie mieć chłopca. Fuuj, myc siurka . Musiałby to robić maż a jego ciągle nie ma w domu :(:(

Gość gość
21:32 padlam :D