Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie zadanie domowe dla dziecka w Gimnazjum

Polecane posty

Gość gość

ma napisac krótkie hasła reklamowe dla tabletek do zmywania, jejku o tej godzinie mi nic do głowy nie przychodzi,a ta mi tu ryczy. Ratunku

Gość gość
Jest niedziela wieczór co córka robiła od piątku :(

Gość Też babcia
O tej godzinie odrabiać lekcje???? A co do tej pory robiła?Teraz to wykapać się,paciorek i spać😠

Gość gość
ale wy jestescie wszystkie wspaniałe matki wspaniałych dzieci mój też teraz lekcje odrabia i nie ma w tym żadnej sensacji mamuski idealne

Gość gość
Super tabletki do zmywarek wyczyszczą wszystko prócz kieszeni ;)

Gość gość
Nie masz czasu na zmywanie naczyń albo po prostu nie cierpisz tego robić? Jest na to rada. Użyj naszych tabletek do zmywania, które ze względu na swój unikalny sklad dokładnie usuwają brud nie pozostawiając tlustej warstwy. Twoje naczynia będą lsnic a Ty zaoszczędzisz czas i energie!

Gość gość
haha wiesz ile kasy dają za dobre hasła reklamowe? A ty za darmo tu chcesz?

Gość gość
jak cos wymysle to napisze :) nic sie nie martw moj syn jeszcze 2 godziny temu odrabiał lekcje a to 1 klasa podstawowki a mam wrazenie jakby był w 1 liceum nic tylko zadania i zadania :) najwiodoczniej te co takie idealne to nie wyjezdzaja nigdzie na weekend z dziecmi :D

Gość gość
Tabletki - naczynia czyste jak ch*j

Gość gość
Trudno się dziwić skoro mamusie nie zwracają na to uwagi.Po prostu nie interesują się swoimi dzieciorami co robiły do tej pory.Teraz wielkie larum i liczą na jeleni ze ktoś za nich zacznie myśleć:D😠

Gość gość
gdybym wiedziała ze nei ma lekcji odrobionych na pewno nie pojechałaby na wycieczkę, no niestety takie sytuacje się zdarzaja, ten kto jest rodzicem o tym wie:( obietnice poprawy są, ale to wciaz za mało chyba trzeba krócej trzymać ech.

Gość gość
czasem niestety nie da sie wszytskeigo ogarnac, a i okres sprawdzania zeszytów tez juz minal. Relacje polegaja na wzajmenym zaufaniu. Teraz bedzie pomniejsza kara/zakaz jakis przyjemnosci. Niestety w domu mam jeszcze 6 miesiecznego synka i on jest bardzo absorbujacy.

Gość FAJNIE JEST
Moje dziecko miało podobny temat,do tego miał za zadanie wykonać rysunek przed wyjazdem na działkę mały odrobił wszystkie lekcje.Najpierw obowiązek, a potem przyjemność drogie mamusie!

Gość gość
Napisz które hasło wybrałaś :)

Gość gość
własnie mysle ze to powinni byc cos krótkiego , chwytliwego - nei poemat kilka wyrazów własnie cos w stylu nie wiem Finish - wypierze wszystko prócz kieszeni Somat-czystosc naczyn w mig przywraca tylko moje to kiepskie;]

Gość gość
a te idiotki zamiast doradzić, to wyjezdzają ze swoim umoralnianiem :O

Gość gość
Użyjesz tabletki - będziesz miała czas na podnietki

Gość gość
Ale dobrze maja w dzisiejszych czasach z internetem i zadaniami domowymi. Ile to ja sie czasami musialam z czyms nameczyc.

Gość gość
nie kazdy jest perfekcyjnym rodzicem:)

Gość Dzidkiiiii
" Gdy sie brod na naczyniach sie osadza, na to jest tylko jedna rada! Tabletki pana Tadzia! Brod w mig znika gdy uzywamy tabletek pana Tadzika!":) heheh a dalej mozesz dodac ze sa ekologiczne,przyjazne dla srodowiska, nie zostawiaja osadu itd A tak to nastepny piatek sprawdz mlodej zeszyty jakie ma zadanie domowe na weeknd.

Gość gość
*chyba brud

Gość gość
kurcze tak patrze np gesslerowa reklamuje ludwika i hasło jjest reklamowe "Ludwik jest tylko jeden" i tu chyba tez ma byc maksymalnie krótko bez wiersza, czytam przykłady na necie i o to chodzi inaczej by nie nazywało si ehasłem reklamowym

Gość gość
albo inne "ludwik lubi zmywac"

Gość gość
Najlepszą siła w niebieskiej tabletce do zmywania