Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet, które wolą mniejsze penisy

Polecane posty

Gość gość
pewnie,ale jak się ćwiczy i dba o mięśnie to jest ok. Mój kochanek który miał duży sprzęt zawsze jęczał, że ledwo może się zmieścić i ciaśniejszej nie miał. Napięcie było niesamowite, moje mięśnie dokładnie obejmujące jego sprzęt, jego penis rozsadzający mi dziurkę mieliśmy oboje orgazm po paru minutach. Mylicie dwie rzeczy: długość i grubość penisa. Rozklapiocha może nie obejmować cienkiego, tzn nie czuć partnera w sobie. Mi chodzi o długość, która pozwala na seks we wszystkich kombinacjach.

Gość gość
No to dokładnie jak z atrakcyjnymi, ślicznymi, zgrabnymi kobietami i tymi mniej, z tymi pierwszymi też można kochać się na 1000 sposobów i mieć z tego megarozkosz, no a tymi drugimi się nie da, bo rzeczywiście pałka za mała, morda odrzuca, trzeba się zmuszać gdy napastliwie się dopomina i na dodatek po ciemku, przyjemności zero :D

Gość gość
Wychodzi z tego że przeciętna kobieta marzy o niedowidzącym *****czu z pałą jak u konia, który jej będzie codziennie mówił że jest wyjątkowo ciaśniutka i pachnąca jak żadna inna :D

Gość 12`12`1
Ale frustraci za małymi pyrdkami sie odezwali. :D Cóż - na rzęsach możecie stawać, a kobiety i tak będa wolały duże pały.

Gość gość
O k***a frustraci, a tyś nie frustratka, jeżeli nie jesteś młoda, piękna, nie masz zgrabnego ciała, dużych sterczących do góry cycków, to też choćbyś stanęła na tych swoich obwisłych flakach, możesz sobie pomarzyć o fajnym facecie, bo oni wolą właśnie takie :P

Gość mały penis
hahaha nie dla mnie :) raz miałam okazję zobaczyć taki okaz 11-13 cm - niczym nastolatek - kompletnie mnie to nie pociągało i zrezygnowałam z seksu Przykro mi ale ja muszę mieć te około 17 cm

Gość i jeszcze wąskie peniski
to już zupełny brak doznań dla mnie - to chyba jedynie dobre dla 15 latek

Gość gość
Nie wiem jak to jest, bo zawsze wybieram tych ''osprzętowanych'' tak jak trzeba. Unikam wybrakowanych z małymi.

Gość HamHa
Współczuję mężczyzną z małymi, cienkimi penisami :( Ja osobiście nigdy nie chciałabym takiego ale na pewno są jakieś kobiety, którym to nie będzie przeszkadzało.

Gość gość
A ja takim z małymi nie współczuję, no bo nie ma czego, tylko unikam i wybieram normalnych.

Gość gość
kobieta lekkich obyczajow zaczepia faceta i proponuje mu,sluchaj za 50dol.mozesz miec tak ciasna cipke jak pierszcioneczek na palcu,tez mi cos wielkiego odpowiada facet w domu mam za darmo tak wielka jak kapelusz...... to roznie z wami kobietki jest

Gość gość
To prawda pochwę można ćwiczyć, jak ci zależy na doznaniach Ja miałem kiedyś chłopaka z 8cm i było super mimo że poprzedni miał giganta normalnie. Po pierwsze bolało tak że musiałam pięści zaciskać do krwi, a po drugie nic nie umiał dobrze zrobić w łóżku. Zero przyjemności i porażka na maxa.

Gość gość
W każdą dziurę wejdzie fiuk.W zaleznosci od ułozenia ciała dziura jest ciasna lub głęboka.Trzeba to wypróbować.Cycki nic nie mają di dziury tylko dla oka.

Gość gość
Ja mam 18 to duzo