Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella_madonna

Jak znaleźć mężą?

Polecane posty

Gość bella_madonna

Mam 24 lata i jestem sama. Marzę o rodzinie macierzyństwie ale boje się, że to nigdy się nie spełni :( Poradzcie coś

Gość gość
Przyklej sobie na czoło taką żółtą karteczkę samoprzylepną,na której napisz "szukam męża". Będzie to skuteczniejsze ,niż się głupio pytać na tym arcy-inteligentnym forum

Gość gość
Hahahahahahah dobre:D sorki ale nie mogę z tej wypowiedzi wyżej;

Gość gość
Upatrz sobie kogoś- sprawdzaj na odległość- zacznij rozmawiać , jak będziesz pewna że podoba Ci się powiedz mu to . Jeśli Cię odrzuci nie martw się szukaj innego tak będzie lepiej. Nie przejmuj się zajmij się sobą i innymi.

Gość gość
Do macierzyństwa potrzebujesz tylko faceta na stosunkowo udany wieczór i wtedy będziesz miała swoją wymarzoną rodzinę.

Gość gość
pewnie brakuje ci porządnego ******** co ? porób sobie dobrze paluchem to ci przejdzie.

Gość gość
Mam 27 latek, też marzę o rodzinie i też tracę nadzieję :( Ale porządne *****nko również by mi się przydało ;)

Gość gość
to jak brakuje czułości to trzeba było podpisać się mailem ;) na pewno dość szybko ktoś się znajdzie :P ja nie rozumiem dlaczego tak bardzo chcecie dzieci i rodziny, a nie mówicie nic o fajnym facecie?

Gość darooo
Skąd jesteś autorko tematu?

Gość bella_madonna
Dzięki za pouczające rady :P A tak na serio kiedyś ludzie się poznawali po niedługim czasie pobierali i jakoś rozwodów tak często nie było Dzisiaj zanim się zejdą to pare lat "poznają" a potem i tak za niedługi czas rozwód. Nie można prościej?

Gość gość
podpisałabym się mailem, ale nigdy niewiadomo kto napisze ;) a czułości to mi się z przystojnym marzą oraz fajnie by było gdyby miała dużego ;)

Czy naprawdę kobietom tylko ślub w głowie? To jest jakaś ziemia obiecana czy jak?

Gość bella_madonna
Darejos to nie chodzi o ten cholerny ślub a o stabilizację. Obrączka to tylko symbol. Sedno w tym aby znaleźć kogoś na kim będzie można do końca życia polegać, z kim będziemy się czasem martwić czasem cieszyć.Kogoś kto będzie się o ciebie troszczył i wspierał. Tylko tyle i aż tyle.

Gość bella_madonna
Nie podpisałam się mailem bo przeciez napisał, że szukam tutaj parad nie faceta.

Gość zapend
kobieta z tytułami doktorskimi przed nazwiskiem jako panna samotna dla innych kobiet jest pośmiewiskiem i wygwizdana ale gdy pochwali się papierkiem ślubu konkordatowego to natychmiast JEJ akcje rosną na giełdzie i nawet, jeżeli po trzech miesiącach małżeństwa w JEJ związku nastąpi bessa to koleżanki przytulą i pomogą w JEJ rozwodzie a rozwód to już jest inna bajka

Gość bella_madonna
Dareios ależ oczywiście, masz racje. Obrączka jest tylko symbolem a nie gwarantem. Mnie chodzi o znalezienie tego "kogoś" z kim bym mogła dzielić życie. Nie koniecznie z tą całą szopką. Nie chce związku na "poczekamy zobaczymy za pare lat" chce wiedzieć na czym stoje.

Dla mnie kazdy kto przed nazwiskiem podaje tytuł doktorski jest pośmiewiskiemSzczególnie w relacjachndamsko meskich

Gość zapend
szkoda, że wiele kobiet z tytułami przed nazwiskiem olewa normalnych facetów, którzy bardzo często pracują na budowach, ponieważ na budowach jest nadal robota i można sensowne pieniądze zarobić ale kobietom nie podoba się facet, gdy mówi otwarcie, że jest zbrojarzem , hydraulikiem, elektrykiem, alarmy wykonuje lub monitoring , olewka kobiety jest natychmiastowa na takich facetów, ponieważ sobie ubzdurała, że musi mieć mundurowego albo prawnika lub lekarza z tytułem przed nazwiskiem

Miłości się nie szuka. Albo jest albo jej nie ma. I to jest dar od Boga. Więc o tą prawdziwą miłość warto się modlić. A każda inna nie jest warta modlitw ;) Zajmij się swoim życiem, bądź sobą i ten prawdziwy ukochany sam się znajdzie.

Gość gość
zapend przestań się żalić !

Gość 20cm_w_pasie
ja bym chętnie poznał jakaś fajna dziewucha jestem z gdańska zostawcie maila jak blisko jesteście

zapend Niekoniecznie jest tak. Facet musi być na swój sposób zaradny by mógł w końcu jakoś utrzymać rodzinę gdy się powiększy. Pokutuje mit, że kobity to materialistki. Nie jest tak do końca bo w końcu za coś trzeba kupić jedzenie dla dziecka i ten obowiązek jest min. przez 18 lat. Więc jest potrzeba dojrzałości z dwóch stron.

Gość gość
chyba łatwiej wspiąć się na szczyt w Himalajach, niż spotkać normalnego, uczuciowego faceta :(

Gość bella_madonna
zapend tylko, że te wybredne z tytułami mają wzięcie lub chcą być niezależnymi singielkami dlatego olewają normalnych facetów. Ja np. należe do tych mniej wymagających. Wychodze z założenia iż żadna praca nie hajńbi zwłaszcza że o dobrą prace ciężko. Tylko żeby miał choć przy tym troche kultury i ogłady, bo buractwa nie da się znieść.

Gość Burak_27
co masz do buractwa ? :P

Gość psemeq
oj stara modelka bez związku to nie jest mit. przekonałem się na własnej skórze. było fajnie dopóki była kasa na imprezy i wyjścia. jak wziąłem kredyt i przyszły chude miesiące panna się ulotniła... czym innym jest zaradność a czym innym wykładanie kasy na imprezy...

Gość bella_madonna
Drogi przedmówco my nie mówimy tutaj o sponsorowaniu imprez a utrzymaniu rodziny. Chyba żadna porządna dziewczyna nie chciałaby być czyjąś utrzymanką. Normalny facet powinien być w stanie utrzymać rodzinę, nie mówie, że cały czas ale gdy urodzi się dziecko to chyba jakiś czas kobieta nie pracuje i wtedy co?