Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marvella

czy byc z dobrym ale bardzo ubogim facetem

Polecane posty

Marvella, alez ja Cie rozumiem. Uwazam ze rozmowy nic nie dadza , nie uridzil sie wczoraj i od jednej rozmowy zycia nie zmieni, bo to tak nie dziala. Podejmowal takie a nie inne decyzje odnosnie zycia (w tym zawodowego) i naiwnoscia byloby oczekiwac ze to sie zmieni - nie zrobi sie z taksowkarza ksiegowego i odwrotnie. Inan rzecz ez ja uwazam ze w dzisiejszych czasach lepiej byc dobrym fachowcem np. slusarzem niz pracowac "jako specjalista ds marketingu" a i z arobki fachowcy maja wyzsze ( to taki kulturowy problem ze kady chce miec meza magistra ale to insza inszosc;/) Sa pewne prace typu call centre itd. takie 'entry-level' z ktorych natiralnie sie wyrasta i zgadzam sie ze zcasem na pewne decyzje juzjest z apozno. Reasumujac, jesli wiazesz nmadzieje ze on pod wplywem rozmowy sie "zmieni" pojdzie do call centre, potem zostanie kierownikiem a potem cos tam to........jestes w bledzie na wlasne zyczenie. prawdopodobnie nic takiego sie nie stanie i on pozostanie po prostu ....Wojtkiem ktorego znasz. Albo to zaakceptujesz albo nie, nie wierze w inan mozliwosc;/

:)jak to jest wg ciebie popiskiwanie ror to znakiem tego jeszcze cie nikt pożądnie nie wybolcował;)trzymam kciuki i mam nadzieje ze stac cie na jakiegos porzadnego k****a i srodki aby utrzymac go chemicznie we wzwodzie bo obawiam sie inaczej nie da rady;)

Gość gość
Buahaha Aleś śmieszny buahahha

a moze chciałabys sie spotkac?ty twoja swita i rodzina o ile nie zalegasz z ratami za jej nabycie?wyznaczymy sobie jakis kawałek lasu i zobaczymy kto jest inteligentniejszy.masz przewage wiec nie powinnas sie bac. moglabys poza tym udowodnic chociaz raz swoja rzekoma wyższosc inaczej niz opluwaniem se cyckow na kafeteri stara raszplo.

"ShereKhan jak to jest wg ciebie popiskiwanie ror to znakiem tego jeszcze cie nikt pożądnie nie wybolcował" xxx a ta panna dalej fanzhje snuje na moj temat erotyczne ;-) Nie dla psa kielbasa zlotko;-) xx "trzymam kciuki i mam nadzieje ze stac cie na jakiegos porzadnego k****a i srodki aby utrzymac go chemicznie we wzwodzie bo obawiam sie inaczej nie da rady" xxx propnuje zebys tyle wysilku wkladala w myslenie o wlasnych genitaliach bo jeszcze chwila i na slowo ROR samoistnie zacniesz tryskac - no cos tyle ci wolno pomarzyc ;-)

"ShereKhan a moze chciałabys sie spotkac?" xxx zobaczcie jak zarywa - ale przeciez juz mowilam nie dla psa kielbasa , zabko;-) xxx "ty twoja swita i rodzina o ile nie zalegasz z ratami za jej nabycie?" xxx nie mierz mnie kuciu wlasna miarka bo pewnie i tak jest za krotka;-) xxx wyznaczymy sobie jakis kawałek lasu i zobaczymy kto jest inteligentniejszy xxxx nie czuje takiej potrzeby - poza tym tu gdzie ja mieszkam nie rosna lasy ;-) xx "masz przewage wiec nie powinnas sie bac. moglabys poza tym udowodnic chociaz raz swoja rzekoma " xxx moja przewaga polega na tym ze ni c nie musze udowdniac - ja to po prostu wiem;-) ani sobie a o takich jak ty to nawet mi sie reka nie chce machac;-)

" ShereKhan swoja rzekoma wyższosc inaczej niz opluwaniem se cyckow na kafeteri stara raszplo" xxx to nie ja prezentuje wyzszosc tylko ty masz poczucie nizszosci - stad tak cie rozgrzewam do czerownosci ze silisz sie na coraz to nowe epitety pod moim adresem;-) i te twoje pozal sie boze fantazje na temat mojego biustu - oja, zabko, zabko;-)

Gość gość
Wszyscy piszą zostaw, zostaw, co będzie dalej itd, itp. Po pierwsze jak Twój koleś straci pracę znajdzie sobie inną, mieszkacie w Warszawie a nie na jakimś zadupiu. Po drugie piszesz że go kochasz, on kocha Ciebie... Zaraz tu jakieś wredne babsko zacznie szczekać że miłością nie wykarmisz dzieci i nie kupisz lekarstw. Bez przesady, bezrobotni nie jesteście. Prawda jest taka że miłość jest najważniejsza, na pierwszym miejscu i bez tego nie ma mowy na udany związek. Wolałabyś mężczyznę którego nie kochasz, a który zabezpieczy Twój byt finansowy? Zakochać wbrew pozorom wcale nie jest łatwo.

Gość gość
Tak sobie czytam bo temat ciekawy,BTW scher kan to jakiś projekt czy co?Nie ma tak głupich ludzi,no comment :D

zebys sie nie zdziwiła.wiesz od jakiegos czasu chodzi mi po głowie jawna konfrontacja bez żadnych regół z kimś tak nadetym i przekonanym o wlasnej przewadze jak ty.nie wiem dlaczego uwazasz ze to decydujesz o tym czy do takowej dojdzie. dobra zegnam bo faktycznie w przezucaniu sie pustymi inwektywami nie masz sobie rownych.chcialbym tylko wyprowadzic cie zmbłednego przekonania ze internet daje ci anonimowosc inbezpieczenstwo. bo chyba tak uwazasz biorac pod uwage to co pisalas wyzej.szczerze ci powiem ze mam ochote zrobic z takimi jakmty porzadek. tylko nie wiem czy zaczynac od takiej płotki bo to mogłoby mi uniemożliwic dobranie sie do d**y komus faktycznie znaczacemu. co radzisz oprocz oczywiscie badania psychiatrycznego i zwalenia sobie mikropenisa?

dlaczego piszesz ze milosc jest najwazniejsza? dla roznych ludzi stoi to inaczej - dla jednych liczy sie namietnosc, ald innych bardziej przyjazn, a jeszcze dla inncyh wylacznie pieniadze lub kariera. Ja uwazam ze najlepszy partner to kombinacja wszystkie po trochu - osobioscie nie chcialabym partnera nastawionego tylko na kariera lub tylko czule mizianie po reku....;/

Gość gość
share coś tam, to taki miejscowy ćpun i alkoholik na odwyku obecnie, mający problemy ze sobą, lubi się powyżywać na innych bo to podnosi mu jego bardzo obolałe ego ach, podrywa i naciąga na kasę bidne kobieciątka z tego forum

jak można mieć fantazje o czymś co nie istnieje? :DOskarżasz mnie o eskapizm?dodam, że nie interesują mnie implanty bez względu na cene za jaka je nabyłaś

"ShereKhan zebys sie nie zdziwiła" xxx alez chetnie dam sie zaskoczyc;-)) xx ""wiesz od jakiegos czasu chodzi mi po głowie jawna konfrontacja bez żadnych regół z kimś tak nadetym i przekonanym o wlasnej przewadze jak ty" xxxx jaka ja jestem to sie nigdy nie dowiesz - ale widze ze nie przestajesz sie do mnie zalecac i ciagle o mnie myslisz;-) poza tym obojetne mi jest co ci chodzi po glowie;-) bo z tego co sie zdazylam zorientowac pustej przestrzeni tam ci nie brakuje;-) xx nie wiem dlaczego uwazasz ze to decydujesz o tym czy do takowej dojdzie. xx to ze ty czegos nie wiesz , nie dziwi mnie - stram sie byc wyrozumiala wobec osob ograniczonych;-) x "dobra zegnam bo faktycznie w przezucaniu sie pustymi inwektywami nie masz sobie rownych" xxx to ty rzucasz inwektywami ja nie musze sie znizac do tego poziomu (btw, to poziom bezbronnie tupiacego dzieciaka;-) ;-) ;-) a i zegnasz sie ze mna juz po raz kolejny - widac konsekwencja i panowanie nad soba nie ejst twoja mocna strona - jakbys byla mezczyzna to bym cie pieszczotliwie nazwala chloptasiem;-) xx "chcialbym tylko wyprowadzic cie zmbłednego przekonania ze internet daje ci anonimowosc inbezpieczenstwo. bo chyba tak uwazasz biorac pod uwage to co pisalas wyzej" xxxx twoje rady/ostrzezenia i grozby wkladam miedzy bajki - nie biore na powaznie tego co mowia frustraci;-) xx "szczerze ci powiem ze mam ochote zrobic z takimi jakmty porzadek" xxxx a ja ci szczerze odpowiem ze nic mnie to nie obchodzi - na co takie jak ty maja ochote;-) ;-) ;-) xx "tylko nie wiem czy zaczynac od takiej płotki bo to mogłoby mi uniemożliwic dobranie sie do d**y komus faktycznie znaczacemu" xxxx rob jak uwazasz - i tak wiele nie mozesz;-);-) ;-) xx "co radzisz oprocz oczywiscie badania psychiatrycznego i zwalenia sobie mikropenisa?" xxx dla ciebie?;-) radze zebys zaczal leczyc sie na nogi bo na glowe to juz za pozno;-) amen;-)                       ghhrrrhrhrrrhhrhrrrrrrr

gość zachowamsobie te strone w celu złożenia doniesienia do prokuratury o zniesławienie;)Masz pecha bo nie piszę anonimowo. miłego dnia życzę ispodziewaj się pozwu o odszkodowanie

"ShereKhan jak można mieć fantazje o czymś co nie istnieje?" xxx nic dziwnego ze kolo samotny skoro tak nieumiejtenie podrywa panny - takim tandetnym zebraniem o uwage na zaszdie prosb i grozb;-) bardzoe mnie bawisz zabko ty moja;-) xxxx "dodam, że nie interesują mnie implanty bez względu na cene za jaka je nabyłaś" xxx a szkoda ladnie bys wygladala z implantem mozgu, przynajmniej nie byloby slychac jak ci wiatr w pustej czasczce hula;-) ;-);-) a moim biuscie to mozesz tylko pmarzyc (uwazaj zebys na ekran nie eksplodoal kotku;-)

nie to ty obrażasz.stwierdziłaś jednoznacznie, że stan posiadania odzwierciedla wg ciebie inteligencję.jeżeli wg ciebie nie jest to obraźliwe dla 90% osób, które są mniej majętne od ciebie to jakie jest?Mało tego.Nie chcesz tego twierdzenia nijak udowodnić więc trzeba je traktować w ramach niczym nie potwierdzonego oszczerstwa.ponad to nie zgadzam się abyś negowała autorytety naukowe w rodzaju einstaina, który z pewnością też był uboższy niz ty.Twoje twierdzenie jest obraźliwe i niezasadne dlatego domagam się abyś mi to albo udowodniła albo przeprosiła.W innym przypadku będę ci zmuszony udowodnić że się mylisz

"ShereKhan gość zachowamsobie te strone w celu złożenia doniesienia do prokuratury o zniesławienie" xxxx alez bardzo prosze - ciesze sie ze moglam pomoc;-) ;-) ;-) a przy okazji krotej prokuratuury - tak pytam z ciekawosci bo jak wiesz nie ma prokuratury ktorj jurysdyjcka obejmuje internet - a prawo kraju x to sie stosuje tylko miejscowo - ale i tak sie ciesze;-) a co cie bardziej znieslawilo, jesli moge zapyatc, moje insynuajcje ze masz pusto w czaszcze?;-)) xx Masz pecha bo nie piszę anonimowo. miłego dnia życzę ispodziewaj się pozwu o odszkodowanie" xx pecha - pacha to ja mam jak zaloze kalosze a akurat swiecie slonce;-)) a jak juz dojdzie do tego procesu - to zonbaczymy kto bedzie ze skulonym ogonem lkal;-) ;-) ;-) ;-)

słuchaj żałosna lafiryndo.Nie podrywam cię.Gdybym cię chciał poderwać to bym to zrobił a nastepnie wrzucił na randce do rzeki obciążając wypłatą z bankomatu dokonanom przy pomocy twojej karty.Jak myślisz ktoś pomyślałbyże to nie było samobójstwo tylko np morderstwo w celach rabunkowych

"ShereKhan nie to ty obrażasz" xxxx hahahahhaah ;-) jaaaaasne;-) a swistak siedzi i zawija;-) xxx "stwierdziłaś jednoznacznie, że stan posiadania odzwierciedla wg ciebie inteligencję" xxxx nie, widze ze masz klopoty z pamiecia (nie tylko ale z tym tez) - stwierdzilam ze inteligencja ma plyw na pomnazanie kapitalu wlasnego i zdanie podtrzymuje. nawet jakbym stwierdzila ze jestes niebiska sroka - to i tak mam do tego prawo;-) xx "jeżeli wg ciebie nie jest to obraźliwe dla 90% osób, które są mniej majętne od ciebie to jakie jest?" xxxx a to ze komus jest przykro to juz trudno, stosujac taki "styl myslenia' mozna powiedziec ze kasize poslubiajac brunetke wydal wojen blondynkom;-)) xxx "Mało tego. Nie chcesz tego twierdzenia nijak udowodnić więc trzeba je traktować w ramach niczym nie potwierdzonego oszczerstwa" xxx mozesz sobie to traktowac nawet jak pacierz i przed snem odczytywac na glos;-) "mnie" tam rybka;-) nie chce i mnie nie zmusisz - a nie chce dlatego ze tak radosnie sie rzucasz;-) xxx "ponad to nie zgadzam się abyś negowała autorytety naukowe w rodzaju einstaina, który z pewnością też był uboższy niz ty" xxx nie prosilam o twoja zgode - twoja zgoda lub jej brak wisi mi i dynda kolo....a niech bedzie ze nosa;-) ;-) ;-) xx "Twoje twierdzenie jest obraźliwe i niezasadne dlatego domagam się abyś mi to albo udowodniła albo przeprosiła" xxx ty mozesz sie domagac a ja mam prawo olania tego co ninejszym czynie;-) xxx "W innym przypadku będę ci zmuszony udowodnić że się mylisz" xxx nie dasz rady;-) bo w moim pojeciu to ty jestes w bledzie i to wielkim;-) hahahah;-)

"ShereKhan słuchaj żałosna lafiryndo. Nie podrywam cię" xxxx jaaaaasne;-) twoje zaangazowanie emocjonalne zdaje sie swiadczyc przeciwko temu;-) xxx "Gdybym cię chciał poderwać to bym to zrobił a nastepnie wrzucił na randce do rzeki obciążając wypłatą z bankomatu dokonanom przy pomocy twojej karty" xxxx bardzo watpie zeby ci sie udalo - takich jak ty zgniatam od razu - dresiarstwo mnie bawi;-) xx "Jak myślisz ktoś pomyślałbyże to nie było samobójstwo tylko np morderstwo w celach rabunkowych" xxxx ales ty przebiegly - ulalal;-) niczym gargamel;-) xxxxx "ShereKhan nie pisałem do ciebie idiotko o tym doniesieniu" xxx normalne - takie jak ty zawzse jak sie przestrasza to na kolana i sie wycofuja tylem do przodu;-)

Gość gość
wiesz co nie czytałam wszystkiego ,ale załosna jesteś dziś mamy przecież rownouprawnienie i dlaczego ty nie zadbasz byś to ty zarabiała na was, pieniadze sa ważne ale przeciez obydwoje macie prace, wiekszosc ludzi zytje tak w polsce, zycze ci bys se znalazla bogatego ktory lałby cie po mordzie

masz śliniak czy szłużący zbiera wydzieliny z twoich gruczołów jadowych do diamentowej fiolki?:D

"ShereKhan masz śliniak czy szłużący zbiera wydzieliny z twoich gruczołów jadowych do diamentowej fiolki?" xxx a ten dalej "kokietuje"....;-)

"2014-04-08 11:51:59[zgłoś do usunięcia] ShereKhan gość zachowamsobie te strone w celu złożenia doniesienia do prokuratury o zniesławienieoczko.gifMasz pecha bo nie piszę anonimowo. miłego dnia życzę ispodziewaj się pozwu o odszkodowanie"­piszesz również jako "gość"?czy posunęłaś się do kolejnego przeinaczenia faktów i własnych oraz cudzych wypowiedzi?

to by wiele tłumaczyło.Ile wypowiedzi nie twojego autorstwa jest twojego autorstwa:DPewnie dlatego nie masz czasu na wstawianie akapitów;)

" ShereKhan piszesz również jako "gość"? czy posunęłaś się do kolejnego przeinaczenia faktów i własnych oraz cudzych wypowiedzi?" xxxx pisze ze 10,346 nickow - ot, taki mam kaprys;-)

fajny kaprys.podobny do kaprysu fałszowania wyników głosowania.Nie uważasz, że to żałosne podszywać się pod osoby trzecie w celu zakrzyczenia mnie?Wg mnie to świadczy o braku argumentów ale pewnie robisz tak bo po prostu wiesz lepiej co myslą inni.W końcu jestes taka inteligentna;)

Gość gość
Ja tez jak poznalam swojego meza to nie zarabial wiele,ale Wiecie co,nikt nigdy nie kochal z taka pasja i namietnoscia Jak on.Mamy syna,dziecko,ktore cieszy sie,ze rodzice Zamiast w pracy od rana do wieczora,pojda z nim Do lasu,pojada na wycieczke rowerowa.Ostatnio Na wypracowaniu klasowym napisal,ze cieszy sie,ze Nie ma wszystkiego,bo potrafi wiecej docenic. A ja,dalej widze zakochanego do granic mozliwosci Wariata,ktorego nie stac na bbukit z kwiaciarni,ale Potrafi zerwac kwiatki dla mnie na spacerze,potrafi Wejsc do jeziora i dac mi lilie wodne,...,umyje okna, Zajmie sie dzieckiem.Kocham,kochalam i bede Kocchac za to ze jesst a nie za to co ma